Kozlow věděl jak to myslímmischa123 píše:to už zní líppzi píše:Bylo to myšleno ze srandy, je každého věc čím chce jezdit a jaký má sen, to nikomu neberu, já třeba jsem rád , že jsem si reálný sen splni a chci aby mi vydržel co nejdíl.

Kozlow věděl jak to myslímmischa123 píše:to už zní líppzi píše:Bylo to myšleno ze srandy, je každého věc čím chce jezdit a jaký má sen, to nikomu neberu, já třeba jsem rád , že jsem si reálný sen splni a chci aby mi vydržel co nejdíl.
S jídlem roste chuť. RS je moje 6té auto podobného ražení a určitě né poslednípzi píše:Bylo to myšleno ze srandy, je každého věc čím chce jezdit a jaký má sen, to nikomu neberu, já třeba jsem rád , že jsem si reálný sen splnil a chci aby mi vydržel co nejdíl.
co na to říct..asi nicpetrpetrpetr píše:S jídlem roste chuť. RS je moje 6té auto podobného ražení a určitě né poslednípzi píše:Bylo to myšleno ze srandy, je každého věc čím chce jezdit a jaký má sen, to nikomu neberu, já třeba jsem rád , že jsem si reálný sen splnil a chci aby mi vydržel co nejdíl.. Do třicítky tu desítku zvládnu, pak už jen Meďour Rko a rodina
a když budou prachy, tak k tomu
Co chci říct je to, že čím víc makáš, tím víc si užíváš a auta začneš brát zcela jako spotřební zboží, nějaké extra city k tomu mít nebudeš.
Kdyz uz jsme u toho (ikdyz se to do tohodle vlakna moc nehodi, pripadne at admini oddeli) co si predstavujes konkretne jako ten fun car? Pripadne i ostatni muzou navrhnout... Vysokootackovy K20A nebo nakou bublajici ameriku s V8kou?ZonixX píše:ale no tak panove.. neco jineho je nedosahnout na ne a neco jineho nakladat s autem, ktere ma nyni hodnotu +-300tis Kc.. to se pak jinak vybira... osobne by mne k vymene tlacil i fakt, jak rychle tomu klesa hodnota v case a i to, ze je z ceho vybirat, kdyz bych chtel fun auto.. a o tom to je - o moznosti volby
karel_st170 píše:Proč jsi dal pryč evo??![]()
to jsi měl osmičku??
Jen bych si už RS nekoupil, těch závad co tam bylo a těch co Ford "neumí odstranit" je požehnaněkarel_st170 píše:Je to sice dobrý vydělat na prodeji ale třeba st/rs mě příjde dobrý,učinný,výkoný auto.....tak jen nechápu proč prodávají![]()
Jedinej posun dále je podle mě subaru nebo evo....ale tam ta udržba a spotřeba je jinde.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host