Bohužel při přehrávání jsem zjistil, že mi vůbec nehrajou basy

Podotýkám, že když mám puštěný rádio nebo CD, tak basy hrajou...
Díky za info...
Jo 3.5 palcový jack bych chtěl mít, to by byl zabiják jak disketawilder01 píše: ...
staci mi zakupit valcek s 3.5 palcovym jack konektorom? (kod: 1310208)
...
Ten druhy konektor sluzi pre deaktivaciu airbagu spolujazdca? Zistoval niekto co je potrebne k jeho vyvedeniu a ci je to podobne jednoduche a lacne ako v pripade AUX autoradia?
ja som to skusal pripojit ale ja nemam radio SONY CD-changer tak to nefachcilo (radio s tym nedokazalo komunikovat rovnako ako nedokaze s CD Juke-boxom). Predavač to ochotne otestoval (vybral radio, zapojit a uviedol do povodneho stavu)Nepér píše:Máte někdo tu krabičku na USB Flash disk, která se chová jako měnič na CD?
Já tam právě mám CDDJ tlačítko, když ho zmáčknu, zobrazí se "NO CDDJ", tak myslím, že by to mělo jít.bee píše:Ak ma s veziu radia CD-JBox (malo by mat na paneli potlač ze umí CD-changer), tak to myslim stoji za hriech
wilder01 píše:Chalani, pozeram na ten valcek a premyslam ci ho rozpojit na 2 casti z ktorych je a zacvaknut do vyvrtanej diery v kastliku, alebo to tam ma ist vkuse zozadu.... nejako zvlastno je to spravene. Neviem si celkom predstavit ako to tam vlastne bude drzat, aby to nevypadlo do jednej alebo druhej strany.
Skoda ze to nie je na zavit, prisrobovali by sa k sebe dva diely medzi ktorymi by bola stena kastlika.
presne tak, "lucky man"Nepér píše:Já tam právě mám CDDJ tlačítko, když ho zmáčknu, zobrazí se "NO CDDJ", tak myslím, že by to mělo jít.bee píše:Ak ma s veziu radia CD-JBox (malo by mat na paneli potlač ze umí CD-changer), tak to myslim stoji za hriech
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host