MINISRAZ FOFO Morava a okolí

Moderátor:Quickie
Odpovědět
Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 05.08.2006 00:57

závěr srazu byl ukončen spanilou jízdou tří FOFO ( já, žirafák a Pelen ) :wink: žirafáka jsme doprovodili skoro až ke Kroměříži a doufám, že bez problému pokračoval dále na Trnavu no a my s pelenem jsme pak dále pokračovali na Přerov, kde se Pelen v klidu odpojil a doufám, že v poklidu dojel do Nového Jičína. :wink:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 05.08.2006 01:16

Ta posledni je krasna, takovou nemam. :cry:

Minisraz se konal v prostredi moderniho aquaparku ve Vyskove:

Obrázek

Prijel jsem pozdeji, protoze jsem svoje babky vysazoval u autobusoveho nadrazi ve Vyskove. Pokracovaly busem do Brna na vikend. Na parkovisti jsem uz videl jen nejake focusy.
Brunuv - uz bez 2 na prednim skle, i kdyz je videt jen jeho zadek (Manzelka se necinila a asi nezaprahla i kluky s rejzaky, Bruno vzkazal, ze 2 jeste ma. Kdovi, kolik dnu to budou cistit, az budou chtit cislo sundat.)

Obrázek

Toho jsem odhadl na Pepsonova - stal nejblize budovy, tak prece stavaji majitele nemovitosti.

Obrázek

Skubiho se s helikopterou a predem ohlasenymi koly na strese neda prehlednout:

Obrázek

Sedanu byva malo. Co vim, tak Masox a Vlko. Masox se omlouval a nema stribrnou barvu, takze zbyva jen Vlko:

Obrázek

Toho prece poznam, ten je muj:

Obrázek

Dalsi je Stehnakuv - prozradila ho jedna z poslednich fotek, jak jsem ho fotil, tak jsem nevedl ci je.

Obrázek

Ten je posledni, tak to muze byt jen od Blekoty, ale ktery a ci je pak ten dalsi?

Obrázek

Obrázek

A tak to vypadalo z patra, ke je restaurace, predtim, nez jsem nasel jiz rozjarenou spolecnost.

Obrázek
Naposledy upravil(a) pelen dne 07.08.2006 00:06, celkem upraveno 3 x.
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 05.08.2006 01:26

Skubi píše:závěr srazu byl ukončen spanilou jízdou tří FOFO ( já, žirafák a Pelen ) :wink: žirafáka jsme doprovodili skoro až ke Kroměříži a doufám, že bez problému pokračoval dále na Trnavu no a my s pelenem jsme pak dále pokračovali na Přerov, kde se Pelen v klidu odpojil a doufám, že v poklidu dojel do Nového Jičína. :wink:
Dojel, dojel.
Zirafak byl v nasem sevreni, ale vice se lepil na Skubiho, nevim proc, protoze vedle neho sedela jeho sikovna snede opalena pritulkyne. Asi ho hnala blize, snad chtela precist znacku kol, co mel na strese nebo ji pritahovala helikoptera ve tvaru pavouka.
Skubi mel vyhodu domaciho prostredi, v kratkych dedinkach jsme vubec nezvolnili, v delsich na 80 a v jeste delsich na 70. Dokonce po odpojeni Zirafaka jsme v Kojetine kolem stanice policie jen prohuceli. To jsem teprve pochopil jeho slova, ze casove je mu to jedno, zda pojede domu po dalnici nebo okolo. Myslim, ze po dalnici by byl doma pozdeji.
Skubi mi rikal, ze mam pak v Prerove za podjezdem odbocit vlevo, ja jsem myslel, ze odbocka bude hned, ale u te spravne mi pomohl. S eleganci lva salonu mi skrz otevrene okenko rukou u ni pokynul - diky Skubi.
Pred dojezdem jsem to uz nemohl vydrzet, tak jsem uhnul na Palacov a nad rybnikem jsem si ulevil. Jinak cesta dobra. :wink:
Obrázek
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 05.08.2006 02:18

V restauraci prazdno, ale nasel jsem je na verande ve veselem hovoru, sotva mne uvideli, jeste vice se rozrehtali. Odpichneme se od vsem znameho Bruna vlevo. Pak ve smeru hodinovych rucicek:
Pepson, Stehnak, Pepsonova pritulkyne Hanka, Blekota, Skubi a Vlkova zada:

Obrázek

Vesele se debatovalo a pil se caj a kofola:

Obrázek

Pak jsme se presunuli dovnitr restaurace - stul vypadal, jako pro nas nachystany:

Obrázek

Obrázek

Nejvetsi hlad meli Stehnak a Bruno. Dali si smazeny hermelin a veprovy steak. Co si kdo dal, to vam trochu napovi jejich postavy:

Obrázek

V tuto chvili vypravel neco srandovniho Skubi:

Obrázek

Obrázek

to Manzelka: Doufam, zes Brunovi doma nedala znova veceri. :x :x :x
Bruno sice vypada, ze si steakovym nozem chce ukrojit i kousek leve ruky, ale ma vyraz poradne najedeneho:

Obrázek

Obrázek

Velke prekvapeni nam nachystal Zirafak. Nikdo nic nerekl, na foru nic neprozradil (asi abychom nemeli cas nachystat unos jeho pritulkyne) a prijel. Sedi po levici Bruna a vedle nej jeho krasna opalena:

Obrázek

Obrázek

Skubi se svymi nejblizsimi. Na prvni pohled vypada ze okukuji nejaky papir, ale dostali hlad a vybiraji z jidelnicku:

Obrázek
Naposledy upravil(a) pelen dne 04.02.2007 08:51, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 05.08.2006 03:02

Krasne Stehnakove fotce rozsvicenych Focusu, predchazela oprava toho jeho. Nesvitila mu prava predni parkovacka.
Nejprve se snazil sam. Ale co zmuze bez navodu a bez manualu:

Obrázek

Dalsi to zkusil Pepson:

Obrázek

Jako dalsi se do toho oprel Vlko. Co si budeme povidat, spechal, mel uz byt davno na ceste a zarovka porad nesvitila. Mobilem si to fotil Bruno:

Obrázek

Ted Bruno fotku posila domu Manzelce jako dalsi instruktaz pro chystany novy manual - vymenu kola natocil jejich kluk uz na Krivonosce:

Obrázek

Nakonec se strasne divili, proc vymenili H4, kdyz nesla parkovacka. Baterkou-mobilem svitil Pepson:

Obrázek

Minisraz jsme ukoncili po vzoru modernich manazerskych casopisu - spolecnou fotkou bezstarostnych a porad veselych tvari:

Obrázek

Krasna neznama - Pepsonova kamaradka Denisa, co nas fotila, rikala, ze nepotrebuje 1, ale 2 fotky. Tak nas vzala jeste jednou:

Obrázek

A tak vypadaly odjezdy z parkoviste. Stihl jsem jen

Bruna, ten to vzal moc svizne:

Obrázek

a Vlka:

Obrázek
Naposledy upravil(a) pelen dne 06.08.2006 17:03, celkem upraveno 4 x.
Obrázek
Obrázek

Jasio
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasio » 05.08.2006 03:53

Vidím, že srázek se vydařil, hezké fotečky a další - teď už známé tváře - těch co nemohli na Křivonosku. Navíc teď už vím, kam zajet na výměnu žárovky. (snad se to povedlo):lol:
Je Ford Kuga 1.6EB, 110kW Titanium 11/12
Je Ford Focus C-Max 2.0i, 107kW Ghia 02/05
byl Ford Focus Combi 1.6i, 74kW Ghia 02/99
Obrázek
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 05.08.2006 07:09

Jasio píše:Vidím, že srázek se vydařil, hezké fotečky a další - teď už známé tváře - těch co nemohli na Křivonosku. Navíc teď už vím, kam zajet na výměnu žárovky. (snad se to povedlo):lol:
Jasio, omlouva te to rano.
Nebo sis snad na posledni Stehnakove fotce nevsimnul, ze svitili Fofikum vsechny svetla? A Stehnakovo verejne podekovani za fotkama nectes?
:lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek

pepson
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

:to all

Příspěvek od pepson » 05.08.2006 07:43

Nazdar všichni :twisted:

Tak všem musím poděkovat že se mi tam sešli v tak hojném počtu. Vůbec jsem s tím nepočítal v tak škaredém počasí, mno a neohlášený Žirafák byl myslím překvapením večera č. 1 pro všechny! Jak se zjevil, tak jsem přemýšlel kdo si to jde pro výpalné a proč k takové činnosti má sebou přítelkyni, ale potom se jen zeptal jestli tam není nějaký ten sraz a bylo jasno, že jde o našeho člověka ze Slovenska :lol:. A díky také Brunovi, že to nakousl na fóru, ať je to u mě, když teď nemívám čas se ničeho zúčastnit.
Jinak akce proběhla veleúspěšně, Škubiho děti s manželkou se vyřádili v bazénu, Stehňák má vyměněné žárovky, Pelen vše zdokumentoval, Blekota se nám představil jako nejvysmátější Blekota, Bruno se dobře najedl, Vlko si vybral nová světla, moje přítelkyně Hanka, kamarádka Denisa a já jsme poznali spoustu fajn lidí a o Žirafákovi a jeho přítelkyni jsem psal už nahoře.
Jinak jste všichni hodně v pohodě a doufám do budoucna, až budu mít další možnosti se s vámi i s ostatními setkat na nějaké další akci. Zdraví a pozdravuje také má přítelkyně (skoromanželka) Hanka :lol:
P.S.: slovo v závorce jsem psal s pistolí u hlavy (minimálně Žirafák pochopí) :wink:
Obrázek
Ford Focus 1.6 16V 74kW, hatchback, 2001/05

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: :to all

Příspěvek od pelen » 05.08.2006 07:49

pepson píše:...
Zdraví a pozdravuje také má přítelkyně (skoromanželka) Hanka :lol:
P.S.: slovo v závorce jsem psal s pistolí u hlavy (minimálně Žirafák pochopí) :wink:
Pepsone, pochopi skoro vsichni. Zirafakovo udelovani rad a zkusenosti bylo zajimave a vas rozhovor byl slyset daleko. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek

pepson
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepson » 05.08.2006 07:51

pelen píše:
pepson píše:...
Zdraví a pozdravuje také má přítelkyně (skoromanželka) Hanka :lol:
Pepsone, pochopi skoro vsichni. Zirafakovo udelovani rad a zkusenosti bylo zajimave a vas rozhovor byl slyset daleko. :lol: :lol: :lol:
Jj, tak to je OK.
Zatím se měj, já jdu opět do arbeitu, musíme chystat lidem dobroty :wink:
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 05.08.2006 08:00

pepson píše: ... Zatím se měj, já jdu opět do arbeitu, musíme chystat lidem dobroty :wink:
Je to pravda s temi dobrotami. Jidlo tam maji chutne a kvalitni. Myslim, ze to potvrdi vsichni, co si neco dali. A jaka byla voda a koupani, to zase vedi Skubiho "zenske". :wink:
Obrázek
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 05.08.2006 08:08

pelen píše: .........Brunuv - uz bez 2 na prednim skle (Manzelka se cinila a asi zaprahla i kluky s rejzaky. Kdovi, kolik dnu to cistili.)

Obrázek

Dalsi je Stehnakuv - prozradila ho jedna z poslednich fotek, jak jsem ho fotil, tak jsem nevedl ci je.

Obrázek
myslí, že se ti trošku popletly auta, ale po tom co se včera dělo se není čemu divit :wink: myslím, že ten první je stehnakuv a ten druhy blekoty, ale možná se pletu já, takže prosíme majitelé těchto vozů, aby uvedli věc na pravou míru :lol: minimálně u stehnakova se nepletu ( viz další fotoseriál o výměně žárovky ) :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Skubi dne 05.08.2006 08:17, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 05.08.2006 08:16

ještě jednou díky, sraz byl super a pelen v roli kronikáře opět nezklamal. to pepson: prcek v autě celou dobu domů nebásnil o ničem jiném než o bazénu, tak že se v brzké době určitě zastavíme :wink: no a já si přijedu znovu vychutnat steak "mariňák". :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek

pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 05.08.2006 08:50

to Skubi:
Diky za upozorneni. Rano jsem uz mel cas kontrolovat RZ.
Obrázek
Obrázek

pepson
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepson » 05.08.2006 09:23

Je to tak, také jsem si toho všiml, auta jsou prohozené :o, Stehňák má čiré blinkry v nárazníku :wink:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Srazy - Morava“