... ale velkou vetsinujakub.sampon píše:(nemyslim všechny)
co vas v posledni dobe vytocilo
- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
- soulec
- Nováček

Kudla jakube,taky mam dny kdy me serou vsichni okolo,ale ty je mas dost castojakub.sampon píše:Dneska mě vytočila ženská na přechodu...
pak mě ještě vytočil malinko týpek s džípem... a pak mě vytočila ženská která vyjížděla z poza mostu...
.
Ford focus combi 1,8 TDDI 66kw r.v.2000 stříbrná met. https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=24251
byl opel omega 2,0i 85kw ďesnej žrout
byl opel omega 2,0i 85kw ďesnej žrout
- jakub.sampon
- Pokročilý

No až tak často ne vlastně včerejšek byla výjimkasoulec píše:Kudla jakube,taky mam dny kdy me serou vsichni okolo,ale ty je mas dost castojakub.sampon píše:Dneska mě vytočila ženská na přechodu...
pak mě ještě vytočil malinko týpek s džípem... a pak mě vytočila ženská která vyjížděla z poza mostu...
.
jo jo jo přesně takZdwora píše:... ale velkou vetsinujakub.sampon píše:(nemyslim všechny)

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- tomason
- Test driver

Do dluhové pasti stahují lidi už i účty s kontokorentem
Ty mě vytáčej ty banky na poslední stránku vám napíší,že vám zvýší kontokorent o 10000kč kdo asi študuje poslední stránku z rubové strany.Musel jsem do banky a opět to vrátit a by toho nebylo málo přišel mi dopis,že mi navyšují krediT na kreditní kartě KU.A PROČje to už rok co jsem dal příkaz k nevidávání další kreditní karty
To je fakt humus šmejdi jo a půjčku vám nabídnou za 16%rspn ubožáci ČS.
http://www.novinky.cz/finance/219360-do ... entem.html
Ty mě vytáčej ty banky na poslední stránku vám napíší,že vám zvýší kontokorent o 10000kč kdo asi študuje poslední stránku z rubové strany.Musel jsem do banky a opět to vrátit a by toho nebylo málo přišel mi dopis,že mi navyšují krediT na kreditní kartě KU.A PROČje to už rok co jsem dal příkaz k nevidávání další kreditní karty
To je fakt humus šmejdi jo a půjčku vám nabídnou za 16%rspn ubožáci ČS.
http://www.novinky.cz/finance/219360-do ... entem.html
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Včera ráno jsem jel Praha - Ostrava.Přes Vysočinu byla šílená vánice...Trvalo to snad hodinku a jel jsem na trojku...V pravym,snažil jsem se držet auta přede mnou...byla těžké identifikovat v kterém pruhu jsem a jak se bude silnice točit atd.Ale co se dělo v levym...neskutečný.Tahač s návěsem,jeden za druhým.Jestli mi jsme jeli 50tkou,tak oni tam museli těch 80 mít.Fakt jsem to nechápal.Museli vidět stejný kulový jako já a jeli naprosto poslepu.Fakt pak rozumím třeba té řetězové havárii z minulé zimy.Stačí jeden ťukanec,auto bez osvětlení a je konec.Nezastavili by to ani kdyby to auto stálo osvětlené.Pod sněhem byl led.Opravdu idioti...Pak zase nějaký můžu slyšet,že jim to na sněhu nejede....
A to tam byli ještě tací,kteří předjížděli "pomaleji" a ten zaním zuřivě blikal,aby mu už uhnul...
Fakt jedničky!
A to tam byli ještě tací,kteří předjížděli "pomaleji" a ten zaním zuřivě blikal,aby mu už uhnul...
- Quickie
- Moderátor

mozno budete na mna zlí, ale tiez som jazdieval v lavom 80-90 km/h, kým osobné autá v pravom mozno 40-50... na snehu.. pri dobrej viditelnosti neni problém..
osobné auto rozhodí už len prechod z praveho pruhu do laveho napr. cez neujazdený sneh...
40 tonový kamion len tak lahko nerozhádže.. sedí ako svina..
problém je potom len necakaná prekážka.. ale ako som písal vyssie pri dobrej viditelnosti ziadny problém si to valiť v lavom 80km/h
a do mna
osobné auto rozhodí už len prechod z praveho pruhu do laveho napr. cez neujazdený sneh...
40 tonový kamion len tak lahko nerozhádže.. sedí ako svina..
problém je potom len necakaná prekážka.. ale ako som písal vyssie pri dobrej viditelnosti ziadny problém si to valiť v lavom 80km/h
a do mna
- tomason
- Test driver

To je sice pěkný,ale co neubrzdíš to neukecáš a jasně píše,že nebylo vidět 
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Quickie,ja to beru,ze to sedi lip.o tom zadna,ale v te bile tme mi to prislo dost stupidni.nemohli videt vubec nic.ja mel co delat.porad jsem ladil jestli mlhovky jo,ne...sklapel jsem svetla,ale nic nepomahalo...a to nebyl jeden,dva...kdyby museli brzdit,tak se jim to zalomi a radsi nepremyslet.pod tim snehem byl fakt led...
- Raada
- Test driver

Loni v lete jsem jel z F-M do Prahy a na D1 silena prutrz mracen, mraky vody na silnici a osobakem se nedalo pres tu hustou clonu a vodu jet vic jak 40-50km/h. Presne jak pise Kota - v levym pruhu to valil jeden kamion za druhym a autobusy to samy. Taky jsem si rikal, ze jim aquaplaning jen tak nehrozi, ale museli videt stejny hov.o jako my ostatni...
- Quickie
- Moderátor

-
speedex
- Nováček

Tak dneska mě nějaká svině kolem 12 hodiny v poledne u baráku kopla na pravé straně do auta pod víčkem nádrže a mám to tam fest promáčklé a velkou díru v zadním nárazníku. Mám i havarijní pojištění u Generali ALLRISK ale spoluúčast je 10.000Kč tak nevím co mám teď dělat. Policajty jsem zavolal a oni si to nafotili a prý že to budou řešit ale pochybuju že někoho najdou
A zrovna teď před vánocema 
Ford C-max 1.6i 74 kW Style
FF 1.6 16V 74kw r.v.1999- DEAD
FF 1.6 16V 74kw r.v.1999- DEAD
- cerven
- Junior

No nedovedu si představit někoho takhle u toho chytit jak zrovna do toho auta kope, to by bylo: tluču, tluču,... to jsou rány,to jsou rány,... 
Ford Focus Kombi 1.6 TDCi Ghia (66kW) r.v. 06.2005 tm. šedá metalíza

- jakub.sampon
- Pokročilý

mohu se jen zeptat proč sis nechal dát u motoru 1.6 spoluúčast 10% ?když by jsi určitě finačně zvládl i 1% u motoru 1.6speedex píše:Tak dneska mě nějaká svině kolem 12 hodiny v poledne u baráku kopla na pravé straně do auta pod víčkem nádrže a mám to tam fest promáčklé a velkou díru v zadním nárazníku. Mám i havarijní pojištění u Generali ALLRISK ale spoluúčast je 10.000Kč tak nevím co mám teď dělat. Policajty jsem zavolal a oni si to nafotili a prý že to budou řešit ale pochybuju že někoho najdouA zrovna teď před vánocema

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- Konik
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
A co má objem motoru společného se spoluúčastí?
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele: