jo, tak z fotek nic nebude, protože jsem fotil jen na tom výšlapu jako Tomáš, takže jsou to stejný fotky, který už tu jsou, takže nic, nějak s s tím kompaktem pořád nerozumím, on si dělá co chce, samaá automatika a nic z toho... na příšte si asi pořídim nějakou kamerku na helmu, to bude pak něco
jinak na vysvětlení s 32" - v jednom místě jsem projel luxusním fakt hustým bahnem a měl jsem co dělat, abych z toho vyjel a něšlápnul si do těch sraček a nabalilo se mi to na kola v takovým množství, že klidně těch 32" mohlo bejt a dalších 10 minut mi to z toho odlítávalo - proto jsem se zbytek cesty už držel raději trochu v poli a ne na prvním místě
oběd byl dobrej, i jsme poslali Zdeničce vzkaz do kuchyně

k jídlu plznička, zelňačka a výpečky, ale nějak to bylo málo, tak přišla na ředu ještě půl porce smažáku jako dezert

volba to byla dobrá, ale jen do tý doby, než jsme začali stoupat na tu Kazatelnu
no a musím docela souhlasit, že na trekový kola to moc nebylo, to je fakt, ted si říkám, že je škoda, že jsem si nevyfotil ten stoupák z Řitky na hřeben, to byla taková první hustá zkouška

ale neva, já si tam ještě někdy zajedu a fotku sem dodám dodatečně.
jinak je fakt, že jsem si včera říkal, že během těch 2 výletů jsme vlastně vyčerpali cesty, který v týhle oblasti "znám", takže příště asi bude sraz na Dobříši a pustíme se dále směrem na jihozápad