Tak to je síla. To by jsem asi nerozdýchal. Já jsem měl něco podobného, ale vůbec ne v takové míře. Určitě reklamace, já jsem tenkrát uspěl, dveře vyměnily a mám snad od koroze pokoj.pepa píše:Ha ha ha 12 let na prorezivění takto to vypadá po 5 letech to sem oběvil dneska !!!
Koroze
- milos83
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- milos83
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo. To máš ale po záruce. Snad si to zastavil a nebude to dál pokračovat. Mě tenkrát vyměnily troje dveře za nové. Housenky už tam nejsou. Už to klasicky vytmelily nějakým pružným tmelem. Tak snad taky bude klid. Jinak už bych je asi zastřelil.pepa píše:Ja už sem si to spravil sam už je to vzakladu

- milos83
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Magic
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nechali jste si někdo opravovat zadní blatníky téměř u lemů? Budu asi potřebovat obrousit, ošetřit a laknout minimálně ty zadní. Potřeboval bych orientačně vědět cenu, ať někomu nenaletím. Pokud by někdo znal nějaké dobrého lakýrníka z okolí NJ, nebo VM dejte prosím vědět.
Ford Focus hatchback 1,6 16V ZETEC 74kW, r.v. 99/00 v provozu, moondust silver

- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se ptal u charouze a chtěj komplet vyplněnou servisku. no a to nemohu sloužit.vincent píše:to je jasný.charouze mám kousek a za zeptání nic nedám. jsem zvědavmilos83 píše:Tak to ti neporadím. Ale za zkoušku nic nedáš. Já bych se tam nejdřív zajel zeptat. Buď ti to opraví oni zadarmo nebo to holt zůstane na tobě.
takže to půjde za mnou

- gdobos
- Nováček
Caute, dnes som absolvoval vymenu oleja a prehliadku v Humennom Ford Complex. Bohuzial som nedostal peciatku do servisnej knizky na karoseriu. Vraj kamienky uz urobili svoje na prednej kapote. Ja som im hovoril aby to opravili, ale nemaju lakovnu. Prijimaci technik hovoril, nech to dam urobit niekde inde a este v tomto roku musim absolvovat znova prehliadku auta a potom uz da tu peciatku.
Je to seriozny pristup? Mozem to urobit ozaj aj inde v servise? Kolko korun stoji prelakovanie prednej kapoty?
Gabo
Je to seriozny pristup? Mozem to urobit ozaj aj inde v servise? Kolko korun stoji prelakovanie prednej kapoty?
Gabo
Ford Focus 1,6 r.v.2003, 74 kw, 69 000 km
-
- Test driver
Mne povedali v BA to iste,lebo vraj mam par tukancov na prednej kapote/inde ani skrabancek/Vysral som sa na to,lebo co mam po kazdej zime lakovat prednu kapotu?Mam protokol z kontroly karoserie,kde je zaznacene poskodenie laku od kamienkov na prednej kapote,tak ak mi zacnu hnit dvere,mam protokol,kde boli dvere ok,tak nech sa staraju.Osobne nemam chut vyvalit 5 tisic po kazdej zime za prelak kapoty.Chcem vidiet niekoho z nasich zemepisnych sirok,kto ma kapotu bez tukancov.Osobne to povazujem len za ich kseft a alibizmus,ako sa vykrutit zo zaruky na prehrdzavenie.gdobos píše:Caute, dnes som absolvoval vymenu oleja a prehliadku v Humennom Ford Complex. Bohuzial som nedostal peciatku do servisnej knizky na karoseriu. Vraj kamienky uz urobili svoje na prednej kapote. Ja som im hovoril aby to opravili, ale nemaju lakovnu. Prijimaci technik hovoril, nech to dam urobit niekde inde a este v tomto roku musim absolvovat znova prehliadku auta a potom uz da tu peciatku.
Gabo
- gdobos
- Nováček
Uplne suhlasim. Skoda, ze som tam nechal ten protokol. Kapotu som mal osetrenu aj s originalnym korektorom co oni predavaju. Ale ich to nezaujimalo.
No ja prvykrat este dam doporiadku kapotu, ale najblizsie uz ma na to nenahovoria. Ozaj nepouziva tu nikto ten HOOD ci ako sa to vola, co davaju na prednu kapotu v zime?
Gabo
No ja prvykrat este dam doporiadku kapotu, ale najblizsie uz ma na to nenahovoria. Ozaj nepouziva tu nikto ten HOOD ci ako sa to vola, co davaju na prednu kapotu v zime?
Gabo
Ford Focus 1,6 r.v.2003, 74 kw, 69 000 km
- stan
- Junior
podla mna reklamacia sa nevztahuje na mechanicke poskodenie, ale iba na hrdzu ktora prerazi z vnutra, ja som teraz objavil pupienok pod zadnou listou a to som mal kufor pred 3-ma rokmi prelakovany kvoli zle osadenemu oknu este z vyroby
nastastie auto bolo kupene u nas a mam aj vsetky peciatky, ono nie je od veci kazde 3 roky dat prelakovat auto
aj tak malo na kufri pomarancovu kozu tak to teraz opravia 

ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
-
- Test driver
v prvej vete mas pravdustan píše:podla mna reklamacia sa nevztahuje na mechanicke poskodenie, ale iba na hrdzu ktora prerazi z vnutra, ja som teraz objavil pupienok pod zadnou listou a to som mal kufor pred 3-ma rokmi prelakovany kvoli zle osadenemu oknu este z vyrobynastastie auto bolo kupene u nas a mam aj vsetky peciatky, ono nie je od veci kazde 3 roky dat prelakovat auto
aj tak malo na kufri pomarancovu kozu tak to teraz opravia

kazde 3 roky dat prelakovat auto

Takze nech je radsej od kamienkov.Samozrejme,ze myslim iba povrchove tukance po plnic.Az uz je vidiet plech,tak to uz sa neda nic robit a treba lakovat.