Zabezpeční proti krádeži - prý se nekrade
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zabezpeční proti krádeži - prý se nekrade
myslis z fora? ja ze len michlikovi ukradli
- viiki
- Junior
myslim ze mi z fora muzem pomoct okradenym, ja nevim jak vy ale sleduju co kolem me jezdi za focusi a je mozny ze nejakej zrovna bude na seznamu pohresovanych. Neni to sice velka sance ale prece jen je
- Damon
- Test driver
Přesun

vaclavpe píše:Zdravim vsechny,
koupil jsem Fouse (rocnik 2004) a chtel bych jej nejak zabezpecit. Kamarad mi doporucil Safetronic, jinde jsem cetl, ze je lepsi viditelny zamek radici paky, protoze to zlodeje odradi.
Co byste doporucili a co pouzivate vy ? Rekl bych, ze ten Safetronic je pro mne momentalne cenovy strop...
Diky,
Vasek
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Asi každý potvrdí,že čím víc,tím líp.Určitě bych začal s pákou na volant.Je vidět okamžítě...Zamykání řazení je dobrá věc a nechal bych i vypískovat okna.Já bych radši než jedno hlavní zabezpečení dal do auta víc drobnějších.pokud přijde frajer je pro něj skoro vše hračka.Když přijde šmudla,půjde radši dál.Snad mi tahle filozofie bude fungovat i nadále.... 

- Dajlr
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak přidám taky jednu zkušenost s krádeží auta, otec si cca 3 roky zpátky koupil ojetou oktávku (cca rok starou).Jediné, co si po koupi pořídil na zabezpečení byl myslím že se to menuje bullock (zámek na spojku a brzdu, který zablokuje pedály) Asi po 2 týdnech od koupi auta, v sobotu dopoledne přišel k autu a auto bylo odemčené.Tak si řekl, že ho asi zapoměl zamknout. Na druhý den ráno přišel, znovu odemčené auto, odemčený defendlock a zničený zámek na pedálech který naštěstí nepovolil(auto neblo ani pojištěné proti krádeži).Belbej zámek za 500. Takže asi bych jen dodal, že nikdy nevíte co může zachránit auto od krádeže. Je jasné že to byl někdo od bazaru kde auto kupoval,ale nic jim nedokážete.
Všichni jsou to lhostejní parchanti.
Tak já se ted taky strachuju, pač jsem dostal k autu pouze jeden klíček,chci si alespon nechat přeprogramovat dálku a imobilizér, jenže ktomu potřebuju další klíč, takže další 3 tisíce :/
Všichni jsou to lhostejní parchanti.
Tak já se ted taky strachuju, pač jsem dostal k autu pouze jeden klíček,chci si alespon nechat přeprogramovat dálku a imobilizér, jenže ktomu potřebuju další klíč, takže další 3 tisíce :/
FFII 2006 90 000Km 1,8 TDCi 115PS
[img:ywsnl4am]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:ywsnl4am]
GALERIE:[url:ywsnl4am]https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 25#p206625[/url:ywsnl4am]
[img:ywsnl4am]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:ywsnl4am]
GALERIE:[url:ywsnl4am]https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 25#p206625[/url:ywsnl4am]
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Dajlr: to byl nejakej amater z bazaru, kterej prisel naprosto klidne s klicema, odemkl si defenda ale pres pedaly se uz nedostal. Jiste amater, protoze profik by to mel urcite okamzite, podle toho, co jsem cetl (zmrazovani atd.). Ale v teto chvili rozhodne zamek pomohl. Pokud ma otec Octavii, prvni co bych udelal (teda prvni co bych udelal je to, ze bych ji nekupoval) je to, ze bych ji pojistil proti kradezi. Octavie se kradou jak na bezicim pasu.
K tomu tvymu klicu. Sice jsou to Kc 3.000,-, ale na druhou stranu, az prijdes nedejboze o auto, bude to daleko vice penez. Ja bych v tomto pripade nevahal ani minutu. Uz minimalne pro svuj klidny spanek.
K tomu tvymu klicu. Sice jsou to Kc 3.000,-, ale na druhou stranu, az prijdes nedejboze o auto, bude to daleko vice penez. Ja bych v tomto pripade nevahal ani minutu. Uz minimalne pro svuj klidny spanek.
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Musím dát za pravdu Zewlovi, pojištění je v dnešní době věc nejjistější - proti krádeži ti auto pojistí spoustu pojišťoven, ale radím ti projít si nabídky všech. Většinou dávají slevu, když už máš u nich nějaké pojištění (životní, domácnosti...) a taky když už máš u nich povinné ručení. Mnohdy se to vyplatí. Dávej si taky pozor na výši částky, na kterou ti auto pojistí. Není to tak, že to pojistí na např. 200 klacků, když jsi za tolik auto koupil. Mají tabulky, kde mají přesně stanovené podle typu, roku výroby, výbavy atd. a kde jim vyskočí pojistná částka - v mém případě např. 187,5 tis. A tolik dostaneš, pokud ti auto ukradnou. Taky bych se zeptal, jak dlouho taková pojistná částka platí - protože je logické, že za 3 roky to auto bude mít menší cenu. V takovém případě by ti měli i snížit pojistku. Jde o to, jestli ti pojistku sníží automaticky nebo se po určité době musí předělat smlouva. No a nejhorší případ je, když se na to vykvaknou, tobě nic neřeknou a pak když se ti ztratí auto, tak ti dají tabulkovou cenu, která bude samozřejmě menší,než která je ve smlouvě. Ale pojistku platíš pořád stejnou...chce to prostě se zajímat, vyptat a taky trošku nalhat (ale jenom trošku), že máš ještě lepší nabídku se slevou u konkurence. Oni mají většinou ještě prostor srazit např. 5 %...Tak hodně štěstí!!!
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
kupit auto z bazaru s 1 klucom ???
bol by som zvedavy ake mali pre to vysvetlenie

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jake vysvetleni? Me rekli, ze druhy proste neexistuje a s tim jsem z bazaru odjel ...
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já taky koupil auto s jedním klíčem. Ten druhý podle nich neexistoval, já ho později našel v přihrádce nad zapalovačem...A oni o tom ani nevěděli!!! 

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A nebo ho tam zapomněli...
Prostě si rychle odjel.... 

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No ja vlastne dostal fofika i bez operek hlavy na zadnich sedackach
. Jeste jsem mel 3 druhy pneu nazute a jeste neco bylo takovyho naprd, ale uz nevim co
. Holt bazar no
)

BARVA ???????ClairVOYanT píše:a jeste neco bylo takovyho naprd, ale uz nevim co.

- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
barva byla naprd - to jo, ale s postupem casu se mi zacala libitWolf2 píše:BARVA ???????ClairVOYanT píše:a jeste neco bylo takovyho naprd, ale uz nevim co.
![]()
![]()
![]()
![]()