A kolik máš v rodině těch 1.5 EB ??Ma.rt píše: 13.02.2021 22:03 V rodine jich bylo/je celkem 5 a o spotrebe oleje si muzu číst jedine tak v diskusích. U nas ani naznak něčeho takoveho.
Maximálně si o nich můžeš číst na fórech .

A kolik máš v rodině těch 1.5 EB ??Ma.rt píše: 13.02.2021 22:03 V rodine jich bylo/je celkem 5 a o spotrebe oleje si muzu číst jedine tak v diskusích. U nas ani naznak něčeho takoveho.
Nechapu, na koho tady vlastne delas kozy. Podle podpisu mas jeden starej poloautobus s historickym tdci, za me celkem dobra volba, ale tebe to musi pekne s.at podle tvych kecu zde, kdyz vsechno stary je špatný.Stanley_vy píše: 13.02.2021 21:32 A je to tady. Youngtimer v akci. Už chybí jen předseda.
Ještě bys mohl opakovat svoji tezi o spotřebě a ukoncime to, ok?
Stano... mě by v životě ani nenadlo tu na fóru bezzdůvodně rejt do majitelů novějších aut než mám já. Všechny moje pohnutky byly vždy na to konto, že někdo už nevěděl kudy kam, tak se musel opřít do stáří mého auta.
Ty už máš opravdu dost.Ma.rt píše: 13.02.2021 22:14Nechapu, na koho tady vlastne delas kozy. Podle podpisu mas jeden starej poloautobus s historickym tdci, za me celkem dobra volba, ale tebe to musi pekne s.at podle tvych kecu zde, kdyz vsechno stary je špatný.Stanley_vy píše: 13.02.2021 21:32 A je to tady. Youngtimer v akci. Už chybí jen předseda.
A novou nákupní tašku sis poridil, kdyz te stare bylo 9 let? No ono ty diesely dal drzet, to taky nebyva uz vyhra a fokal II je tak mizerne odhlucnenej, ze to asi clovek dlouho doma mit ani nechce.
Nie je. Ked ale prida k tomu vysmievanie sa majitelom ecoboostov, hejtovanie majitelov novych aut a v kazdom vlakne hejty o kazeni sa novych motorov a nebeskej dokonalosti starych, tak vtedy uz je za hlupaka.Ma.rt píše: 13.02.2021 22:32 Tak cim je clovek horsi nez ostatni, ze si zvolí atmosku, aby se vyhnul případným problémům, protoze tech couracek jezdi treba dost?
Stanley_vy píše: 13.02.2021 22:40 Kozy tu děláš maximálně ty, když se jak ratlici klepněte na kazdy naznak problémů moderního motoru, abyste prispechali s kecáma stylu: "já jsem to rikal, zlatá atmosféra, proč sis to koupil, na co sis to koupil,za co sis to koupil, atd..." Pak se není čemu divit, te se lidé ptají, proč to děláte a co z toho máte.
Tvl ...pisty se válej pod autem, olej chcije, kam nema a prej naznakStanley_vy píše: 13.02.2021 22:40Ty už máš opravdu dost.Ma.rt píše: 13.02.2021 22:14Nechapu, na koho tady vlastne delas kozy. Podle podpisu mas jeden starej poloautobus s historickym tdci, za me celkem dobra volba, ale tebe to musi pekne s.at podle tvych kecu zde, kdyz vsechno stary je špatný.Stanley_vy píše: 13.02.2021 21:32 A je to tady. Youngtimer v akci. Už chybí jen předseda.
A novou nákupní tašku sis poridil, kdyz te stare bylo 9 let? No ono ty diesely dal drzet, to taky nebyva uz vyhra a fokal II je tak mizerne odhlucnenej, ze to asi clovek dlouho doma mit ani nechce.![]()
Kozy tu děláš maximálně ty, když se jak ratlici klepněte na kazdy naznak problémů moderního motoru, abyste prispechali s kecáma stylu: "já jsem to rikal, zlatá atmosféra, proč sis to koupil, na co sis to koupil,za co sis to koupil, atd..." Pak se není čemu divit, te se lidé ptají, proč to děláte a co z toho máte.
Vsehny odpovědi na tvoje hloupé otázky najdeš u mě v galerii.
S Galaxy jsme moc spokojeni. Kdybych si to teď mohl dovolit, beru hned nové. V naftě. Ne pro to, te bych se bál benzínu, ale k tomu autobusu se hodi.
Fiesta říkáš jak, krabička od sirek?
Tak takového jsem tu nevidel. Ja jsem treba nikde nepsal, ze atmosky jsou dokonale. Kdyz uz, tak ze jsou spolehlivější a ty rozdíly ve spotřebě oproti soucasnym motorum v technických datech jsou vycucany z prstu. No a nejake vysmivani, to tu je důsledek zoufalstvi proti nám s parnimi stroji, jak uz jsem tu uz cetlstano. píše: 13.02.2021 22:40Nie je. Ked ale prida k tomu vysmievanie sa majitelom ecoboostov, hejtovanie majitelov novych aut a v kazdom vlakne hejty o kazeni sa novych motorov a nebeskej dokonalosti starych, tak vtedy uz je za hlupaka.Ma.rt píše: 13.02.2021 22:32 Tak cim je clovek horsi nez ostatni, ze si zvolí atmosku, aby se vyhnul případným problémům, protoze tech couracek jezdi treba dost?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 5 hostů