Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
Odpovědět
zirafak
Test driver
Test driver

Re: Tonování autoskel - shrnutí str 138

Příspěvek od zirafak » 07.05.2009 07:00

MB...ty si brutalny obkecavac vsetkeho mozneho,aj nemozneho a strasne nerozhodny clovek. :wink: Z takeho chlapa musi mat tvoja zena radost :roll: :wink:

madbugie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od madbugie » 07.05.2009 07:41

heh sak aj ma... :wink:

neboj ono to az taky problem v realnom zivote neni... ja internet beriem ako dobre miesto na odreagovanie a vypismenkovanie,... v reali je to skor naopak... napr. ohladne Focusu bolo rozhodnute hned ako prisla dotacia :D :D :D

a este pridam,... sme si ta boli v utorok vecer obzriet som zaparkoval vedla teba, aby som si to porovnal... no povedzme ze ked prizmurime oko tak to nie je vidiet a navyse mas komplet cierny interier co tomu moc neprida, pri dennej kontrole OK, no vecer uz ani moc nie... ale samozrejme ked ide kontrola tak stiahnes okienko a vyzera to uplne inac :D ale problem bude ked ho napadne ti to zvnutra niecim poskriabat (ako tomu co sa tam prisiel objednat na demontaz... holt smola...)

no a zasa som napisal celu liturgiu... :roll: :roll: :roll:

PS: este niesi zenaty ale keby si bol, by si vedel ze normalny chlap sa doma k slovu ani nedostane :D :D :D, jedine ak tak kazde dalsie slovo je zaciatkom poriane dlheho monologu zo strany jak zeninej, tak dcerinej pripadne svokrinej (nehodiace sa skrtnite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta :-) + 100 fordích koníkov
Obrázek
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 07.05.2009 08:19

zase blaznis. :evil: ty by si dovolil policajtovi skrabat okno?ja teda nie.Preco by som mu mal umoznit poskodzovat mi vedonme majetok.Na moj majetok nema kto siahat,ani policajt.
Nech mi to zmera pristrojom,tomu sa vobec nebranim,ale skrabat :?: Je to s tebou vazne clovece.Osobnu skusenost s foliami a mojou kontrolou v Rakusku si snad postrehol.Ak nie,zopakujem.Oko Rakuskeho a este k tomu vytoceneho policajta,ktory ma zastavil,pretoze si myslel,ze nemam obute zimne guma a ja som ich mal,v nepricetnosti hladal,za co by ma kasol.V tom momente som si bol skoro isty,ze ma lapne za folie.Absolutne mu tie moje nevadili,lebo som odisiel iba s 20 eurovou pokutou za akoze prekrocenie rychlosti.Ak by mu vadili folie,asi by som tych euracov vytasil o par stovak viac.
Co sa tyka zenenia.Zatial z toho uspesne kluckujem,ale ked pocuvam tvoj odstrasujuci pripad,ako kazdy normalny chlap doma drzi hubu,tak to sa radsej asi neozenim,alebo ked ano,tak budem radsej nenormalny chlap :mrgreen:

madbugie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od madbugie » 07.05.2009 08:29

heh sak skrabat jedine tak za usami... mne nikto nic skriabat nebude, to jemu skriabali,... je jasne ze na to nema pravo... jak hovoris bud porovnavacie sklicko (ale tu by som okamzite namietal ze je to subjektivne posudenie), alebo digi pristroj - a navise podla metrologickych pravidiel musi byt kalibrovany a s platnosťou :D :D :D

len ma napada cerstvy pripad, akurat vcera sa vratil kolega zo Srbska z nasej "pobocky" a ked prechadzal madarsko-srbske hranice si ho komplet zapisali a ked isiel o 3 dni naspat tak ho na madarsko-slovenskych hraniciach stopli, odtiahli do garaze, komplet rozobrali rezervu, stiahli gumu, vypustili nadrz, cele auto psom onuchali (hladali drogy, sak vyzera slovacisko tak podozrivo), mali tam komplet STK stanicu aj s tunelom zo spoda pokukane... nebolo mu vsetko jedno...

ale to je skor extremna situacia...

neboj samozrejme ze vsetko registrujem aj nasrateho rakusana... (sak chodiaca encyklopedia), kvoli mne netreba opakovat... (aspon nie tak casto...), ale urcite si mal okienko stiahnute... :D, teda neviem ako tie tvoje, ale tieto bruxafoly sa pri pohlade z hora silno lesknu, az cez ne nie je vidiet vobec pri slnku... skusim to nafotit...

a neboj ono to zas nieje take brutalne s tymi zenami... (teda bracho ma frajerku riadnu semetriku, ale zasa on taku vyslovene potrebuje :D)

a uz to uzavrime ja som spokojny aj s foliami aj so zenou a zvyskom rodiny (teda aspon zatial),

a ty mas tiez pekne "nepostrehnutelne" folie... (jediny poznavaci znak je na zadnom skle ako ku koncu su tie "stvorcekovane" oblasti tam je bublina lebo ta folia sa tam dobre neprichyti... cize ked natrafis na vrtaka ktory vie co hladat tak smitec

(tuto poznamku som vyslovene podjebavacne napisal :mrgreen: )
Obrázek
Obrázek

Kroco02
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroco02 » 09.05.2009 12:01

Znovu se ptam, jestli ma jeste nekdo zajem o folie. Do konce tydne bych mel zjistovat jak je to s cenou, zatim, jsou tri zajemci..
Domluvena sleva ve Zline, cim vic lidi, tim vetsi sleva..
Ford Focus 1.6 16V Trend / r.v. 2002 / 150 tkm / Fólie 45-10 / 16'' Ford Graphite / K&N / REMUS / GREY / GALERKA!
Obrázek Obrázek

Dojezdil:
Ford Focus 1.6 Trend / r.v. 1999 / nedojetých 76tis / GREEN / GALERKA!
Obrázek

Radegast
Junior
Junior

Příspěvek od Radegast » 09.05.2009 12:16

Rád bych se Kroco připojil, ale Zlín je už pro mě dost daleko, to by musela být super cena 8) aby se mi to vyplatilo. Počkám ještě na Danistu jak se mu to povede domluvit, jinak mám sám nabídku za 4000,-Kč na SunTech.
FoFo II Combi Ghia 1,6 TDCi 80kW Dark Grey 05/2005
Obrázek

madbugie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od madbugie » 11.05.2009 08:21

tak pripojim "nerozhodne" fotecky Bruxafol Supreme 40-ky... (140€)

zavrete okna

Obrázek

otvorene okna predne na porovnanie

Obrázek

a pri pohlade z vysky cloveka, zvysena odrazivost svetla

Obrázek

zatial mi to robi jediny "problem" pri spojeni s okuliarmi s polarizacnym filtrom to hraje zelenofialovymi farbami duhy pri, hlavne tmavsie auta v spatnom su s "perletovou" metalizou... ale to je len o zvyku...

(a ked zienka ukonci matersku a pripadna pokuta by tak nezrujnovala rodinny rozpocet, tak pojde nejaka 50ka ci 60ka aj dopredu... aby aj zirafak bol spokojny :D)
Obrázek
Obrázek

madbugie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od madbugie » 11.05.2009 12:20

tak ma napadlo, ze u nas kontrolori maju plnu prdel meracich pristrojov a zariadeni... a ajhla LUX meter sa nasiel... tak som to cez obednu pauzu zbehol pomerat...

samozrejme meranie je to nedokonalé a v nestandardných podmienkach ale vonku pekne slnecno teplucko a tu sa vysledky spriemerovane z viacerych merani, na slnecnej aj tienovej strane:

čelné sklo cca 0,8
predne sklo cca 0,7 (tonovane od vyroby)
zadne sklo cca 0,3 (0,7 z vyroby x 0,4 folie = 0,3 :D)
kufrove sklo cca 0,2

takze to krasne sedi, ze original tonovane skla maju tych 70 - 75 % priepustnost... a celne 80 - 85 %

zajimave ta optika ze s foliou je to vlastne 1/3 svetla oproti cistemu sklu a pritom je to krasne pozeratelne, ziadna tma...
Obrázek
Obrázek

ihrdlick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ihrdlick » 12.05.2009 08:31

Tak já jsem právě svěřil auto na nalepení fólií. Kdybych dal dopředu 70, tak dostanu kartičku i s razítkem, 50 pouze kartičku. No tak jsem se rozhodl pro 35 přední a zbytek 20. když už porušuji zákon, tak ať to vypadá hezky. Jinak ten "lepič" jezdí na SK co 14 dní a prý bez problému. jenže on má poreklamované auto a tak to nikdo nevidí. Má na celém autě 20ky. Nabízel mi i zpětný datum nalepení, že už jsem to tak třeba koupil, ale mám za sebou 2 STK a tak by to bylo divné.
A řekl mi, že těch razítek si tam můžu dát 1000, protože policajti nemají seznam "lepičů" a měřící sklíčka taky nemají u sebe. No, uvidíme :wink:
Obrázek
1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA

madbugie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od madbugie » 12.05.2009 08:40

sak toto ma na tom serie, ze vsade naokolo je to povolene, len nejaky mudrlant v SR si povedal ze sak co sa s tym budeme srat ze ci tam ma svetle ci tmave, zakazme to vpredu a hotovo po probleme...
Obrázek
Obrázek

zirafak
Test driver
Test driver

Příspěvek od zirafak » 12.05.2009 10:20

vsade okrem CZ/tam je to so zazmurenym okom tolerovane/ je to prisne zakazane a najaktivnejsi su v tomto zabiaci/to som obkukal od quieckiho/ z Rakuska :idea:

madbugie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od madbugie » 12.05.2009 10:33

proste zelene žabičky su všade hyperaktivne a hlavne všemýlované (sorry s makkym a kratkym to nejde... :D)

(a neni to len nejake ukajanie si EGA tych rakuskych cajtov na plebse z vychodu??? ci to aj na domacich maju rovnaky meter...)

so zelenym mozgom sa proste hybat neda (zatial bohuzial nevieme dost dobre manipulovat s predmetmi mensimi ako 2 atomy :D :D :D )

vsade je zakaz folii argumentovany na prednych oknach odovodnovany moznostami viditelnosti z miesta sofera a hlavne bezpecnostou... ???

ohladne priehladnosti 75% nevidim problem su certifikovane folie na to

ohladne ohanania sa bezpecnostou, to akoze ked havarujem tak mi rozbiju len predne okno a mna vytiahnu zatial co v zadu nechaju zenu aj s detmi lebo tam mam folie ???
Obrázek
Obrázek

m.a.x.i.m.u.s
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od m.a.x.i.m.u.s » 12.05.2009 10:41

I přes fólie se jde dostat do auta...
Obrázek
Obrázek
Ex ST220 model 2004

madbugie
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od madbugie » 12.05.2009 11:27

ved presne to hovorim, to sklo vytltkaju tak ci tak, ci tam ta folia je alebo nie je... a ako vidno chmatakom s tehlou to problem nerobi...
Obrázek
Obrázek

ihrdlick
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ihrdlick » 12.05.2009 12:13

Tak a je to !!! No dizájn auta o 100% lepší :twisted: !!! Až bude foťák (nyní mobil), tak udělám lepší fotky. Vepředu HP35 a vzadu HP20. Z vnitřku jde vidět i dozadu upe krásně, jen jakkdyby bylo mírně zataženo. Jsem moc rád, že jsem do toho šel :wink:
Přílohy
Folie 1.jpg
Folie 2.jpg
Folie 3.jpg
Folie 4.jpg
Obrázek
1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“