no a zbytek fotek se mi tady na tom "skvělém" připojení načítá jen zpoloviny

Me napada leda toto http://www.racice-pistovice.cz/aktivity ... arch=&kat=Tomis píše: Potřeboval bych poradit nějaký dobrý kemp u Vyškova ( rodina s malými dětmi), chtěli bysme v létě navštívit DINOPARK a nechce se nám tam frčet na otočku.
do nějakého kempu v Pasohlávkách jeli už dva roky po sobě naši známí, moc se jim tam líbí, ale jestli to je tenhle kemp, to ti nepovím....Tomis píše:Tak já pomalu oživím vlákno , abych nemusel zakládat nové.
Potřeboval bych poradit nějaký dobrý kemp u Vyškova ( rodina s malými dětmi), chtěli bysme v létě navštívit DINOPARK a nechce se nám tam frčet na otočku.
A dále jestli nemáte zkušenosti s kempem Merkur Pasohlávky a nebo Rekreačním střediskem Pukňov.
Díky všem
Tomis
Byl jsem tam loni a záleží na tom, co tam chceš dělat. Jestli máš rodinu a chceš jen vklidu přespat, pak tam ani nezastavuj, ale jestli chceš trochu dobrodružství, nevadí ti kravál, nebo si chceš zapařit pak je to skvělá volba. Více si počti zde, když jsem tudy projížděl na jižní Slovensko.Tomis píše:A dále jestli nemáte zkušenosti s kempem Merkur Pasohlávky a nebo Rekreačním střediskem Pukňov.Díky všem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host