Co šlo tak jsem dělal svépomocí nebo pomocí známých. Na ostatní jsem sjednával firmy. Náklady do tohoto stavu jsou kolem dvou mega bez pozemku.
Už jsem chtěl chválit že konečně stavitel co ví že garáž v domě je fajn, ale chybaDamon píše: Jj vrata zustanou,je to dilna ne garaz,proto dvoukridle,auta budou pod pristreskem venku. Uvnitr je vozik,moto a ted uz i ponk.
Jen jestli to není z nouze ctnostDamon píše:Hele jezdím denně a dost po celý rok,auto vychladne jak přes noc tak přes den,nejsem zastánce garážování v teplé garáži ale pod přístřekem.
No vyhřívané sedačky mi tedy vůbec neschází (i když sedám do studenýho) spíš by se hodil vyhřívaný volant...Damon píše:Nehledě na to že mi 17 let fakt nevadí jezdit po ránu studený auto a vzhledem k vyhřívaným sedačkám .....
Pro mě ne hold každý to má jinak,to bych musel mít ty garáže 3.PeS píše:Jen jestli to není z nouze ctnost![]()
Hele to máš nějak podložený nebo to je taková ta klasická lidová povídačka ? Š100 stála v garáži pod barákem celých 35let a do šrotu šla skoro jako nováMarťas píše:Ve vytopene garazi auto akorat rychleji hnije
kozlow píše: A tímhle se zase pakuju pryč
Aby sůl pracovala potřebuje vlhkost a tu v garáži v baráku nemáš. Když do ní dám mokré auto tak je za pár hodin suché - to venku ani náhodou.kozlow píše: A tedy k problému, jde o to, že sůl se chová v klidných podmínkách tepla naprosto jinak, než když s nasoleným autem zůstaneš stát venku, v mrazu. Chemii v tomto nepřelstíš.
PeS píše:Aby sůl pracovala potřebuje vlhkost a tu v garáži v baráku nemáš. Když do ní dám mokré auto tak je za pár hodin suché - to venku ani náhodou.kozlow píše: A tedy k problému, jde o to, že sůl se chová v klidných podmínkách tepla naprosto jinak, než když s nasoleným autem zůstaneš stát venku, v mrazu. Chemii v tomto nepřelstíš.
Jojo, to jsem si říkal taky. Jenže ta další fáze je už 5 rokem a už mě to štve.veba píše:Toho bordelu kolem sa nevšimejte to je dalši faze
No když tu garáž nemáš vzduchotěsnou tak vyvětrá jako všechna vlhkost kterou máš v baráku z vaření, dýchání atd..foki píše: a ta vlhkost bude kde ? kdyz auto uschne ?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti