No neviem ako uz toho roku. Kazdym dnom je chladnejsie. to by sme boli uz skoro vsetci v inych papuciachTripleJay píše:Hmm, hmm, to znie viac ako zaujimavo![]()
Tesim sa na najblizsi zraz...
A kedy je vlastne, o 2 tyzdne?![]()
ja viem, ale vobec ma to nenapadlo zistovat, netusil som ze je to taky frekventovany "okruh"Hugo72 píše:Už chýba len dohodnúť termín /tak aby bol voľný JV - sorry Misoo to nie je výčitka/![]()
mozno by nebolo odveci skusit sa s nimi dohodnut, ze by zaujemcov za nejaky rozumny poplatok (cenu benzinu...) previezol ako spolujazdcov hore-dolu JV na nejakom zavodakuzirafak píše:Poznam Koisa uz nejaky rok a smelo vyhlasim,ze co slubi,to aj splni...na 100 perojamaka píše:zirafak - tak tu ponuku treba rychlo vyuzit, aby si to nahodou nerozmyslelA do buduceho roku moze na to aj zabudnut
![]()
![]()
To Misoomisoo píše:ja viem, ale vobec ma to nenapadlo zistovat, netusil som ze je to taky frekventovany "okruh"Hugo72 píše:Už chýba len dohodnúť termín /tak aby bol voľný JV - sorry Misoo to nie je výčitka/![]()
![]()
tak potom je to v pohode, do klietky sa natrepeme aj desiati a ani kliesnit sa nebude treba...TripleJay píše:Misoo, sak o tom sme sa uz bavili![]()
Nejakymi popruhami sa zakliesnime do klietky a bude + pred hrdlo dame tesco sacok![]()
![]()
Akurat zaujemcov by bolo tolko ze na ten benzin by musel pristavit cisternu![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host