jasně, pěkně ty šmejdy podus, za to co se ti mohlo stát, bych je dusil až by z nich tekla šťáva....fokina píše:Tak to vážně je, asi jsem to měla přijmout, taková nabídka se neodmítá, co???? No uvidíme co dál, hlavně se nevzdávat a zkusit to....

jasně, pěkně ty šmejdy podus, za to co se ti mohlo stát, bych je dusil až by z nich tekla šťáva....fokina píše:Tak to vážně je, asi jsem to měla přijmout, taková nabídka se neodmítá, co???? No uvidíme co dál, hlavně se nevzdávat a zkusit to....
Trošku nevím jak jsi to myslel.U tématu Fokiny modrásek není nic takového co by jsi citoval a skočilo to sem. To co jsi citoval je to co máš právě nad tím příspěvkem ve kterém máš citaci.Tad píše:Tak koukám že mě a Fokině skáčou příspěvky jinak než chcem. Já sem ji citoval v jejím vlákně "Fokiny modrásek" Damone zachraň nás a přesuň to, díky.
Ale jak se to tady chytlo![]()
![]()
![]()
Tak jen pro upřesnění první příspěvek o airbagu 23.11.fokina píše:Tak pánové a dámy: mne už přešel humor...
Právě jsem se vrátila z té diagnostiky airbagů a ortel zní: AIRBAGY TAM NEJSOU!!!!!!!!
Volala jsem do toho autobazaru a prý se mi ozvou.....asi válečná porada...
Jinak jsem na té diasgnostice byla v Praze na černokostelecké a jsou tam vážně moc ochotní a skvělý, mohu všem doporučit, hlavně technika p.Chlomka!! Řekli si za to 700 a za hoďku a půl byli hotoví...auto by prý nevraceli, protože jim připadá po technické stránce fakt dobrý, ale na té slevě mám prý trvat a také prý, že mají štěstí, že jsen se v tom už nevybourala....
Takže dneska mám po náladě......
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů