Mě se víc líbí tmavá s chromovou a přesně obráceně, na stříbrným autě je pěkná černá

Tmavé je ve stínu, jinak je tak jak první 2 fotky...je jako chameleonkasi píše:ihrdlick kup tmavétmavé autí musíš tmavý AE
A navíc, tyhle světla,od FK jsou nejvíce podobné origo xenonům...jenda píše:Takhle jsem do toho šel taky
Helly půjdou dolů, sice jsou neskutečně super (co se týče svítivosti) ale chci něco víc designovýho... Nechceš se tam vydat hnedka???ihrdlick píše:2 cr4sh3r87 : co ty Tvoje HELLY? Jo a jenda psal, že svítivost je trošku horší než u světel po FL (2001), ale myslím si, že s HID sadou 4300k vždy vyhrajeme !!!
P.S. na polském allegro.pl je má prodejce z Bielsko-Bialej za 4200, takže bych možná jel k němu...mám to 100 km ! POLSKO
Moje mamina je polka a přítelkyně slovenka. Od 3 třídy ZŠ se aučím anglicky...chceš mě jako doprovod? Odkud jsi? Nemáš to v atavaru... Jenže jsem četl recenze toho prodejce a asi 3 lidi z 7700 napsalo, že do těch světel teklo nebo se rosilycr4sh3r87 píše:Helly půjdou dolů, sice jsou neskutečně super (co se týče svítivosti) ale chci něco víc designovýho... Nechceš se tam vydat hnedka???ihrdlick píše:2 cr4sh3r87 : co ty Tvoje HELLY? Jo a jenda psal, že svítivost je trošku horší než u světel po FL (2001), ale myslím si, že s HID sadou 4300k vždy vyhrajeme !!!
P.S. na polském allegro.pl je má prodejce z Bielsko-Bialej za 4200, takže bych možná jel k němu...mám to 100 km ! POLSKONebo by jsme si mohli udělat společný výlet
Pokud umíš polsky, já sotva rozumím slovensky, natož polsky
Takže, seženeš ho zde http://www.gme.cz/cz/index.php?page=pro ... il=330-005Fousek-tom píše:To: cr4sh3r87
Prosímtě, kam bych měl umístit ten stabilizátor napětí a kde ho seženu?? Moc do toho nefušuju, ale bojim se, aby se mi hned neodpalii ty kroužky. . .Takže to budu muset nějak pořešit. Děkuji za co nejvíce rad.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host