Spojka, pokud si to auto budeš chtít nechat třeba déle než rok, tak tě stejně nemine. O převodovce nic nevim, ale nikdy jsem o žádnym problému neslyšel...
V německu jsem viděl i s nájezdem přes 300 tis, takže bych se nebal, spojka, rozvody nejsou levné, s tím, že to jednou na každeho dojde, když to bude mít víc jak 160 tis tak zasadně kupovat už udělanýma rozvodama a serviskou, bez servisky v německu nebrat.Hal9000 píše:Ale tady jde o ST170 s motorem 2.0 Duratec![]()
Nemá ještě někdo nějakou zkušenost, např. kolik s tímto motorem kdo najezdil, zda se neprojevovalo opotřebení....co převodovka se spojkou....
Tak vono to na jízdních vlastnostech moc nemění ne? A když s tim jezdíš často do města, tak mi to přijde rozumnější než si kupovat navíc jedno chrochtadlo...Zdwora píše:Kdo si koupi takovy auto a pak do nej nacpe plyn
Hold né každý si může dovolit provozovat auto, co žere řekněme dlouhodobé 10-13 litrů a při tom chce mít doma něco, co má 2OOhp +. Lpg je v tomto případě jediné možné řešení ( pokud se nebavíme o NAFTĚ, kterou navíc někdy v daném výkonně a ceně prostě neseženeš). Takže rozhodně v těchto případech LPG rozhodněZdwora píše:Kdo si koupi takovy auto a pak do nej nacpe plyn
misoo píše:cervena koza sa k tmavocervenemu exterieru vobec nehodi...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti