problem je v tom, ze bezklicova auta nemaji osazen pin A16 v konektoru radia (napajeni od spinaci skrinky) ... takze Ti to fungovat nemuze podle navodu ... jedina rada je opravdu pripojit ACC na baterku a nezapomenout vypinat radio (pokud se tedy nevypne pri uzamceni auta tim, ze GEM zrusi 12V na pinu A15)Blackhawk píše:Takze tu to mate, hadam je to dobre vidiet.
Co sa tyka podsvietenia tlacitok, napojil som Orange-ILLUMI kablik na Yellow-BATT+.
V druhom pripade som napojil Red-ACC na Wellow-BATT+.
Multimedia a navigace focus II
- ZaQik
- Admin
Re: Multimedia a navigacia focus
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- Blackhawk
- Test driver
No, ako som spominal, radio hralo aj po zamknuti auta. Nakoniec som to nechal tak.
Myslis, ze by sa mi vyplacala baterka kebyze s vypnutym motorom pocuvam radio s "klucikom v polohe 2"?
Myslis, ze by sa mi vyplacala baterka kebyze s vypnutym motorom pocuvam radio s "klucikom v polohe 2"?
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
Vyplácá
..vlastní zkušenost

..vlastní zkušenost

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- Kaizer
- Nováček
Vyměňuju staré hranaté rádio za kulaté a řikal jsem si že bych rovnou zkusil zkvalitnit příjem nějakým anténím zesilovačem.Nejdřív bych se ještě zeptal jak že to vlastně s tou originál anténou vlastně je.Je pasivní nebo je napájená original forďáckýma rádiema.
Ještě by mě zajímalo jak to vypadá s TMC službou u nás.Moje nové rádio ji podporuje ale potřebuje pro ni připojit druhou anténu.Tak si říkám,jestli jí má cenu kupovat.
Ještě by mě zajímalo jak to vypadá s TMC službou u nás.Moje nové rádio ji podporuje ale potřebuje pro ni připojit druhou anténu.Tak si říkám,jestli jí má cenu kupovat.
Audi A7 Sportback 3.0 BiTDI 2016 současné
Mondeo Liftback Titanium 2008 1.8TDCI 92kW. Chip Camp Performance 100KW/365NmSoučasnost
Focus II 1.6 Ti-VCT combi Titanium 2005.Chip 104KW/175Nm
Minulost
Mondeo Liftback Titanium 2008 1.8TDCI 92kW. Chip Camp Performance 100KW/365NmSoučasnost
Focus II 1.6 Ti-VCT combi Titanium 2005.Chip 104KW/175Nm
- Blackhawk
- Test driver
za kolko asi cca?frantik.17 píše:Vyplácá![]()
..vlastní zkušenost
- Cowley
- Zkušený
hmm, a nemate nekdo zkusenosti kde by se takova krabicka co by mi zprovoznila ovladani zpod volantu dala poridit?
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
..když jsem dělal podsvícení v autě, a vyhrával jsem si k tomu, tak cca hodka a půl, pomohly kabely...teď v zimě jsem to radši nezkoušel... 

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
- Marťas
- Test driver

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- Cowley
- Zkušený
diky, seberou odvahu a vyzkousim 

- Quickie
- Moderátor
tak mal som to aj ja rozobrate, chcel som spojazdnit to osvetlenie tlačitok.
mam trošku iný zvazok kablov ako blackhawk.. mam totiž na najhrubšom žltom kabli aj poistku, a ešte niečo je v tej krabičke, nejaky maly tranzistor alebo ako sa to volá, taky modrý valček, ale vnutro tej čiernej krabičky som nefotil... nehrá to žiadnu rolu nedalo mi aby som nezistil, cez ktorý pin ide do toho ford adapteru šťava po zapnutí svetiel. aj som ho našiel.. problem je ale v tom, že na tom protikuse tam ten pin vyvedený nie je.. a neviem tam ani ten oranžový kablik na osvetlenie natiahnut, lebo z druhej strany konektoru je plošák a nie klasické piny ako na ford adapteri.. ešte tu mám dve fotky
toto je can bus.. vidiet tam aj oranžový kábel, ktorý by mal byt na osvetlenie tlačítok
ten oranžový kábel vedie z can bus do tohto konektora, ktorý sa už zapája do rádia chcel by som mať tie tlačítka napojene tak ako origo ford, t.z. že mi budu svietit, až ked zapnem svetlá.. cez den mi tlačítka svietit nemusia
neviem ako by to bolo čo najjednoduchšie spraviť aby som ten oranžový kábel z can busu napojil na ten pin vo fordackom adapteri.. a ktovie či to nebude robit nejaku zlobu.. vyskusam, uvidim a poreferujem.. ale neviem kedy to bude
mam trošku iný zvazok kablov ako blackhawk.. mam totiž na najhrubšom žltom kabli aj poistku, a ešte niečo je v tej krabičke, nejaky maly tranzistor alebo ako sa to volá, taky modrý valček, ale vnutro tej čiernej krabičky som nefotil... nehrá to žiadnu rolu nedalo mi aby som nezistil, cez ktorý pin ide do toho ford adapteru šťava po zapnutí svetiel. aj som ho našiel.. problem je ale v tom, že na tom protikuse tam ten pin vyvedený nie je.. a neviem tam ani ten oranžový kablik na osvetlenie natiahnut, lebo z druhej strany konektoru je plošák a nie klasické piny ako na ford adapteri.. ešte tu mám dve fotky
toto je can bus.. vidiet tam aj oranžový kábel, ktorý by mal byt na osvetlenie tlačítok
ten oranžový kábel vedie z can bus do tohto konektora, ktorý sa už zapája do rádia chcel by som mať tie tlačítka napojene tak ako origo ford, t.z. že mi budu svietit, až ked zapnem svetlá.. cez den mi tlačítka svietit nemusia
neviem ako by to bolo čo najjednoduchšie spraviť aby som ten oranžový kábel z can busu napojil na ten pin vo fordackom adapteri.. a ktovie či to nebude robit nejaku zlobu.. vyskusam, uvidim a poreferujem.. ale neviem kedy to bude

- Blackhawk
- Test driver
Vyskytla sa dalsia otazka? Ako nastavit cas na palubnom PC s tymto radiom? Povodne sa cas nastavoval cez origo radio, ako sa to da bez origo radia?
- Anduril
- Test driver
V palubnim pocitaci v menu nastaveni data a casu?

- Quickie
- Moderátor
tak tak, da sa nastavit aj v menu počítača... akurat že ten čas neni zosynchronizovany s radiom
u mna si ten čas na radiu stale nadbieha
u mna si ten čas na radiu stale nadbieha
- FLA
- Zkušený
Tiez uvazujem nad tym ako zlepsit prijem na autoradiu nieco som nasiel ale tiez nemam jasno ako je to s origo ford antenou.Kaizer píše:Vyměňuju staré hranaté rádio za kulaté a řikal jsem si že bych rovnou zkusil zkvalitnit příjem nějakým anténím zesilovačem.Nejdřív bych se ještě zeptal jak že to vlastně s tou originál anténou vlastně je.Je pasivní nebo je napájená original forďáckýma rádiema.
Chcel by som pouzit toto:
Correct 1.1 anténny zosilovač VKV FM pásma.
!!! ZNOVU V PREDAJI !!! Anténny zosilovač CORRECT 1.1
- určený pre antény bez anténneho zosilovača
- nová konštrukcia,vyššia odolnosť cudzím signálom /GSM sieť,iné pásma/
- zosiluje FM signál , nie šum!
- konektory: autoanténny násuvný DIN
- rozsah: DV, SV, KV, VKV
- aktívne pásmo:88 - 108MHz (DV, SV bez zosilnenia)
- zisk: 20 dB(VKV FM)
- priechodzí útlm: <2dB (DV, SV, KV)
- impedancia 50 Ohmov
- šum: 0,9 dB
- napájanie: 12V / 12mA
- rozmery bez káblov [mm]: 55x50x23

predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi
- Blackhawk
- Test driver
Anduril píše:V palubnim pocitaci v menu nastaveni data a casu?![]()