Přezout na letní?
- Sobull
- Zkušený
Re: Přezout na letní?
smoula: Pět let budou mít až někdy v listopadu a vyčítám ti pouze založení tohoto vlákna. 

FFII kombi 2,0TDCI, 2006
- ZaQik
- Admin
Prosim o navrat k tematu ... bez osocovani.
Diky
Diky
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Smoula:proč bys to přezouval?ty se necháš tak ovlivnit je to tvoje věc a pokud něco provedeš tak je to tvoje chyba
nevím stím stařím pneumatik mam taky stare,ale že by nedržely nebo dokonce mě ve sněhu nevyhrabali to jsem teda nepoznal
a vzorek mam 6mm

- Stanley_vy
- Člen klubu
V neděli jsem běhal kolem auta v krátkém tričku (14°C). V pondělí cestou do práce kolem nuly, odpoledne se zatáhlo, krátká průtrž s kroupy a když jsme jel večer domů, teplota padala zase k hule a dělalo se co? Námraza.Nesněží neprší aby vznikala namraza tak proč by nemohl jezdit na letních?
- Mufin01
- Test driver
Sobull: Ale aspoň je tu prča, ne ? Už dlouho tu nebylo tak výživný vlákno 

- pkadecka
- Test driver
smoula: Nechápu, co se tak čílíš. Sis to přezul, v případě nevhodného počasí máš auto nepojízdné (resp. pojízdné s rizikem), tvoje volba. Nebudu mluvit za ostatní, ale já osobně jsem ti nijak nenadával, jen jsem tu vyjádřil svůj názor, tj. že já bych si to nelajsnul, protože s autem jezdím denně a i když byla letos extrémně mírná zima a pravděpodobně už ani nenasněží a moc mrznout nebude - nějaká malá pravděpodobnost, že to bude naopak, tu je.
Vím, že auto zaparkované před panelákem, se od něj ohřívá a není potřeba škrábat z něj led... ale o to je to zrádnější, přijdeš k autu, které je jen mokré, ale vyjedeš ze sídliště a překvapí tě namrzlá silnice.
Autem jezdíš málo, když by se náhodou ochladilo, tak ho necháš třeba 14 dní stát, to je OK. Jenže ti tu píšou svoje zkušenosti lidi, kteří to mají jinak, co je na tom divného? I během letošní mírné zimy jsem viděl na silnici sníh a zažil jízdu na namrzlé silnici, jednou bylo i pěkně omrzlé celé auto - v noci mrholilo nebo pršelo, prostě pěkná ledová krusta. Počasí může překvapit, jak se přesvědčili i v Egyptě, kde znají sníh jenom z televize a před pár měsíci si na něj mohli sáhnout
Já taky moc nevěřím tomu, že ještě nějaká zima bude, jenže co když jo? Tak tam ty zimní nechám ještě měsíc a pak se uvidí, jaký trend bude mít počasí, resp. teplota.
Vím, že auto zaparkované před panelákem, se od něj ohřívá a není potřeba škrábat z něj led... ale o to je to zrádnější, přijdeš k autu, které je jen mokré, ale vyjedeš ze sídliště a překvapí tě namrzlá silnice.
Autem jezdíš málo, když by se náhodou ochladilo, tak ho necháš třeba 14 dní stát, to je OK. Jenže ti tu píšou svoje zkušenosti lidi, kteří to mají jinak, co je na tom divného? I během letošní mírné zimy jsem viděl na silnici sníh a zažil jízdu na namrzlé silnici, jednou bylo i pěkně omrzlé celé auto - v noci mrholilo nebo pršelo, prostě pěkná ledová krusta. Počasí může překvapit, jak se přesvědčili i v Egyptě, kde znají sníh jenom z televize a před pár měsíci si na něj mohli sáhnout

Já taky moc nevěřím tomu, že ještě nějaká zima bude, jenže co když jo? Tak tam ty zimní nechám ještě měsíc a pak se uvidí, jaký trend bude mít počasí, resp. teplota.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
- smoula
- Test driver
Protože mi tady fofok nadává do blbců 

- smoula
- Test driver
pkadecka: a sám jsem napsal, že pokud bych věděl, že mě čeká hodně ježdění, cesta na slovensko, tak prostě nepřezuji!
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nesváděj to jenom na mě.Tímhle vláknem sis pěkně naběhl.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
- Mufin01
- Test driver
Já být módama, tak to tady zavřu ... i když je tu zábava
Ale vzpomeňte si, kam vedly takové kontroverzní diskuze v minulosti. Ostentativní odchody z fóra, výhružky v SZ atd. 

- smoula
- Test driver
Hele já na to nemám nervy... Ty si myslíš svoje, já svoje. Napsal jsem ti tu 1000x argumentů proč jsem přezul, a 1000 argumentů, že ti, co nepřezouvaj chápu, pokud bych jezdil jako oni tka se zachovám stejně. A stejně sem dle tebe blbec.
Asi by to bylo lepší zamknout a smazat
Asi by to bylo lepší zamknout a smazat

- smoula
- Test driver
Asi odejdu no, když mě tu nemáte rádiMufin01 píše:Já být módama, tak to tady zavřu ... i když je tu zábavaAle vzpomeňte si, kam vedly takové kontroverzní diskuze v minulosti. Ostentativní odchody z fóra, výhružky v SZ atd.

- pkadecka
- Test driver
smoula: Bereš si to moc osobně.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- smoula
- Test driver
jj, sem hodně vztahovačnej
- Mufin01
- Test driver
Tohle přece není o tom, kdo tu koho má, nebo nemá rád. Jen jsi prostě nahodil téma, na které má x lidí naprosto odlišný názor. Od toho je přece fórum ...i když takhle písemně některé příspěvky můžou vyznít docela hustě.