to jirbor : to jsi ty ?MonterFoky píše:
3 st .oranz 3 dver Praha rok 2007, km 38 000 tis. cena 360 tis. stranka sportovni vozy. auto nadherne udrzovane jizda bomba to se neda zapomenout ,proste super.ma to ale jeden hacek na voze strana spolujez nesedi mezera na svetle ,mezera na dverich na slouku plastova lista je cca o 6 mm vic vystoupla .a zakoncena prahova lista u predni kola je tam nejak krive. to si myslim ze neni normalni. videl jsem hodne focusu novejch a na tech vse sedelo.
ST, RS v inzerátech
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: ST, RS v inzerátech
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Jirbor
- .
Jo jsem, asi budu smazán, co
Sorry Foki

Ford Focus II 2.5T ST, 3 dv.,Electric Orange byl, je Golf GTI VII Performance Pack
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
neee , ta plastova lista je ta cerna co je mezi oknama ? uz jsem videl i ze sama upadla .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Anduril
- Test driver
Ty plasty na dverich (ale take v A sloupku) jsou zrejme z blbeho materialu. Bud praskne uchyt a upadne to, nebo se to asi vlivem tepla deformuje a ruzne to vycniva. Na mem aute to je trochu zdeformovane a brachovi jedna praskla.
Naposledy upravil(a) Anduril dne 01.10.2011 20:43, celkem upraveno 1 x.
- Jirbor
- .
Foki: Jo jo to je ona
Ford Focus II 2.5T ST, 3 dv.,Electric Orange byl, je Golf GTI VII Performance Pack
- petrpetrpetr
- Pokročilý
Té hrozné jaké "blbosti" řešíte při koupi auta
SORRY. Já pokud kupuju ojeté auto, tak budu řešit stav podvozku, brzd, čepů a hlavně motoru. Zvláště když tady to auto typu RS/ST vydrží u každého majitele sotva dva roky a pak jde zase do světa.
Sám to vidím na svém autě, že jednou stačí z kopce blbě zatočit a průser je na světě (nárazník se ohne trochu povyskočí a prostě už to není jako z fabriky). Už vidím jednou až budu prodávat moje RS, jak mi tu jeden ze znalců bude tvrdit, že díky 3mm nesedícímu blatníku bylo bourané
.
Berte to tak (viz to ST ze Zlína), že tyto auta se holt rzi nedožívají a já bych se těch měněných věcí na něm nebál, zvláště pokud to bylo měněno z pojistky v origo Fordu apod. Kde jinde koupíte FL ST za takové prachy. ST za 300k bych bral za 100k upravil (nekupovat něco jiného) hned a udělal z toho výkendové a kopcové auto.

Sám to vidím na svém autě, že jednou stačí z kopce blbě zatočit a průser je na světě (nárazník se ohne trochu povyskočí a prostě už to není jako z fabriky). Už vidím jednou až budu prodávat moje RS, jak mi tu jeden ze znalců bude tvrdit, že díky 3mm nesedícímu blatníku bylo bourané

Berte to tak (viz to ST ze Zlína), že tyto auta se holt rzi nedožívají a já bych se těch měněných věcí na něm nebál, zvláště pokud to bylo měněno z pojistky v origo Fordu apod. Kde jinde koupíte FL ST za takové prachy. ST za 300k bych bral za 100k upravil (nekupovat něco jiného) hned a udělal z toho výkendové a kopcové auto.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
petrpetrpetr píše: ST za 300k bych bral za 100k upravil (nekupovat něco jiného) hned a udělal z toho výkendové a kopcové auto.
a co myslis ze mi ted stoji doma - jen prodat RS a jdu do CC ST , zaklad uz mam a motor tu je taky . nebo pokud nebudu manzelce CC kurvit , tak si postavim ST k obrazu svemu a budu jezdit jen okruhy .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

-
- Test driver
Foki 

Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- petrpetrpetr
- Pokročilý
Jak říkám, nemít zálusk na RS3, tak bychom nad ním s kámošem uvažovali. Jen koupit RS3 díky dovozním kvótam v ČR nebude do půlky dalšího roku možné 

-
- Nováček
Focus Zlin.Vymenejch novejch veci se nikdo neboji ,jsou to nove veci.ale auto ktere bylo rozrezane , varene sloupky ,vytahovane to neni to nejlepsi.Me se zabil kamarad diky tomu ze mel bourane auto ,ctrt auta varena z jineho stejneho vozu ,deformacni zona nula-auto se zmuchlalo jak papir.Preci si kupujete takova auta na rychlou jizdu nebo ne? neni prijemne kdyz se nekdo zabije.V mem okoli takhle varene auto jezdi kazde treti.schanim take nejake st ,kdyz ale vidim co prodavaj bazary -katastrofa.To nejlepsi st co jsem videl je to v Praze, jen ta cena 360 000 tis je malinko vetsi
Ano focus ve Zline byl opravovan na pojistku ve fordu ve Zline.opravar rikal ,ze trefit tu barvu bylo fakt o nervy. 

-
- Nováček
Jo a tu prezdivku mi delala pritelkyne.malem jsem omdlel kdyz jsem to videl. tak at si me nikdo neplete s Fokim.diky 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
MonterFoky píše:Focus Zlin.Vymenejch novejch veci se nikdo neboji ,jsou to nove veci.ale auto ktere bylo rozrezane , varene sloupky ,vytahovane to neni to nejlepsi.Me se zabil kamarad diky tomu ze mel bourane auto ,ctrt auta varena z jineho stejneho vozu ,deformacni zona nula-auto se zmuchlalo jak papir.Preci si kupujete takova auta na rychlou jizdu nebo ne? neni prijemne kdyz se nekdo zabije.V mem okoli takhle varene auto jezdi kazde treti.schanim take nejake st ,kdyz ale vidim co prodavaj bazary -katastrofa.To nejlepsi st co jsem videl je to v Praze, jen ta cena 360 000 tis je malinko vetsiAno focus ve Zline byl opravovan na pojistku ve fordu ve Zline.opravar rikal ,ze trefit tu barvu bylo fakt o nervy.
to je tak , bud si koupis za 300 neco opravovane podle toho co pises asi dost , nebo si priplatis a koupis toho v praze a pokud je to tak jak pise jirbor , tak s nim nic nebylo .vyssi cena je proste dan za kvalitu .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
A byli jste někdo to ST ze Zlína protáhnout? Jak jede? Motor Ok?
- Jirbor
- .
MonterFoky: Tak ono cena není neprůstřelné sklo je to o dohodě
ale jestli čekáš, že tam bude 300t , tak to tě asi zklamu nebo v případě , že mi najdeš 200+ koňové auto (netuněné), provoz do 3 let a v origo záruce aspoň 1,5 roku(musí být,protože jsem s předchozím autem v servise skoro bydlel) za podobné prachy domluvíme se
.Naštěstí sem se dostal z fáze "Měl bych prodat" do fáze "Když prodám, tak prodám" ,ale spěchat s prodejem už nespěchám, takže 10t Kč každý týden fakt nepotřebuju shodit z ceny a inzeráty už jsem taky všechny stáhnul a nechal jenom na těch Sp.vozech
A momentálně už mým jediným důvodem prodeje je koupě Focusu RS II a přiznám se už pomalu koukám, kde co je na prodej nebo bude, samozřejmě RS bude jenom když mé ST změní majitele.
Plně s tebou souhlasím, co se týče trochu "více" opravovaných bouraček a na takové auto bych ani nešáhnul, protože vzhledem ke svému zaměstnání sem už viděl hodněkrát, jak po nárazu vypadají
a dost často už bohužel řidičům nebylo pomoci.

Plně s tebou souhlasím, co se týče trochu "více" opravovaných bouraček a na takové auto bych ani nešáhnul, protože vzhledem ke svému zaměstnání sem už viděl hodněkrát, jak po nárazu vypadají
a dost často už bohužel řidičům nebylo pomoci.