Dojel, dojel.Skubi píše:závěr srazu byl ukončen spanilou jízdou tří FOFO ( já, žirafák a Pelen )žirafáka jsme doprovodili skoro až ke Kroměříži a doufám, že bez problému pokračoval dále na Trnavu no a my s pelenem jsme pak dále pokračovali na Přerov, kde se Pelen v klidu odpojil a doufám, že v poklidu dojel do Nového Jičína.
Jasio, omlouva te to rano.Jasio píše:Vidím, že srázek se vydařil, hezké fotečky a další - teď už známé tváře - těch co nemohli na Křivonosku. Navíc teď už vím, kam zajet na výměnu žárovky. (snad se to povedlo):lol:
Pepsone, pochopi skoro vsichni. Zirafakovo udelovani rad a zkusenosti bylo zajimave a vas rozhovor byl slyset daleko.pepson píše:...
Zdraví a pozdravuje také má přítelkyně (skoromanželka) Hanka![]()
P.S.: slovo v závorce jsem psal s pistolí u hlavy (minimálně Žirafák pochopí)
Jj, tak to je OK.pelen píše:Pepsone, pochopi skoro vsichni. Zirafakovo udelovani rad a zkusenosti bylo zajimave a vas rozhovor byl slyset daleko.pepson píše:...
Zdraví a pozdravuje také má přítelkyně (skoromanželka) Hanka![]()
P.S.: slovo v závorce jsem psal s pistolí u hlavy (minimálně Žirafák pochopí)![]()
![]()
Je to pravda s temi dobrotami. Jidlo tam maji chutne a kvalitni. Myslim, ze to potvrdi vsichni, co si neco dali. A jaka byla voda a koupani, to zase vedi Skubiho "zenske".pepson píše: ... Zatím se měj, já jdu opět do arbeitu, musíme chystat lidem dobroty
myslí, že se ti trošku popletly auta, ale po tom co se včera dělo se není čemu divitpelen píše: .........Brunuv - uz bez 2 na prednim skle (Manzelka se cinila a asi zaprahla i kluky s rejzaky. Kdovi, kolik dnu to cistili.)
Dalsi je Stehnakuv - prozradila ho jedna z poslednich fotek, jak jsem ho fotil, tak jsem nevedl ci je.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host