vyžaduji přesný typ zenerovy diody...katalogové číslo apod.pbjun píše:Akorat doporucuju pred diody a krouzky dat diody pro omezeni napeti jinak za chvilu prijdes jak o krouzky tak o diody...

vyžaduji přesný typ zenerovy diody...katalogové číslo apod.pbjun píše:Akorat doporucuju pred diody a krouzky dat diody pro omezeni napeti jinak za chvilu prijdes jak o krouzky tak o diody...
To je sice pěkný, ale mě by za tohle ze školy vyhodily u zkoušekpbjun píše:Ano kazda obycejna dioda snizi napeti o 0,7V - to si este pamatuju ze skolyA funguje to, od te doby co tam mam tri kusy diody pred kazdym krouzkem a hlavne pred parkovackou sem nemenil ani jednu diodu
Protoze kdysi sem mel krouzky do serie a parkovacku led normalne pripojenou a kazdy tyden sem menil diodu v parkovacce... Ted uz tak jezdnim skoro rok a mam porad jednu sadu diod
![]()
to ihrdlick: pokud si menil konektor za novsi tak musis brat svetla na novsi...
Už mám ty AE black na autě, tak to vyfotím, ať máš představu, jak to vypadá na tmavým autě.ihrdlick píše:Už jsem se tu ptal a fakt mám dilema. Jaké EA? černé nebo chromy ??? Představte si je na mojem autě a dejte mi vědět. Ať neplníme téma, tak přes email nebo SZ. Díky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host