Jjj je to hrůza, směrem z Říčan na D1 je v jednom místě taková lochna, že se musí objíždět v protisměru. Tu prostě nepřejedeš ani ofroudem.ZonixX píše:stav silnic - a to je teprve zacatek zimy!! A hlavne to, jakym tempem se doslova rozklada povrch na nasem nejvetsim parkovisti (D1) pred 2 tydny jsem nadaval na vymoly hlavne mezi 57.-68. kilometrem.. tyden na to je tam 2x tolik der a vypada to jako na mistni komunikaci pro lesni stroje a dale to neni o nic lepsi![]()
..trecnickou na dortu byla vcerejsi jizda po R7, ktera je cela od Ruzyne vcetne 1.tridy za Slanym v tak strasnem stavu, ze se tam musi jezdit pomalu 40km/h a to se stejne nekterym mistem NEDA vyhnoutta silnice neni jak emental, ale spis jako dopadova zona pro cvicnou delostreleckou palbu
jj, to vím, ale myslel jsem, že když je to známej....foki píše:to nejde , on to musi videt osobnesilverwolf píše:i když není z Prahy - však se to dá i na dálku ne? Pošleš mu fotky a je to
To je správný chlapský řešeníZuzka píše: Zkurvenej sníhJdu si dát panáka
zase to s tou snahou neprehanej , za chvili prijdes ze zacnes chc.t ve stojeZuzka píše:Se od Vás rychle učím
Když jsem naposledy řešil škodní událost s Kooperativou, jen jsem to nahlásil na jejich zkaznickou linku a zajel s autem na Vršovickou, aby si to nafotili. Žádné čekání... Zkus se zeptat, zda by to tak nešlo i ve tvém případě.spoofan píše:Fotky mam, no Kooperativa mi rekla, ze musim cekat na likvidatora, az si to nafoti sam.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti