žárovky - info v 1. príspevku
- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: žárovky
No na co mám žaludek? To sám nevím...ale na dost věcí
. Říkam si kolikrát sem za 2roky předjížděl nebo míjel v autě fízly - párkrát, stavět mě stavěli jednou na slovensku a to protože mě změřili, jinak nic. Většinou jezdím stejně po městě nebo sem tam dálnice. Navíc to bude v čočce tak by to nemělo být nijak vidět, ale prostě nevím no??

FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=21271

- Pastovic
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se rozhodl ze vezmu zarovky, na hid sadu prozatím kašlu. Vezmu do potkávaček ty Philips Night guide a ty odpory k tomu. K dálkovym mám taky dát ty odpory nebo to netřeba (ať to nekupuju na 2x)?
FoFo I htb GHIA/1,8/16V/85kw/07-2001/silver/K&N/17" Wolfrace Pro Sprint/Hankook V12 Evo/Eibach

- damokles
- Nováček
Zisťujem, že v Bratislave je problém zohnať Philips Premium H7. Skúsil som pumpy (Shell, OMV, Jet, Slovnaft), dve predajne s autodoplnkami, elektroobchod, elektrodomy (Nay, Datart, Electroworld), hypermarkety a bezúspešne. Našiel som ich iba v Tescu, ale za cenu 14€, čo je takmer 100% prirážka. Ale asi vedia prečo pýtaju tak veľa, hajzli

FFII, r.2006, 1,6 Ti-VCT
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to Pastovic: Pro dálkové jsou odpory zbytečnost. Tak často se nimi nesvítí, aby byl problém s životností žárovek.
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
..za doby Halfordsu jsem ve výprodeji 1+1, když končili na českém trhu, koupil dvouvlákno žárovky speciálně do brzdových světel. Byla to pecka oproti běžným. Nemohu je ale jinde sehnat, ani pod jinou značkou. Nemáte s tím někdo zkušenost, kde se dají sehnat?.. 

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
- djdekl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Co nějaký označení žárovky?
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
- djdekl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To je klasický dvouvlákno 21/4 ne?
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
No jasný, mě jde o to, že tamty fakt svítily dobře, nevím jestli to bylo tím že byly silnější, ale svítily fakt dost..na obalu bylo speciálně do brzdových světel....a svítili víc než origo..o poznání víc...
- FLA
- Zkušený
Tak soferi iduci za tebou museli mat z toho radost 

predtým:
C-Max 1.6 85kW TDCi Titanium X
Focus Combi Ghia 2007 1.6L Duratec-16V Ti-VCT
Focus Combi Trend '99 1.8TDdi
- C-Maxis
- Zkušený
V cem mel byt problem? To je je daval do koncovych a ne brzdovych?
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
Svit na parkovačku byl normální, srovnatelný s ostatníma, jen brzdovka ( jelikož je to dvouvlákno) svítila podstatně líp, důležité je být viďěn. Neuvědomil jsem si to, a prodal jsem to s autem... 

- C-Maxis
- Zkušený
Svit brzdoveho svetla je/ma byt podstatne vyraznejsi. Je to zarovka 21W, zatimco obrysovka 5W.
A dvouvlakno, aspon jak ja to chapu se pouzivalo z duvodu bezpecnosti. Po prepaleni hl. vlakna svitilo to druhe. sice slabeji, ale aspon neco. V soucasne dobe se dvouvlakno pouziva i pro kombinaci brzdove/ obrysove v 1 zarovce. (nebo mlhove/ obrysove).
A dvouvlakno, aspon jak ja to chapu se pouzivalo z duvodu bezpecnosti. Po prepaleni hl. vlakna svitilo to druhe. sice slabeji, ale aspon neco. V soucasne dobe se dvouvlakno pouziva i pro kombinaci brzdove/ obrysove v 1 zarovce. (nebo mlhove/ obrysove).
- Giggo
- Zkušený
Nedávno jsem jezdil s kámošema po horách poté co kámoš i ve dne nadával, že moje světla mu "vypalujou" oči, začal sem přemýšlet jestli skutečně Philips Diamond Vision budou to pravý.
V týdnu mě v Praze (to bylo už v noci) zastavili policajti a kontrolovali, jestli nemám HID přestavbu na Xenony. Hezky sme si pokecali a i oni mi potvrdili, že sem je oslňoval jako prase (doslova). Z počátku co jsem Diamondy dal na mě blikalo spousta řidičů po seřízení méně, ale přesto hodně a když nadává někdo komu věříte i ve dne asi něco špatně bude.
Rozhodl sem se tedy vzdát se činskejch Diamondů (su tak ohleduplnej na ostatní) a pořídil sem si Philips Blue Vision. Na první pohled baňky nejsou tak modrý jako u Diamondů, vlákno je o kousek menší a hustší, čepička je stříbrná. Potěšila přítomnost W5W blue v balení (ale ty už stejně mám z dřívějška).
Světlo z nich není zdaleka tak bílý jako z Diamondů, takže v tomto velký zklamání (musím si furt připomínat, že to dělám i pro ostatní řidiče) a když sem se v noci projel měl sem pocit, že proti Diamondům nic nevidím. V případě Diamondů sem skoro nemusel zapínat dálkový a viděl sem perfektně (což právě nebude uplně košér) teď vidím perfektně daleko až s dálkovejma a taky je vidět ten rozdíl když je zapnu u Diamondů ten rozdíl byl mnohem menší.
Ještě sem po opětovný výměně nebyl na seřízení světel, takže efekt se třeba změní. Když sem byl na seřízení s diamondama točili mi světla hodně a opravdu hodně dolů, takže třeba je teď kousek zvednou a nebude to tak tragický jak se mi to zdá.
Závěrem z Diamodů sem měl obrovskou radost a viděl sem skvěle, ale bohužel tu radost z tej viditelnosti sem měl jen já a určitě ji nezdíleli ostatní řidiči
Btw. kdyby někdo chtěl moje Diamondy (do čoček by nemuseli bejt tak hrozný) nebo vyzkoušet do svejch světel či jako backup za symboliku je věnuju.
V týdnu mě v Praze (to bylo už v noci) zastavili policajti a kontrolovali, jestli nemám HID přestavbu na Xenony. Hezky sme si pokecali a i oni mi potvrdili, že sem je oslňoval jako prase (doslova). Z počátku co jsem Diamondy dal na mě blikalo spousta řidičů po seřízení méně, ale přesto hodně a když nadává někdo komu věříte i ve dne asi něco špatně bude.
Rozhodl sem se tedy vzdát se činskejch Diamondů (su tak ohleduplnej na ostatní) a pořídil sem si Philips Blue Vision. Na první pohled baňky nejsou tak modrý jako u Diamondů, vlákno je o kousek menší a hustší, čepička je stříbrná. Potěšila přítomnost W5W blue v balení (ale ty už stejně mám z dřívějška).
Světlo z nich není zdaleka tak bílý jako z Diamondů, takže v tomto velký zklamání (musím si furt připomínat, že to dělám i pro ostatní řidiče) a když sem se v noci projel měl sem pocit, že proti Diamondům nic nevidím. V případě Diamondů sem skoro nemusel zapínat dálkový a viděl sem perfektně (což právě nebude uplně košér) teď vidím perfektně daleko až s dálkovejma a taky je vidět ten rozdíl když je zapnu u Diamondů ten rozdíl byl mnohem menší.
Ještě sem po opětovný výměně nebyl na seřízení světel, takže efekt se třeba změní. Když sem byl na seřízení s diamondama točili mi světla hodně a opravdu hodně dolů, takže třeba je teď kousek zvednou a nebude to tak tragický jak se mi to zdá.
Závěrem z Diamodů sem měl obrovskou radost a viděl sem skvěle, ale bohužel tu radost z tej viditelnosti sem měl jen já a určitě ji nezdíleli ostatní řidiči

Btw. kdyby někdo chtěl moje Diamondy (do čoček by nemuseli bejt tak hrozný) nebo vyzkoušet do svejch světel či jako backup za symboliku je věnuju.
Mondik IV. 2011 2.0 TDCi 120kW
dříve FoFo II. 2006 1.6 TDCi 80kW@106kW
dříve FoFo II. 2006 1.6 TDCi 80kW@106kW
- Marťas
- Test driver
Skoda, ze oslnuji. Na Free-cku problem nemam a zatim na me bliklo jen 1 auto, ale to bylo kvuli nehode za zatackou.
Mozna to bude jinou parabolou....mozna i tim, ze mam svetla proti Focusu o 30-40cm vyse, tak jsou logicky vice sklonene dolu. Tezko rict
Kazdopadne Diamondy z poslednich objednavek jsou docela spatne, jak tady nekteri psali.
Mozna to bude jinou parabolou....mozna i tim, ze mam svetla proti Focusu o 30-40cm vyse, tak jsou logicky vice sklonene dolu. Tezko rict

Kazdopadne Diamondy z poslednich objednavek jsou docela spatne, jak tady nekteri psali.

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam