mlžení oken
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mlžení čelního skla
Jsem tu právě někde nějaké video viděl,ale zase ho nemůžu najít.Bylo to z mobilu,akorát nevím,jestli je ta klapka vidět hned,nebo tam je ještě třeba nějaký kryt nebo jak.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Stehnak
- Test driver
Re: Mlžení čelního skla
Nic dale sundavat uz potreba nejni. Proste vem sroubovak (myslim ze krizovej) a dej spolujezdcovu prihradku pryc. Budes pred sebou videt "zamrizovanou" (to aby Ti to nenasalo celou ruku) klapku. Predstav si jak se vyklapeji treba predky nakladnich dopravnich letadel, podobne se to tam hybeCompressor píše:Jsem tu právě někde nějaké video viděl,ale zase ho nemůžu najít.Bylo to z mobilu,akorát nevím,jestli je ta klapka vidět hned,nebo tam je ještě třeba nějaký kryt nebo jak.

Blbe se to popisuje, ale jak to jednou sundas (tu prihradku) a kouknes na to, tak lehce pochopis jak klapka funguje...
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: mlžení oken
To Stehnak:Díky za rady,doufám,že nebude o víkendu konečně pršet,tak se na to podívám.
Ještě jeden dotaz.Když by to bylo tou klapkou,že by jel motorek naprázdno nebo něco takového,dá se ta klapka nějak rozchodit?
Ještě jeden dotaz.Když by to bylo tou klapkou,že by jel motorek naprázdno nebo něco takového,dá se ta klapka nějak rozchodit?
- Stehnak
- Test driver
Nekdo tu ten system (motorek / klapka) opravoval - nemuzu to najit. Zato jsem nasel to video (koukam ze ja mam tu klapku teda trocha jinou - ja tam ma tu mrizku, ale funkce stejna): http://www.youtube.com/watch?v=dLcA6a1LQlA
Pohledej tu nekde tu opravu...
Pohledej tu nekde tu opravu...
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jj,to je přesně to video co jsem viděl.Zkusím teda tu opravu najít,ale nevím nevím 

- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak a teď babo raď.Sundal jsem skříňku u spolujezdce,klapka je opravdu za plastovou mřížkou,je vidět jak se zavírá a otvírá.Vytáhnul jsem i pylový filtr,je opravdu nový,suchý,nikde voda. Dokonce jsem pustil větrák když tam pylový filtr nebyl a zkoušel otvírat a zavírat vnitřní cirkulaci a krásně bylo cítit,jak to bere vzduch z venku a nebo nebere.
Tak a proč se mi teda mlží čelní sklo a pomůže jen zapnutí klimy?
Tak a proč se mi teda mlží čelní sklo a pomůže jen zapnutí klimy?
- Stehnak
- Test driver
Ja Ti bohuzel neporadim, ale jen Tě poproisim ze kdyby jsi na to prisel, dej mi prosim vedet
Diky.

Diky.
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To Stehnak:Jeste jsem nekde cetl umyt to octovou vodou,tak to asi zkusim.
-
- Nováček
ja mam dost dobre skusenosti(sice len z okuliarov)z mydlom.zober upne obycajne prachsproste mydlo namydli(nasucho ako keby si voskoval lyze)nim okno a potom ho handrickou prelesti.kamaratovi to tak funguje na sto pro.daj potom vediet.
foki jednaosemtedeceicko-stopätnásťkonísilver-MMVII
- Stehnak
- Test driver
Zdravim.
Ciste nahodou jsem zjistil ze mi zateka (take) do kufru. Voda se obevuje tam kam smeruje cervena sipka (jakoby za tim "sloupkem") a odtika "pod" koberec ve smeru modre. Pres svetla mi tam zrejme netece. Mate nekdo nejaky tip kudy se voda muze dostat do mist kam smeruje cervena sipka? Diky.
p.s.: voda se pak z vesela odparuje na zadni sklo kde kondenzuje, takze v zime opet LED (Ice Ice baby by Vanilla Ice)
Ciste nahodou jsem zjistil ze mi zateka (take) do kufru. Voda se obevuje tam kam smeruje cervena sipka (jakoby za tim "sloupkem") a odtika "pod" koberec ve smeru modre. Pres svetla mi tam zrejme netece. Mate nekdo nejaky tip kudy se voda muze dostat do mist kam smeruje cervena sipka? Diky.
p.s.: voda se pak z vesela odparuje na zadni sklo kde kondenzuje, takze v zime opet LED (Ice Ice baby by Vanilla Ice)

- Stehnak
- Test driver
Nikdo nic?
Vcera jsem na to koukal za deste a zevnitr je nemozne prijit na to od kud to presne vyteka. Je to mokre tam kde jsem psal + este v te prave kapse - tam kde je ten vyduch ven. Nikde znamka ze bu to stikalo nejak od strechy ci svetel. Steale mam pryc koberec + oblozeni leveho blatniku a voda tece podel leve strany a dotece az k operadlu zadniho sedaku (auto parkuju na miiiirne nerovnosti - je naklonene dopredu a doleva; pred prestehovanim sem ale parkoval na uplne rovine).
Sundal jsem svetlo a pod nim bylo prekvapive uplne sucho, sundal sem take chobot kde vede hadicka na ostrikovac + eletrika a taky sucho (kdyby zatekalo tudy, tak by byl asi mokry i tapec na strope).
Co sundat z venku abych prisel kudy to vali dovnitr? Kdyz trebas sundam naraznik, je sance ze to tam vubec uvidim?? Diky.
EDIT: tyden nejezdim, takze "od kol" to byt taky nemuze...
Vcera jsem na to koukal za deste a zevnitr je nemozne prijit na to od kud to presne vyteka. Je to mokre tam kde jsem psal + este v te prave kapse - tam kde je ten vyduch ven. Nikde znamka ze bu to stikalo nejak od strechy ci svetel. Steale mam pryc koberec + oblozeni leveho blatniku a voda tece podel leve strany a dotece az k operadlu zadniho sedaku (auto parkuju na miiiirne nerovnosti - je naklonene dopredu a doleva; pred prestehovanim sem ale parkoval na uplne rovine).
Sundal jsem svetlo a pod nim bylo prekvapive uplne sucho, sundal sem take chobot kde vede hadicka na ostrikovac + eletrika a taky sucho (kdyby zatekalo tudy, tak by byl asi mokry i tapec na strope).
Co sundat z venku abych prisel kudy to vali dovnitr? Kdyz trebas sundam naraznik, je sance ze to tam vubec uvidim?? Diky.
EDIT: tyden nejezdim, takze "od kol" to byt taky nemuze...
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
stehnaku, obdivuju tvou vydrz, toto podstupovat kazdou zimu... Hodne stesti, at uz to konecne jednou provzdy vyresis...
- CODY
- Junior
Zkus koupit nějakou hoooooodně velkou pláštěnku 

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze ti pomuze, kdyz vlezes dovnitr a nekdo bude, treba v mycce odhadnutou cast polevat vodou a ty budes pozorovat, jak to tece.