A ne strelec, ale rovnou letec

Ono kdyby nekde bylo neco relevatniho a dobromady jak Sync a apim fungujou. Tak je to mnohem lepsi nez vse cerpat po drobkach a ucit se z chyb. Nejsem bohuzel spisovatel, ale kdo bude chtit mohu poradit i telefonicky

I tohle je z dnešního pohledu katastrofa ... je to prostě zastaralej systém map a moc nevidim důvod, ho tímhle způsobem udržovat. Co jezdím novějšíma autama, tak to má online mapy rovnou, případně i u Sync 3.4 to beru spíš jako systém, ke kterýmu připojim telefon a mapy mám aktuální.Jouzef88 píše: 31.05.2024 11:12 Ja nevim, ze se kazdy patlate stimhle autoinstall silenostma. Kdyz reformat je hotov za 52 minut se vsim ( sync a mapy )![]()
Speakuje ingliš, ale třeba jedno jméno mi odmítal prostě rozumět. Mohl jsem dát do pryč diakritiku a snažit se sebevíc to vyslovit a stejně ho to zavolat nedokázalo (zrovna manželka), zato Sync s tim problém neměl
Je to možná divné, ale my si skoro nevolámeKarel2 píše: 02.06.2024 09:15 ovo: neni to spis v necem jinem, behem 1 minuty nenajit kontakt v AA, navic ktery asi volas casto?![]()
nnixonn píše: 10.06.2024 15:40 Zdravím.
Chtěl bych se zeptat, jak to řešíte se Sync 3 v autokině. Když něco bastlím na autě, když není nastartovaný, po určitým čase se rádio se vypne v rámci šetření baterie. Dá se tohle šetření nějak dočasně vypnout? Nerad bych v autokině nechal motor běžet naprázdno. Díky moc.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti