Chceš-li mít zatmavená zadní okna, jdi do toho. Rozhodně to bude vypadat a i učinkovat lépe, než varianta "Bob a Bobek". Zatmavená skla nejsou o tolik dražší než fólie, které se časem mohou navíc poškrábat či nějak jinak poškodit.cartas píše:Sice to asi presne nepatri do tohoto vlakna, ale chci se zeptat, zda byste sli u noveho focusa do origo zatmavenych zadnich skel (tj. žadná folie).
Oficialne tomu rikaji "Zadní tmavě tónovaná skla Privacy" a stojí to 5000Kč
Udajně to má nějaký UV filtr. Myslíte, že to má smysl? Když pominu celkový vzhled auta, přemýšlím o tom vlastně jen kvůli dětem na zadních sedadlech. (jestli pak clonka Bob a Bobek za 20 Kč neudělá tu samou službu)
Radegast, dopadl jsem dobře, foto ještě nemám, ale učiním tak určitě tento týden. Nechal jsem to polepit vše HP 20, vypadá to super, jezdí se mi s tím taky skvěle. Původně jsem měl v plánu, že okno pátých dveří a trojuhelniky nechám udělat 05, tzn. tím nejtmavším. Ale jen kvůli vzhledu, protože se mi zdá, že zezadu moc prosvítá. Jel jsem v autě od kámoše, který má vše vzadu 05 a jen dveře od řidiče a spolujezdce 20 a vzhledem k tomu, že jsem zvyklý ze služebního Transita divat se v jednom kuse do zpětných zrcátek i do vnitřního, tak mi to tmavé celkem vadilo. Tím chci říct, že nechápu, jak je povolené mít vzadu tak tmavé folie a vpředu neni povolené nic. Prostě mi nevadí mít vpředu nepovolené HP 20, ale mít vzadu povolené HP 05. Nakonec jsem udělal dobře, vše je stejně tmavé, opravdu jsem rád. Vůbec nelituju, nehledě na to, že auto vypadá hned jinak. Zatím i bez litých kol, které na auto přibudou příští rok na jaře, to vypadá skvěle. Jinak cena byla 3500kč, je ochoten přijet pokud máš garáž kde máš dost světla a elektřinu. A navíc, jestli se nepletu jsi z FM, tak ti to udělá v některém místním servisu případně a hotové jsem to měl za necelou hodinu a půl, fakt jsem mrkal na drát. Je to týpek jak blázen. Ale zavolej mu pokud možno hned, já čekal 3 týdny a něco. Možná ale, že bude mít něco volného dřiv. Hodně štěstí, foto do konce týdne určitě přidám. postakRadegast píše:To postak: tak jak jsi dopadl s fóliema ? Napiš zkušenost s touto firmou a za kolik to nakonec bylo. Vypadáto, že to s Danistou asi nevyjde, tak bych to u nich asi zkusil udělat taky
Ahoj, uvažuji o fóliích na sklo, ale moc fotek s tím, jak to konkrétně vypadá na focusu a dál konkrétně na černém, jsem nenašla. Nějaká fotečka toho Tvého by byla?Peter píše:ja som dal za ne 3000sk robil to asi hodinu tiez mam certifikat a ta ista značka dal som najtmavsie ake boli mam cierne auto tak to teraz skoro splyva
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti