No jo, ale přece já to od vás přenesl, vždyť sem byl ještě před týdnem u vás v bandětaspy píše:A pak, že aquamaríňáci jsou alkmeni![]()
![]()
![]()
![]()
tak nějak bych si to představoval i jáAberF píše: Já (plus samozřejmě manželka) tam jedu ve čtvrtek. Počítám výjezd mezi 11-12 a oběd někde cestou nebo až tam. Takže počítám že příjezd bude mezi 14-15 hodinou.
předpokládám, že z Humpolce to budou tak 2-3 hoďky, takže když se mi podaří vyrazit kolem 9 ráno, tak u Humpolce bych mohl před 12 býtBoban píše:No čím dřív tím lípMyslím, že já s tím budu počítat celý den a ty mi pošleš třeba sms až bude konvoj projíždět Brnem a já si vezmu bágl hodím do auta a počkám na pumpě
moje číslo je 737155174 no a sme domluvený
![]()
![]()
jj, přesně tuhleopicak píše:Nejspíš myslíš tuhle: (tuším, že to je JETka)
no však to je úplně jasné. To budou třeba zase fotit za 10 let. Takže tohle je spíš takové orientační určení pozice srazuAberF píše:tchánův kamrád lítá nad Prahou pod ABA a každý 3 měsíce mám nový letecký fotečky našeho domečku. Občas chytne dobu kdy na zahradě něco děláme, takže to pak vypadá jako špionážní fotkyAle sám řikal že fotit celou republiku by trvalo, a jakmile by skončil tak by mohl začít znovu protože se furt něco mění. Náš barák stojí třeba 2 roky a na leteckejch mapách na webu není ani silnice k němu vedoucí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti