takovou ji neznám

Hlavne, ze mas jeste 12 bodu. Mozna to bylo tak levne, protoze mas na prednim skle jeste tu 2.bruno píše:Konečně jsem se dostal k fungujícímu kompu a tak můžu opravit Pelena.
Dvojku z Křivonosky ještě stále vozím, nejsou lidi na umytí. Jinak si taky myslím že se srázek nadmíru podařil. Až na ten závěr- na zpáteční cestě mě průjezd Kroměříží stál 200,-, za přejetí plné čáry. Dobře mi tak, volovi.
Vdaka Vam za doprovod.Pripadal som si,ako filmova hviezda,alebo politicke "eso" v zovreni vasich kombikov.Hlavne ste mi usetrili kopec casu,lebo cesta domov nam trvala 2 hodinky a do Vyskova aj s bludenim 3.A,ze som sa Skubiho drzal zuby,nechty?Bal som sa,aby mi neodfrcal prec,lebo vidim,ze z bodoveho systemu strach viditelne nemaSkubi píše:závěr srazu byl ukončen spanilou jízdou tří FOFO ( já, žirafák a Pelen )žirafáka jsme doprovodili skoro až ke Kroměříži a doufám, že bez problému pokračoval dále na Trnavu no a my s pelenem jsme pak dále pokračovali na Přerov, kde se Pelen v klidu odpojil a doufám, že v poklidu dojel do Nového Jičína.
....jasnacka,ze Zirafak chape..pepson píše:Nazdar všichni![]()
Tak všem musím poděkovat že se mi tam sešli v tak hojném počtu. Vůbec jsem s tím nepočítal v tak škaredém počasí, mno a neohlášený Žirafák byl myslím překvapením večera č. 1 pro všechny! Jak se zjevil, tak jsem přemýšlel kdo si to jde pro výpalné a proč k takové činnosti má sebou přítelkyni, ale potom se jen zeptal jestli tam není nějaký ten sraz a bylo jasno, že jde o našeho člověka ze Slovenska. A díky také Brunovi, že to nakousl na fóru, ať je to u mě, když teď nemívám čas se ničeho zúčastnit.
Jinak akce proběhla veleúspěšně, Škubiho děti s manželkou se vyřádili v bazénu, Stehňák má vyměněné žárovky, Pelen vše zdokumentoval, Blekota se nám představil jako nejvysmátější Blekota, Bruno se dobře najedl, Vlko si vybral nová světla, moje přítelkyně Hanka, kamarádka Denisa a já jsme poznali spoustu fajn lidí a o Žirafákovi a jeho přítelkyni jsem psal už nahoře.
Jinak jste všichni hodně v pohodě a doufám do budoucna, až budu mít další možnosti se s vámi i s ostatními setkat na nějaké další akci. Zdraví a pozdravuje také má přítelkyně (skoromanželka) Hanka![]()
P.S.: slovo v závorce jsem psal s pistolí u hlavy (minimálně Žirafák pochopí)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host