Zástěrky, lapače nečistot
- Anndy
- Test driver
Re: Lapače nečistot - zbytečnost?
Neviem to vysvetlit, ale mne sa to paci, resp. sa mi to hodi (priam pyta) k autu, k beznemu (civilnemu, tvoje je sice vynimocne, ale vies ako to myslim), resp. inemu ako vyslovene sportovemu typu lambo, atd.
Mam pocit, ze to tam dotvori koleso a blatnik. Ale je jasne, ze nie kazdemu sa to paci. Mozno niekedy stacia len take, v podstate neucinne plastove lemy, akoze naznaky. Je to podobne ako spataky, tie tiez patria k autu (aj ked tam v podstate zavadzaju...).
Mne sa to aj na starych autach - napr. 120-ky, ci 100-ky pacilo ked to tam bolo...
Mam pocit, ze to tam dotvori koleso a blatnik. Ale je jasne, ze nie kazdemu sa to paci. Mozno niekedy stacia len take, v podstate neucinne plastove lemy, akoze naznaky. Je to podobne ako spataky, tie tiez patria k autu (aj ked tam v podstate zavadzaju...).
Mne sa to aj na starych autach - napr. 120-ky, ci 100-ky pacilo ked to tam bolo...
-
- Test driver
Zase iba bluznis anndy.Mne nic nevrzga
Napis radsej sasinovi,nech ich nahodi naspät
U mna nepripada do uvahy.A ak sa to tebe lubi,nainstaluj ich aj pred kolesa a nielen za 

- Anndy
- Test driver
Len som napisal, co sa mi paci, pytal si sa preco.
Sasino ich dal dolu kvoli retarderom.
Tebe som nenapisal, aby si si ich dal, iba ze by sa hodili. A to je zasadny rozdiel.
Ze ti nevrzga nic, dakuj niekomu, ze mas stastie (ci na usi alebo kus, to neviem). Podla fora si v mensine.
Mne uz tiez nevrzga, ale musel som mu pomoct v tom.
Sasino ich dal dolu kvoli retarderom.
Tebe som nenapisal, aby si si ich dal, iba ze by sa hodili. A to je zasadny rozdiel.
Ze ti nevrzga nic, dakuj niekomu, ze mas stastie (ci na usi alebo kus, to neviem). Podla fora si v mensine.
Mne uz tiez nevrzga, ale musel som mu pomoct v tom.
- madbugie
- Zkušený
zirafak sak mas doma nozik... MacGiverovsky switzerstahl a je to
troska povyrezujes, troska zapilnickujes a pojde to aj na tvojho krasavca, a jak mu to pojde k duhuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

troska povyrezujes, troska zapilnickujes a pojde to aj na tvojho krasavca, a jak mu to pojde k duhuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

-
- Test driver
Vam sibe
este tam potom nalepim nejake nalepky,dam dalsie kridlo a la zabradlie,popripade dalsie specialne tuzingove upravy a spanom bohom moj decentny vytvor,na ktorom som pracoval 1 a pol roka.
Vdaka Vam za inspiracku,ale neprosim

Vdaka Vam za inspiracku,ale neprosim

- Anndy
- Test driver
nene, zabradlie je hnus!
-
- Test driver
Ale inak,ked mate uz take super napady pre moje auto,tak nechapem,preco ich nerealizujete na svojich tatosoch.Fantazii sa predsa medze nekladu.Mozno sa Vami potom inspirujem 

- Dzefer
- Zkušený
zirafak pochop, ty si ikona sveta cz&sk focusov, chceme ti len to najlepsie 

-
- Test driver
Chapem a beriem/fakt ste zlaty/,ale placacky/usi/ pre moj koncept urco niesu 

- madbugie
- Zkušený
ej ale sme ho nasraliiiii 
inac mozem povedat ze ked uz nic ineho tak raz mi placka zachranila podbeh... mame pri robote taku velmi ostru a malu zakrutu... a isiel som pomaly a zrazu skrrrrrrrrrrrrrrrrk... kua stop vyjdem von a "usi" suchali o obrubnik... malo som vytocil zakrutu no a keby tam neboli tak to schyta podbeh naplno tak aspon takto sa mi investicia vratila...
a ked som naposledy umyval auto tak som pozeral placky maju uz viacero skrabancov takze pre "neschopnych" vodicov je to dobra pomocka
(ci aspon nejako musim najst dovod existencie a opodstatnenie placaciek
)

inac mozem povedat ze ked uz nic ineho tak raz mi placka zachranila podbeh... mame pri robote taku velmi ostru a malu zakrutu... a isiel som pomaly a zrazu skrrrrrrrrrrrrrrrrk... kua stop vyjdem von a "usi" suchali o obrubnik... malo som vytocil zakrutu no a keby tam neboli tak to schyta podbeh naplno tak aspon takto sa mi investicia vratila...
a ked som naposledy umyval auto tak som pozeral placky maju uz viacero skrabancov takze pre "neschopnych" vodicov je to dobra pomocka

+ 100 fordích koníkov

-
- Test driver
Ak je to teda pre pomocka pre"neschopnych" vodicov,kam si sa aj ty sam zaradil,tak to beriem,ale ja som tym padom z toho uplne mimo,lebo som schopny sofer
Treba najst nieco ine,cim ma na tie placaky nalakate

Treba najst nieco ine,cim ma na tie placaky nalakate

- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No ja si myslim, ze keby "tie usi" aj kavu varili, tak zirafak nikdy!zirafak píše:Treba najst nieco ine,cim ma na tie placaky nalakate
- madbugie
- Zkušený
cau sak srandujeme tak preco nie...
ono ty ked chodis umyvat auto tak je to tam prazdne, ale ked sa ide z roboty sa od nas vyvali 100 aut naraz, vsetci su nervozni a v ten specificky moment bol na zakrute autobus a ten sa nepotrebuje nikomu vyhybat... sak on je velky... odvtedy si tam davam velky bacha a rezem co najvacsi obluk... on sa ten obrubnik nezda ale je kujva vysoky...
bazowsky fuj... na kavicku je predsa cica

ono ked niekedy dam tie Superstrunky a nejake tie 17ky ci 18 s podlozkami tak myslim ze tie placacky pojdu dole aj u mna... lebo nebudu splnat svoju funkciu antikamienkovacov a samozrejme aj esteticky hlavne...
a uz nechajme zirafaka na pokoji lebo z nas skolabuje...
ono ty ked chodis umyvat auto tak je to tam prazdne, ale ked sa ide z roboty sa od nas vyvali 100 aut naraz, vsetci su nervozni a v ten specificky moment bol na zakrute autobus a ten sa nepotrebuje nikomu vyhybat... sak on je velky... odvtedy si tam davam velky bacha a rezem co najvacsi obluk... on sa ten obrubnik nezda ale je kujva vysoky...
bazowsky fuj... na kavicku je predsa cica

ono ked niekedy dam tie Superstrunky a nejake tie 17ky ci 18 s podlozkami tak myslim ze tie placacky pojdu dole aj u mna... lebo nebudu splnat svoju funkciu antikamienkovacov a samozrejme aj esteticky hlavne...
a uz nechajme zirafaka na pokoji lebo z nas skolabuje...
+ 100 fordích koníkov

-
- Test driver
No keby varili tu kavu,tak by ste ma snad nalomili
samozrejme zadara 

-
- Zkušený
Dnes jsem je viděl na nějakém starším FOFO. Od předních kol mu to lezlo ven v cca 45° úhlu a bylo to tedy zešikma. Osobní názor- hnus 

Ex ST220 model 2004