co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
Infinter
Zkušený
Zkušený

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od Infinter » 28.01.2011 14:25

Já včera přecházím přes vedlejší ulici, na takovém tom zvýšeném přechodu. Jsem skoro v půlce, z hlavní odbočí trotl s pažoutem, a ještě na mě kouká, jestli stihnu včas zůstat stát uprostřed přechodu, aby mohl projet :nunu:

Dneska jsem pomáhal nevidomému se psem, otvírám mu dveře a říkám ať dá pozor na schody. Utrhne se na mě, VÍM, a ani nezabučí :nnou:
FORD Focus kombi 1.6 74KW 2002 --> Fofík by INFINTER
Obrázek Obrázek Obrázek
Dodržuji stejný počet zanoření a vynoření!

petersbond
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petersbond » 28.01.2011 15:00

a je mi jasny, ze se zase najdou tupy jedinci, co budou vykladat, ze za vsechno muzou ridici kamionu :mrgreen:
Dnes jedu do Prahy a za Berounem v tom kopci, co pruh (jsou tam 3)to kamion a jedou celý kopec vedle sebe. :nnou:
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 28.01.2011 15:14

petersbond: :lol: .. to vis .. je nutny dovezt zbozi vcas .. aby jste si mohli koupit mandarinky atd :mrgreen: ..snaz se chapat i toho ridice..je patek, tlaci na nej nervozni dispecer, kterej se strasne tesi na pivo :huraa:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

Zemča
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemča » 28.01.2011 15:55

neděláš ty náhodou toho dispečera? :)
je: Kia Rio 1,4 16V Play, 71kW, 2011

byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986

https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 28.01.2011 16:41

neeeeeee :mrgreen: (pssst)

Obrázek
__FOTOGALERIE__

LamB_17
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od LamB_17 » 28.01.2011 19:40

globe píše:petersbond: :lol: .. to vis .. je nutny dovezt zbozi vcas .. aby jste si mohli koupit mandarinky atd :mrgreen: ..snaz se chapat i toho ridice..je patek, tlaci na nej nervozni dispecer, kterej se strasne tesi na pivo :huraa:
mandarinky vydrzi klidne i mesic v tom kamionu, pak je privezou do supermarketu nastrikaj na oranzovo a prodaj jako I.jakost :lol:
Ford Focus kombi, 1.6 benzín, rv. 2004, černá panther, dotaženo z NDR :) , fólie SunTek HP15 (už jen vzadu)

Obrázek

KUTY

Příspěvek od KUTY » 28.01.2011 20:14

petersbond: a potom aby ich ostatni tolerovali :irre:
oni nepotrebuju doviezt zbozi nacas ale nahanat minuty aby stihali cim blizsie k cielu...a to na ukor bezpecnosti atd.

Mudr.Hematolog
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mudr.Hematolog » 28.01.2011 20:36

A to ako vies ze nepotrebuju doviezt tovar nacas?......
Mnohe podniky dodrzuju striktnje urcene casove plany na nakladku a vykladku tovaru....a ak prides neskor, tak platis penale a to nie male :x
Ano je mozne ze sa iba ponahlal domov, aby nezostal visiet niekde na ceste.......aj soferi maju svoje rodiny a tiez chcu byt s nimi, bohuzial su limitovani casmi jazd.
Vsade sa pise o tom ako kamionisti obmedzuju inym predbiehanie a aky su to tupci. Sadnite si tiez za volant nalozeneho tahaca s navesom, ktory ma 40t a jazdite s nim trebarz po meste a popri tom si vsimajte dopravne znacky, kontrolujte premavku, sledujte vzadu naves, hladajte firmu, kde to ma byt zlozene......samozrejme bez toho aby ste niekoho obmedzili. A samozrejme stale myslite na to , ze ak niekam vojdete, tak rozmyslajte ako odtial vyleziete, bez toho aby ste opat niekoho neohrozili. A ked vam nejaky idot stupi na brzdu pri "myšickovani", tak sa modlite aby ste ho nezabili.

Chlapci, trocha porozumenia medzi sofermi by nebolo na skodu.

Cowley
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Cowley » 28.01.2011 21:01

Kdyby vez mandarinky, tak muze jet i pres vikend (kazici se zbozi). Realita je takova ze je to nejakej JIT nebo neco este s mensi prioritou...vize bouracky za posledni mesic - samy zelezny ingoty, srot, papir. Spis je to tem trotlum madarskejm/tureckejm/bulharskejm jedno, cumnej na televizi a nechce se jim sahat na tempomat. Okolo naseho baraku maj jezdit 50 a jenom v pravym pruhu...dodrzuje to asi tak 30% tiraku :-(
FoFo II Colection 1.6 74kW Turnier 2007 Obrázek
FoFo III Titanium 1.5 110kW 2017 Obrázek
Obrázek

KUTY

Příspěvek od KUTY » 28.01.2011 23:03

hematolog: porozumenie je namieste ale nech sa spravaju ako maju...ist paralelne vedla kamionu v lavom pruhu ??? to uz je k comu dobre...ma komplexy, ze ho obehnu osobaky ???

stalo sa mi, ze pod Strecnom (SK pri Martine) som isiel za kamionom, zozadu sa na mna lepil dalsi...fakt na centimetre...bolo to ccca 2:00 po polnoci...nahana hodiny, nespi, ojebava prestavky a potom to takto dopadne...urcite bol unaveny tak som to vzal cez plnu a neriskoval ze zaspi a urobi mi z kombika hatch
pokial ho to nebavi a furt si na nieco stazuje, nech da vypoved...ak nema kam ist resp. nezozenie inu pracu tak nech drzi hubu a toci koleckom...je to tak v kazdom zamestnani...nikto ho nenuti robit tento druh prace

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 29.01.2011 10:25

to je prave mylnej a zkreslenej dojem verejnosti .. vetsina nakl a vykl je terminovanejch a predem objednanejch .. treba ve Spanelsku nalozis v urcitej cas mandarinky a v urcitou hodinu za dva dny s tim musis bejt v centr.skladu v CR/SK, kde na to cekaj rozvozovy auta, ktery to hned navazej do obchodaku, kde se to HNED prodava .. tyhle veci (zelenina/ovoce) se kazdy rano nakupujou na burze .. pak se objedna kamion, posle se na plantaz na nakl (tam to vetsinou rovnou trhaj den predtim), nalozi se to a jede .. a za dva dny mas mandarinky jako akci treba ve vsech Kauflandech ..

ale .. kazdej ridic musi dodrzovat pravidla (AETR) - tzn. kolik hodin muze jet, pak musi udelat pauzu atd atd .. a tady to je ono .. kdyz pojede kamion, kterej ma nalozeno treba 25 tun staryho bordelu kterej s tim nikam nepospicha a pojede 84km/h a ten ridic s mandarinkama kterej pospicha 89km/h .. nediv se, ze ho chce predjet ..vi ze musi stihnout za urcitej cas, a 5km/h dela na dlouhy trase opravdu hodne ..

staci aby jel treba treba vzdalenost 300 km o 5km/h pomaleji, a ve finale mu jeho jizda nevyjde a musi zastavit treba 10km pred skladem vykladky a tocit odpocinek 11hodin .. kdyz ti tohle zavola ridic, ze tam misto v 8 rano dojede v 19:00 vecer, tak co mi na to asi rekne zakaznik, kterej si objednal zbozi na rano, aby bylo odpoledne v krame ? no posle me do prdele... at si s 25 tunama mandarinek delam co chci :wink:

je to jejich prace, tak trosku tolerance .. jsou to ridici kamionu, co ti vozej vsechno na co si vzpomenes a kupujes si v krame :ble2: .. :wink:

Obrázek
__FOTOGALERIE__

Mudr.Hematolog
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mudr.Hematolog » 29.01.2011 11:48

Kuty
A bezny motoristi sa spravaju, tak ako maju ???
Ano aj medzi kamionistami su idioti,a le tak to je vsade.
Apropo, ver mi ze medzi kamionistami panuje vacsia ochota si pomahat ako medzi beznymi motoristami. :cooler:
Nepocitam do toho soferov zo zapadnych krajin, lebo ti vacsinou sa staraju sami o seba. Aj ked tiez to stale neplati.

Vacsi amok dostanu ludia, ked pridu do Kaufu a zistia, ze tie mandarinky nie su.....dochodcovia dostavaju amok :wallbash:

Jazdil som s kamionom a viem ze to nie je lizat med......aj ked si niekto mysli, ze iba clovek sedi a toci volantom :irre:
Staci, ze ta zdrzi BAG, alebo nejaky štau a uz mas sklz niekolko minut ak nie hodin......

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 29.01.2011 12:00

Mudr.Hematolog: :nazdravi: :cooler: :bravo22:

Obrázek
__FOTOGALERIE__

FrFill
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od FrFill » 29.01.2011 13:09

Mudr.Hematolog píše:Apropo, ver mi ze medzi kamionistami panuje vacsia ochota si pomahat ako medzi beznymi motoristami. :cooler:
to ano ale k ostatnim motoristum jim to tolik nejde :nnou: :nnou:
"UŽ NE "Ford Focus 16 16V combi rv.9/99,alu 16",K/N vložka
Obrázek
Obrázek

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 29.01.2011 13:22

ja bych te za tyhle chytry reci za ten volant posadil, a chtel bych te videt :wink:

Obrázek
__FOTOGALERIE__

Odpovědět

Zpět na „Pokec“