To děláš předvolební reklamu Věcem veřejným?postak píše:Radku Johne, dobrá práce, snad to někomu pomůže![]()

To bylo to poslední co doufám zabere. Zatím ani kapička

To děláš předvolební reklamu Věcem veřejným?postak píše:Radku Johne, dobrá práce, snad to někomu pomůže![]()
Radku, jak jste na tom prosím se zatékáním, opravdu již klid ? Po nedávných vydatných deštích se mi na žebrovaném plastu v levém zadní rohu kufru objevilo pár kapek, tak také zvažuji vaši akci "silikon". Já ale lišty nemám na žádných čudlíkách, jen je po celé délce lepená, tak si nejsem jistý, jak to bude pak držet a jak to bude se silikonem vypadat. Můžete když tak ukázat fotku, kde je lišta vidět i po silikonování ?Radekjo píše:Žádné oblepování atd. natvrdo vymatlat silikonem.
Padly na to přesně tři tuby Soudalu.
Asi za hoďku půlhodinový liják a ani kapička![]()
Jestli myslíš toto tak to si mákneš.ginno píše:Fugas: na tu ryhu uz jsem se prave dival a je zcela zacelena, leda jeste zkusit sundat celou tu vrchni nosicovou listu, jestli nebude nekde shovana skvira.
Já se bavím o těchto lištách a spotřeba je tři tuby.FUGAS píše:Já nechápu co tady všichni blázníte s rozděláváním stropu a 50 kily silikonu. Stačí odtrhnout tu plastovou lištu a toho tmelu tam mám na špičku prstu
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti