Pokec o všem

Moderátor:phofy
Zamčeno
Quickie
Moderátor
Moderátor

Re: Pokec o všem

Příspěvek od Quickie » 20.05.2010 21:06

mozno by nebolo od veci napísať kolko zhrabol pan z Klatov a kolko pytal foki.. ze o aky rozdiel sa jednalo 8)

Maylie
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maylie » 20.05.2010 21:32

Cenu jsem se bohužel nedověděla, hold když jsem to neplatila já, není to moje věc :/ Jediný co vím je, že Foki mi oproti Fordu nabízel o hodně nižší částku.
Ex - Ford Focus, 66kW, TDDi, r.v.99, sedan
Fotogalerie

Damon
Test driver
Test driver

Příspěvek od Damon » 20.05.2010 21:58

Vážení Forďáci a Forďačky. Musíme se nad sebou zamyslet. Ne všichni ale je nás tu zřejmě dost těch co negativně ovlivňují dobré mínění o značce Ford. Nevím jestli nás nebude Ford ještě žalovat že mu svým chováním snižujeme prodejnost v ČR. Potom si ještě dejte velký pozor aby jste nedali svého Forda do rukou toho týpka z Lišova. On by vám totiž mohl auto opravit a to by si dovolil hodně a ještě k tomu za cenu která by vás svojí příznivostí mohla porazit.

Ještě budu muset nějak přesvědčit fórum které svou přítomností na webu štve některé lidi kteří se dobrovolně zaregistrovali aby se chovalo slušně.. Takovou dobu už tu s námi je a ještě se nenaučilo jak se to má dělat.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999

DavidZ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DavidZ » 20.05.2010 22:01

No ten jeji pritel tomu nasadil korunu, fordy maji jen nejhorsi lidi, presne tak. Debile.

Doufam, ze foki neodejde. Za sebe muzu rict, ze mam od nej auto, uz je tomu rok, nemam s nim jediny problem! Cokoliv sem menil bylo jen z me vule, nic nebylo nutne. Proste foki nasel, privezl, ja prijel, zaplatil a odjel. Byl to pro me cizi clovek z netu, ale udelal jsem si o nem obrazek na zaklade jeho vystupovani na foru a kladnych referencich!!! Co muze vic vypovidat o cloveku..?
A tesim se az za nim prijedu na rocni servis a rozvody, dam mu auto, zajdu s pritelkyni do nedaleke pizzerie a nebudu se o nic starat. Protoze vim, ze tenhle chlap to udela kvalitne, na nicem me neoskube a nemusim mit strach, ze by neco menil zbytecne aby vydelal (jak to delaji autorizovany servisy) nebo, ze pri te treba vymene rozvodu neco udela spatne (jak se to podarilo jednomu garaznikovi na pritelcinym aute).

Hodne me mrzi, ze dnesni doba nepreje ochote, snaze pomoct, vyhovet apod. Clovek se pak nedocka odpovidajici odezvy a jeste bude ten spatny. Pritom by kolikrat stacila omluva, protoze jsou situace, kdy to treba nevyjde z te druhe strany apod. Vzdy se da jednat slusne.

Kdyby byl foki takovy jak naznacilas Maylie, tak by tady nepomohl x lidem co se tyka servisu, dilu, nesnazil by se jeste ve volnym case radit na foru a hlavne uz by se na to vsecko tady tisickrat vysral, kvuli lidem co si nevyzvedli veci, ktery jim foki poslal a ruzny dalsi pripady, co se tady resili.
Obrázek

Ford Focus. 1,6 benzin, r.v. 2003, Trend, 5dveri, HB.

Maylie
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maylie » 20.05.2010 22:50

Co je na tom těžkýho pochopit, že proti fokiho práci nic nemám a že věřím, že to s autama umí?

Jen mě nikdy nenapadlo, že můj milej dědeček si po pár dnech, kdy jsem se s fokim domluvila, že to k němu dám, rozhodne, abych to u něj zrušila a že to nechá u toho cápka v klatovech.

Já byla naštvaná za fokiho v tu chvíli, že se snažil mi pomoct a já pak přijdu a čus, už se nesnaž.

Tak prosím zkuste pochopit, že mu věřím, jen mě prostě naštvalo, že se do mě navážel, že prej si za to můžu sama, protože to ani v nejmenším není pravda a možná kdyby se vám stalo totéž, že budete mít problém a nebudete ho moct vyřešit a někdo jiný se vám nabídne s tím, že ale všechno bude podle něj, jinak máte smůlu, tak mě třeba pochopítě :(

Vzdávám se hádek a omlouvám se fokimu, jsem občas horkej cholerik, ale tohle mě prostě mrzí, protože chci mít auto v pohodě, jen nemam možnost to udělat a když se do mě pak někdo naváží a směje se, tak to člověka naštve no:(
Fotogalerie

sid
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od sid » 20.05.2010 23:50

hm , tak jestli by nebylo lepší to tady locknout a začít nekde znovu :wink:
Ford focus II 1,8 HB 2007
Obrázek

Quickie
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Quickie » 21.05.2010 00:12

maylie.. :perfect:
dokop sem deda, nech sa zaregistruje.. my mu to spočítame aj za teba :huraa:

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 21.05.2010 07:46

ja kdyz neco spatne objednam tak platim 10% storno .

a jestli ti nebude vadit tak sem dam nasi diskuzi cist odspoda

Maylie
Předmět zprávy: Re: dalsi vyprodej
Složka: Příchozí
Ne já vím, vypadá to divně, dkyž se na něco zeptám, vy to objednáte a já to pak zruším a ptám se na něco jiného. Tady jde o to, že peníze na čerpadlo nejsou moje a tudíž není rozhodování na mě. Přece jenom je rozdíl dát 30 za nové nebo (plácnu) 10 za použité. Ale světla si budu financovat ze svého, to taková částka není, zvlášť když ve tmě radši nejezdím, protože to skoro nesvítí.
Odesláno: Úte Kvě 11, 2010 12:36 pm
Zobrazit zprávu | Odeslat odpověď

foki
Složka: Odeslané
... pokud uz to neni nejak vyresene .
Odesláno: Úte Kvě 11, 2010 11:40 am
Zobrazit zprávu

Maylie
Blbá otázka, omlouvám se.
Odesláno: Úte Kvě 11, 2010 11:18 am

foki
prvne by to chtelo nasetrit na cerpadlo
Odesláno: Úte Kvě 11, 2010 11:01 am
Zobrazit zprávu

Maylie
Jakmile našetřím, budu shánět přední světla po faceliftu na MK1, nevíte o něčem? Jedinou cenu na kterou jsem narazila byla akorát nová v Kelly za 5000,- dohromady.
Odesláno: Úte Kvě 11, 2010 10:56 am

foki
Předmět zprávy: Re: Čerpadlo TDDi
dneska jsem byl za tim ridicem aby mi tam dojel protoze kdyz by to bylo ofiko tak by to bylo drazsi a ja jsem mu rikal at vezme auto a rekne ze si jede pro neco on . no co - stane se , tak aspon nemusi lhat
Odesláno: Ned Kvě 09, 2010 9:30 pm
Zobrazit zprávu

Maylie
A jééé, já myslela, že když jste nepsal, že o víkendu moc nepracujete a budete to řešit až v pondělí Ty jo, moc se omlouvám, samotonou mě to štve, jenže prostě se to trochu zvrtlo, přibylo problémů a já teď zrovna nemám na zaplacení čerpadla
Odesláno: Ned Kvě 09, 2010 9:28 pm

foki
jenom maly protoze jsem ho premlouval aby mi tam dojel a uz jsem objednal cerpadlo aby to odsejpalo .
Odesláno: Ned Kvě 09, 2010 7:12 pm
Zobrazit zprávu

Maylie
Dobrý den,

bohužel došlo k menší finanční krizi a momentálně nemám peníze na zaplacení, takže budu muset opravu zatím odložit. Moc se omlouvám, snad jsem Vám nepřidělala starosti.
Odesláno: Ned Kvě 09, 2010 11:50 am

Maylie
Nejspíš budou chtít v Klatovech něco zaplatit, takže by tam někdo sjel, popřípadě i se mnou, ale bohužel jsem vázaná úředníma hodinama, ikdyž moje nepřítomnost by tam asi úplně nevadila.

Takže by nebyl problém se tam sejít a všechno domluvit. Dejte prosím vědět, až budete mít volný termín.
Odesláno: Pát Kvě 07, 2010 9:51 am

foki
tak ja se s nim domluvim a dam vedet , jde to jestli to jemu daji nebo jestli u toho budes muset byt taky .
Odesláno: Pát Kvě 07, 2010 6:15 am
Zobrazit zprávu

Maylie
To je dobré. Já mam teď auto v Klatovech, šlo by to tedy domluvit s odtahem z Klatov? Je to i blíž, než abych ho táhla do Plzně a pak k vám. Jinak čas nebo datum je na Vás.
Odesláno: Čtv Kvě 06, 2010 10:13 pm

foki
ja bych to videl na cca 2000 ( tak 1200-1500 projede a 500 davam ridici ) jinak cerpadlo sedi
Odesláno: Čtv Kvě 06, 2010 10:03 pm
Zobrazit zprávu

Maylie
Tak já bych mohla teoreticky kdykoliv, záleží na vás. Jen by mě zajímala cena za odtah a jestli (kdyby to bylo to čerpadlo) těch 28 sedí
Odesláno: Čtv Kvě 06, 2010 9:58 pm

foki
samozrejme , je to mozne a muzu si tam poslat i ridice s odtahovkou staci rict termin a ja to s nim domluvim .
Odesláno: Čtv Kvě 06, 2010 8:53 pm
Zobrazit zprávu

Maylie
Předmět zprávy: Čerpadlo TDDi
Dobrý den,

psala jsem vám zprávu ale nějak se vám nejspíš neposlala, nevím proč, tak píšu ještě jednou

Před časem jsem se vás ptala na čerpadlo k dieselu, protože mi v plzni v servise zjistili, že je vadné. Teď po 8mi dnech mi volali z Klatov, kde momentálně mají moje auto, že jim stále nejede, ikdyž v sobotu řikali, že už bude v pořádku, že se mi hned ozvou. Chci si ho od nich vzít zpátky, protože nekomunikují, několikrát mění termín a nakonec ho chtěli šoupnout do servisu Ford v klatovech, kde jsou samí učňové.

Vy jste mi nabízel cenu 28 tisíc za nové čerpadlo a rozvody včetně práce, šlo by to ještě s vámi zařídit? Bohužel ale nevím, jestli je to opravdu jen vadné čerpadlo nebo něco víc nebo úplně něco jiného. A hlavně mám problém s odtahem. Co jsem koukala, z Klatov je to k Vám blíž než z Plzně, tak by mě zajímalo, jestli by byl odtah u vás možný zařídit, popřípadě kdy by se Vám to hodilo a kolik by to stálo.

Děkuju moc předem za odpověď, už jsem zoufalá
Odesláno: Čtv Kvě 06, 2010 8:47 pm

takze kdyz je clovek zoufalej nekdo se mu snazi pomoci a pak splače na vydelkem tak je nakonec ten nejhorsi ktery napada mladou holku a je ten nejvetsi ubozak kterej neodstal praci

a kdyz si prectu nasi diskuzi tak nikde neni ani slovo o tom ze to plati deda (mala zminka u svetel )
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Zuzka
Test driver
Test driver

Příspěvek od Zuzka » 21.05.2010 08:38

Foki ta chybějící fotka v avataru a rozloučení v podpisu má naznačit že i ty tu končíš :nixw: ?
Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic

Maylie
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maylie » 21.05.2010 08:44

Sice to moc nechápu, proč odcházíš kvůli mě, když tě tu všichni tak vyznávají a dávají na tvý rady, ale pokud je to kvůli mě, beze všeho končím, nechci tu dělat mezi váma rozbroje. Omlouvala jsem se několikrát a pokud to nestačí, stačí mi napsat cenu, která ti stála všechno to moje (podle tvýho nejspíš) šaškování, já ti to zaplatím, aby jsi měl klid a nemusel si řešit, že sem přišla nějaká ženská, co si vyskakuje a dělá z tebe debila a že ty se proto radši stáhneš. S pozdravem a přáním všeho nejlepšího všem i tobě do budoucna. Mějte se fajn, škoda, že to takhle dopadlo a řeší se to jako nějaký prohřešek a ne domlouvou, že to nemělo cenu a smáznutím příspěvků. Asi ješitnost chlapů nemá dohled :nixw:
Fotogalerie

VH123
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od VH123 » 21.05.2010 09:33

Jen aby řeč nestála, tu češtinu bych moc nerozmazával. Evidentní překlepy a drobet divoce nasázené čárky (a nebylo jich málo) jsem samozřejmě vynechal.
Maylie píše: Tady jde o to, že peníze na čerpadlo nejsou moje a tudíž není rozhodování na :palec_nahoru: .
Maylie píše: Před časem jsem se vás ptala na čerpadlo k dieselu, protože mi v plzni v servise zjistili, že je vadné. Teď po 8mi :lol: dnech mi volali z Klatov, kde momentálně mají moje auto, že jim stále nejede, ikdyž v sobotu řikali, že už bude v pořádku, že se mi hned ozvou. Chci si ho od nich vzít zpátky, protože nekomunikují, několikrát mění termín a nakonec ho chtěli šoupnout do servisu Ford v klatovech, kde jsou samí učňové.
Vojta

Radegast
Junior
Junior

Příspěvek od Radegast » 21.05.2010 10:25

Maylie píše:Po tobě jsem nic konkrténě vědět nechtěla. Hodila jsem otázku do fóra a kdybys přestal kecat nesmysly o tom, jak sem blbá, že jsem to dala do Klatov, když to ani moje rozhodnutí nebylo, bylo by všem líp.
To Maylie: Neměl jsem chuť k tomuto problému reagovat. Ale tohle mě po přečtení celkem dostalo. K tomu snad ani nejde více co dodat. Protože kdo si nepřipustí chybu a nedokáže se z toho poučit a ještě to háže na všechny co se jí snažili pomoci tak protoho bohužel ........
FoFo II Combi Ghia 1,6 TDCi 80kW Dark Grey 05/2005
Obrázek

junior
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od junior » 21.05.2010 10:30

hele a dost, nechcete se na to už vybodnout? zase to skončí zbytečným odcházením jedinců kvůli jinejm jedincům...... případně kvůli problémům typu měké a tvrdé a háčky a čárky.
kua dyť sou to malichernosti.
co se problému mezi Maylie a Fokim řekl bych, že by si to měli vyřešit mezi sebou a přestat to rozmazávat po foru.

a jestli nemáte co na práci vemte si holinky a jeďte kydat bahno na moravu :cooler:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

NAVRHUJI LOCK :nunu: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JUNIOR

MK3 1.8 DuratecHE 16v/92Kw 02/05 lítám :-)
Obrázek
Obrázek

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 21.05.2010 10:36

junior :cooler:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

Petronius
Nováček
Nováček

Příspěvek od Petronius » 21.05.2010 10:44

Bylo by fajn kdyby sis přijela pro par facanu do OV, možna by se ti holka otevřely oči. Zřejmně jsi nečetla forum vubec a zjevně nevíš kdo je Foki. Není to žádný bůh ale člověk kterého si tu všichni moc vážíme a díky takovým blbkám jako ty řeší ůplně jiné věci než by měl. Bežte si koupit s přítelem nějaké jiné auto a dělejte rozruch na jiném fóru.

Díky
Ford Focus Combi 2002 Ghia, 1.6 16V (74 kW - 100 ps)
-----------------------------------------------------------------------
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Pokec“