O zdraví lidí jde jen naoko, všechno je to jeden velký kšeft.
už nadpis toho článku je hoax a neodpovídá tomu co je jeho obsahemballu píše: 16.12.2020 11:42 S odkazem na tento článek mohu napsat hoax, byla vyvinuta vakcína, dělají , že ji teprve vyvíjí, a pak byl vypuštěn vir.
Jen reaguji na článek s časovou osou kdy vir a kdy vakcína.
A to je ten problem. Kazdemu se to nejak (ne)zda...Karel2 píše: 16.12.2020 11:31 nechci Ti brat iluze, ale ten vyvoj ockovacich latek trva i 10-15 let, tedy dnes mozna uz min, ale par mesicu a na neznamy vir, ikdyz je podobny, se mne zda malo, hlavne odzkouseni trva dlouho(studie) https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vakc ... omaci_linv tohle jsou fakta a ne hoax![]()
ballu píše: 16.12.2020 10:27 Proč jsem ho sem dal, jsem vysvětlil.
A toto je můj názor ohledně coronaviru.
Jestli jejiž vir rozebrán do poslední částice, tak aby se vytvořila protilátka, musí být známo, jestli je to zmutovaná chřipka, nebo tomu někdo pomohl.
Je známo, že USA má u Číny nehorázné úvěry. Stačilo udělat mediálně humbuk kolem jiného typu chřipky a vše se rozjelo. Jelikož z roušek není takový vývar, tak USA nechala celý svět onáhubkovat rouškama. Tlak se zvyšoval na lidi, jaká to je hrůzostrašná pandémie. Mezitím největší odborníci světa , kteři doposud v laboratořích hongali nohoma, s vypětí sil, našli vakcínu na tuto chřipku. Ta jediná z USA bude ta pravá, a oproti těm jiným třeba v Rusku, je vyvolávána nedůvěra. Vakcíny, které mají účinnost a mají minimální vedlejší účinky, se podaří doladit za nějaký rok. Tady se to zvládlo za půl roku. Velkou mediální masáží se nyní prosazuje ta jediná a hlavně předražená z USA. Proč asi, protože z tohoto zisku se podaří částečně srovnat dluh USA u Číny.
A nyní mně někdo napište důvod, proč by tento můj pohled na věc, nemohl být pravdivý.
jenze tech +- 10 let je normalni cas na test nove vakciny a to je faktOzzman píše: 16.12.2020 11:59A to je ten problem. Kazdemu se to nejak (ne)zda...Karel2 píše: 16.12.2020 11:31 nechci Ti brat iluze, ale ten vyvoj ockovacich latek trva i 10-15 let, tedy dnes mozna uz min, ale par mesicu a na neznamy vir, ikdyz je podobny, se mne zda malo, hlavne odzkouseni trva dlouho(studie) https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vakc ... omaci_linv tohle jsou fakta a ne hoax![]()
a proto je tu tak pripitomela diskuze, kde ma prostor kdejakej moula a kde se pletou pojmy s dojmy. Odbornik neni ani jeden z nas. Krom Ballua, ten ma na vsechno odpoved.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti