heh sak skrabat jedine tak za usami... mne nikto nic skriabat nebude, to jemu skriabali,... je jasne ze na to nema pravo... jak hovoris bud porovnavacie sklicko (ale tu by som okamzite namietal ze je to subjektivne posudenie), alebo digi pristroj - a navise podla metrologickych pravidiel musi byt kalibrovany a s platnosťou
len ma napada cerstvy pripad, akurat vcera sa vratil kolega zo Srbska z nasej "pobocky" a ked prechadzal madarsko-srbske hranice si ho komplet zapisali a ked isiel o 3 dni naspat tak ho na madarsko-slovenskych hraniciach stopli, odtiahli do garaze, komplet rozobrali rezervu, stiahli gumu, vypustili nadrz, cele auto psom onuchali (hladali drogy, sak vyzera slovacisko tak podozrivo), mali tam komplet STK stanicu aj s tunelom zo spoda pokukane... nebolo mu vsetko jedno...
ale to je skor extremna situacia...
neboj samozrejme ze vsetko registrujem aj nasrateho rakusana... (sak chodiaca encyklopedia), kvoli mne netreba opakovat... (aspon nie tak casto...), ale urcite si mal okienko stiahnute...

, teda neviem ako tie tvoje, ale tieto bruxafoly sa pri pohlade z hora silno lesknu, az cez ne nie je vidiet vobec pri slnku... skusim to nafotit...
a neboj ono to zas nieje take brutalne s tymi zenami... (teda bracho ma frajerku riadnu semetriku, ale zasa on taku vyslovene potrebuje

)
a uz to uzavrime ja som spokojny aj s foliami aj so zenou a zvyskom rodiny (teda aspon zatial),
a ty mas tiez pekne "nepostrehnutelne" folie... (jediny poznavaci znak je na zadnom skle ako ku koncu su tie "stvorcekovane" oblasti tam je bublina lebo ta folia sa tam dobre neprichyti... cize ked natrafis na vrtaka ktory vie co hladat tak smitec
(tuto poznamku som vyslovene podjebavacne napisal

)