Tak hlásím, že stejně jako MK2, ani já jsem napoprvé neuspěl a stále cinkám
Odšrouboval jsem horní kryt B-sloupku - bohužel jsem si nedával pozor a hádejte co, samozřemě první vyšroubovaný šroubek mi propadnul kolem pásu až dolů

, takže jsem pak ještě musel oddělat i ten velký spodní plast co vede až k podlaze, nicméně šroubek jsem nikde nenašel

, netuším, kam mohl zapadnout, tak jsem se s tím holt smířil, změřil závit a sehnal si jiný.
Zajímavé bylo, že po sundání horního krytu a zkušební jízdě nic necinkalo. Má slična asistentka si sedla dozadu a poslouchala a různě zkoušela, ale žádné cinkání
Tak jsme tedy koupili izolační pásku a takovou tlumící tkaninu a udělal jsem následující:
- bohužel mi nešla povolit matka pásu (resp. jsem neměl správné nářádí), tak jsem zatím jen oblepil kolejničky izolačkou
- dále jsem oblepil ten černý plast (který se po nasazení dotýká s tím světlým krytem)
- jak se oko pásu dotýká černého plastu (resp. jak tam tak jezdí), tak jsem vytlumil tou tkaninou a ještě různě polepil izolačkou, takže teď se oko pásu hýbe jako v bavlnce
- pak jsem našrouboval zpátky kryt a vyrazil na zkušební jízdu - výsledkem bylo ticho
Bohužel dneska cestou z práce se zase ozvalo ono proklaté cinkání ...

... takže budu muset podstoupit "round 2" - myslím, že to bude ta proklatá matka, takže sehnat správný klíč, čím ji povolit a půjdu na to znova ...