Tak dneska u nás po dlouhé době otvírají jeden bar nebo spíš hospodu(rekonstrukce za pár mega) a nahoře BEZ a nad ránem STRIPTÝZ,tak snad dorazím brzo,abych byl schopen zítra vyrazit
Tak se musím s největší pravděpodobnosti také omluvit.
MAlý má zítra narozeniny a kupodivu se nahlásilo nečekaně hodně gratulantů.
Ale zkusím to ještě pořešit.
No kdyby mi to nevyšlo, tak přeju hodně sněhu na drift (na ten jsem se těšil nejvíc)
Jinak FoFu zdar
Ford Focus kombi ´99, 1,8 16 V Zetec, tmavě modrá metalíza Galery
Tak ja dnes budu driftovat, ale ne v Bilovci . Mame akci z prace v Havirove na motokarach a vedeni nam to oznamilo tyden tomu . Skoda...tesil jsem se. Je fakt, ze snih neni, ale i tak jsem zvedavy na fotky a filmiky. Uzijte si to a dejte si beeera i za me
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
Přijede tam vůbec někdo? Nejdřív všichni že jo, pak se zase všichni omlouvají Mi to snad už konečně vyjde, akorát ještě musím stihnout sundat a namontovat nárazník...
Ford Focus II Combi, Gold Collection 1,6 TDCi, 66kW, 22/08/2007, panther black
Byl: Ford Focus Combi 1,8 TDDi, 2001, panther black
to Ahmed: to je klasika, to znam a radeji se k tomu nevyjadruji. Nejprve vsichni jo a pak vzniknou necekane problemy, ktere se nedaji vyresit.
Mozna se budu opakovat: "Kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody".
Jestli te to uklidni, tak na 100 % dorazim ja, jelikoz mam pro nektere jedince jeste trika, tim padem dorazi i ti, kteri jemaji prebrat a to jsou :zewl, TJ, r0mik, Danista a par Jicinaku o kterych vim, takze uplne prazdno tam nebude
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin
Nevim jak se tomu presne rika, ale pokud neco slibim, tak se to snazim dodrzet i kdyby cert na koze rajtoval!
Jestli budu v Bilovci hodinu nebo pet hodin je uplne jedno, ale dorazim!
Tak prisaham
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin
Horst: Ale no tak
Máš celkem pravdu, ale kdybych nechtěl přijet tak se přece hlásit nebudu
Když ono se spousta věcí se řeší a upřesňuje právě na poslední chvíli, ostatně jako vždy.
A jelikož mi to nevyšlo už loni tak jsem chtěl letos jet určitě, ale jak říkám ...
Nicméně i tak ať se daří
Ford Focus kombi ´99, 1,8 16 V Zetec, tmavě modrá metalíza Galery