žárovky - info v 1. príspevku
- Giggo
- Zkušený
Re: žárovky
Ty Blue Vision parkovačky tam mám taky, ale že by mi přišli tak zajmavý se říct nedá. Navíc sou to jen parkovačky člověk to skoro nevidí. Samozřejmě ta žárovka má mnohem bělejší světlo než původní obyč, ale nedá se srovnávat s těma Diamondama.
Jinak po cca 14 dnech ježdění s Diamondama v potkávačkách musím říct, že stále super.
Jen na mě začlo dost lidí blikat, takže jsem byl ve čvrtek na seřízení světel (taky příhoda sama o sobě, kdy technik začal motat šroubem pro upevnění světlometu!? Po chvilce sem mu ukázal čím se to šteluje, tak mu prozměnu upadl imbus do motoru, takže zkoušel xy jinejch věcí, až sem mu prostě podal plochej šroubovák, kterým to šlo.)
Každopádně i po seřízení si někteří asi myslí, že mám dálkovky a buď na mě bliknou nebo sou paličatí a zapnou svoje dálkový, což jim případně vrátím tím, že je zapnu taky aby pochopili, že předtím to opravdu dálkový světla nebyly. Včera na D11 sem předjel auto uplně v pohodě a jakmile sem ho předjel zapl on dálkový. Nevím asi měl pocit, když sem byl za ním, že jsem je měl já?
Rozhodně musím zkusit někoho posadit do svýho auta sednout si do jinýho a jet proti svýmu autu a před svým autem. Docela mě zajmá jak to teda působí na ostatní.
Dále sem přidal Osram Night Breaker do dálek. Tam sice není světlo tak krásně studený jako u H7 Diamond Vision, ale vidím s tím uplně úžasně. Značky kolem silnic září uplně neuvěřitelně a vše mám jako na dlani.
Jinak po cca 14 dnech ježdění s Diamondama v potkávačkách musím říct, že stále super.
Jen na mě začlo dost lidí blikat, takže jsem byl ve čvrtek na seřízení světel (taky příhoda sama o sobě, kdy technik začal motat šroubem pro upevnění světlometu!? Po chvilce sem mu ukázal čím se to šteluje, tak mu prozměnu upadl imbus do motoru, takže zkoušel xy jinejch věcí, až sem mu prostě podal plochej šroubovák, kterým to šlo.)
Každopádně i po seřízení si někteří asi myslí, že mám dálkovky a buď na mě bliknou nebo sou paličatí a zapnou svoje dálkový, což jim případně vrátím tím, že je zapnu taky aby pochopili, že předtím to opravdu dálkový světla nebyly. Včera na D11 sem předjel auto uplně v pohodě a jakmile sem ho předjel zapl on dálkový. Nevím asi měl pocit, když sem byl za ním, že jsem je měl já?
Rozhodně musím zkusit někoho posadit do svýho auta sednout si do jinýho a jet proti svýmu autu a před svým autem. Docela mě zajmá jak to teda působí na ostatní.
Dále sem přidal Osram Night Breaker do dálek. Tam sice není světlo tak krásně studený jako u H7 Diamond Vision, ale vidím s tím uplně úžasně. Značky kolem silnic září uplně neuvěřitelně a vše mám jako na dlani.
Mondik IV. 2011 2.0 TDCi 120kW
dříve FoFo II. 2006 1.6 TDCi 80kW@106kW
- postak
- Test driver
Tak dnes dorazily W5W BlueVision a NightBreaker, ještě čekám na Diamondy.
Ty Bluevisiony přišly dvoje, tak 2žárovičky šoupnu asi do kufru
Marťas já si to osobně nebral, jen jsem musel reagovat. To je nemoc z povolání

Marťas já si to osobně nebral, jen jsem musel reagovat. To je nemoc z povolání

- Giggo
- Zkušený
postak do kufru? Kde tam sou?
OT: Já s postou taky nikdy neměl žádnej problém, dycky vše uplně v pohodě. Znám spoustu lidí co furt nadávaj, ale mám pocit že je to taková "móda" nadávat na poštu kdo nevyužívá kurýra není IN. a třeba s kurýrem sem problém měl.
OT: Já s postou taky nikdy neměl žádnej problém, dycky vše uplně v pohodě. Znám spoustu lidí co furt nadávaj, ale mám pocit že je to taková "móda" nadávat na poštu kdo nevyužívá kurýra není IN. a třeba s kurýrem sem problém měl.
- postak
- Test driver
No v kufru na pravé straně zespoda toho šedého plastu, na který dosedá zadní plato kufru. Já si dodělal 2.světlo i dozadu, tak mám dva a tuším, že tam jsou W5W žárovky, tak je tam šoupnu, když dorazily dvoje
Ještě doplním galerku, tak se kukni, dal jsem to tam před chvílí, i když je to už měsíc stará záležitost 

- C-Maxis
- Zkušený
do kufru doporucim LED pasek. Fakt to sviti luxusne.
- postak
- Test driver
Místo W5W
A ten tam zapojím jak
Hoď link na eshop prosím nebo na foto jak to svítí.

- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsem měl pravdu, když jsem Ti je na Strahově doporučovalGiggo píše:Dále sem přidal Osram Night Breaker do dálek. Tam sice není světlo tak krásně studený jako u H7 Diamond Vision, ale vidím s tím uplně úžasně. Značky kolem silnic září uplně neuvěřitelně a vše mám jako na dlani.

Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
- miki21
- Test driver
postak-třeba tady http://www.ledline.cz/led-pasky-jednobarva/ jinak na netu toho je spousta 
Pro video doporučuji navštívit youtube

Pro video doporučuji navštívit youtube

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Postak: hledej vlákno Vnitřní osvětlení 

Je: Ford Focus combi III Titanium 2018 1.5 16V 110kw, Caribou, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL
Bylo: Ford Focus combi II Style 2008 1.6 16V 74kw, Vision Blue, po FL
- Giggo
- Zkušený
JJ díkyKonik píše:Takže jsem měl pravdu, když jsem Ti je na Strahově doporučovalGiggo píše:Dále sem přidal Osram Night Breaker do dálek. Tam sice není světlo tak krásně studený jako u H7 Diamond Vision, ale vidím s tím uplně úžasně. Značky kolem silnic září uplně neuvěřitelně a vše mám jako na dlani.

- Giggo
- Zkušený
Protože i po seřízení světel na mě pár lidí blikalo. Včera jsem si sednul do kámošky auta a ji posadil do svýho. Vyzkoušeli sme jet proti sobě a pak ona za mnou. ..
Hmm už chápu co těm lidem vadí .. taky bych měl pocit, že má zapnutý dálkový. Záře jako v poledne a ještě dost vysoko.
Přemýšlím, jestli zkusit nechat seřídit světla ještě jendou na nějaký STK, protože ten týpek co to šteloval no hmm bylo vidět, že to nemá zcela v ruce.
Nebo je trošku sklopit kolečkem uvnitř auta.
Z mýho hlediska je to světlo furt paráda, ale z hlediska ostatních - no nechtěl bych se potkávat
Hmm už chápu co těm lidem vadí .. taky bych měl pocit, že má zapnutý dálkový. Záře jako v poledne a ještě dost vysoko.
Přemýšlím, jestli zkusit nechat seřídit světla ještě jendou na nějaký STK, protože ten týpek co to šteloval no hmm bylo vidět, že to nemá zcela v ruce.
Nebo je trošku sklopit kolečkem uvnitř auta.
Z mýho hlediska je to světlo furt paráda, ale z hlediska ostatních - no nechtěl bych se potkávat

- Marťas
- Test driver
Mam jine paraboly a proti Focusu svetla o 30cm vyse, presto "hokejka" lomu svetla zustala stejna jako s puvodnima zarovkama. Zatim zadne auto neblikalo a pohoda...

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- Hal9000
- Test driver
Marťas ty je totiž přesvítíš. Na tebe budou blikat jen kamioňáci 

Zdravíčko, tak když už jsem byl rozhodnutej pro tyto http://www.dealextreme.com/p/h7-55w-500 ... -12v-58751
Tak jsem našel toto video a zas kua nevim
http://www.youtube.com/watch?v=tTzs0c4g8Ow
Pak jsem je hledal a našel jsem tuto http://www.xenonplus.sk/ziarovky.html stránku a jsou hrozně drahé
NEMÁTE S NIMA NĚKDO ZKUŠENOSTI A KDYŽTAK NĚJAKÝ DOBRÝ ODKAZ NA LEVNĚJŠÍ DÍKY
POKUD NE, OBJEDNÁM ZÍTRA TY PRVNÍ ZA 350 KČ A BUDE TO, FURT LEPŠÍ WHITE NEŽ ŽLUTÁ
A TO MAM PHILIPS ZA 600 Kč A DOSTI MĚ ZKLAMALY V TĚCH ČOČKÁCH CO MAM
Nejsou takové, jak píšou 
DÍKY

Tak jsem našel toto video a zas kua nevim

http://www.youtube.com/watch?v=tTzs0c4g8Ow
Pak jsem je hledal a našel jsem tuto http://www.xenonplus.sk/ziarovky.html stránku a jsou hrozně drahé

POKUD NE, OBJEDNÁM ZÍTRA TY PRVNÍ ZA 350 KČ A BUDE TO, FURT LEPŠÍ WHITE NEŽ ŽLUTÁ

DÍKY

- Giggo
- Zkušený
No Diamond Vision normálně taky stojí 1100 jen, že ho má DX tak je za přijetelnou cenu (cca 270Kč, když počkáš až posílí koruna, dneska 305Kč)
Jak sem Ti psal do vzkazu, s GP Thunder 7500 má zkušenosti andydy1.
Dával sem i fotky, který sou na stránce 140.
A ta cena těch GP Thunder dyž sem zkusil ebay... do 20$ s přehledem
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GP-Thund ... 27beacae02
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GP-Thund ... 256757dd14
Jak sem Ti psal do vzkazu, s GP Thunder 7500 má zkušenosti andydy1.
Dával sem i fotky, který sou na stránce 140.
A ta cena těch GP Thunder dyž sem zkusil ebay... do 20$ s přehledem

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GP-Thund ... 27beacae02
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GP-Thund ... 256757dd14