ale hřeje mě pocit toho, že sem s tím něco dělal a nestal sem se jen klasickým remcalem....
co vás v poslední době potěšilo...
-
buceek07
- Test driver

Re: co vás v poslední době potěšilo
Dobrá práce draku
....já má zatím smíšené pocity...přece jenom výpověď dávám poprve a jdu z celkem dobrého místa jinam, kde to neznám a těško říct jestli to bude dobře, ale pevně věřím že ano
ale hřeje mě pocit toho, že sem s tím něco dělal a nestal sem se jen klasickým remcalem....
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- FUGAS
- Test driver

Vím jak se cítíš, měl jsem to úplně stejně
Taky jsem dával výpověď poprvé a navíc, ve chvíli kdy jsem jí dával, vůbec jsem netušil, co budu dělat. Pak ve středu (tu co mě přemlouval náš vedoucí) jsem volal řediteli jedné firmy, jestli u nich nemají místo, řekl mi ať přijdu v pátek a v pondělí mi pak volali, že mě berou 
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
je: BMW 323i coupe
- postak
- Test driver

Nedávno jsem tady dával do sekce hlasování příspěvek na mého kluka. Jedná se o celosvětový projekt Nike chance
Kluk si asi před 2měsíci založil profil a dostal divokou kartu, viz. zde jeho profil
Takže v pondělí jedeme na 3dny do Prahy na finálový camp
Nedělám si naděje, že ho vyberou, ale bude mít aspoň zkušenost, pozná nové lidi, doufám že fajn lidi atd.
Kluk si asi před 2měsíci založil profil a dostal divokou kartu, viz. zde jeho profil
Takže v pondělí jedeme na 3dny do Prahy na finálový camp
- Plechac
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
2 postak: Tak hodne stesti

Ford Focus 5dv, 1.6 74kW Zetec, r.v.2002, černá-metal
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719
- ZaQik
- Admin

to postak: drzim palce, ale tohle:
(co az si to tu precte? co si pomysli?
)
bych nikam o vlastnim diteti verejne nepsal ... max. bych si to myslelpostak píše:Nedělám si naděje, že ho vyberou
(co az si to tu precte? co si pomysli?
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- Blackhawk
- Test driver

tam nejde o to, ze mu neveri, skor si myslim, ze ma realny pohlad na rodinkarstvo a uplatky aj v tejto sfere. Hral som futbal od svojich 6-tich rokov tak viem o com hovorim.
- postak
- Test driver

Tak jak píše Blackhawk. Korupci v hlavě nemám, spíš to bylo myšleno tak, že nechci ať je zklamán a já taky. Hrozně bych mu přál, aby ho vybrali, protože kdyby ho vybrali, tak by se mu změnil dost podstatně život. Splnil by se mu ten největší sen v životě, který se bojím nahlas vyslovitZaQik píše:to postak: drzim palce, ale tohle:bych nikam o vlastnim diteti verejne nepsal ... max. bych si to myslelpostak píše:Nedělám si naděje, že ho vyberou![]()
(co az si to tu precte? co si pomysli?)
A že bych o svém dítěti nenapsal veřejně co
Nežil jsem s nimi a ani je neznám osobně, ale jakýsi mediální obraz za sebou zanechali a leccos jsem o téhle problematice přečetl. Jako příklady uvedu např. Záhrobská, Kurnikova, Hingisová a další.
Zde je jeden z mála odkazů, kde je o problematice trenér rodič napsáno více
Stačí zkopírovat tuto část.
Rozeberme si příklad, který všichni známe: dokud syn hraje, je trenér dobrý, v momentě, kdy nehraje, může za to trenér.
Tohle slyším dodnes u některých rodičů a těm klukům je 17 a 18 let. Jdou do poslední sezony před A mužstvem a tohle od nich slýchávám. Nemohl bych napočítat zápasy, kdy jsem se handrkoval přes půl republiky a díval jsem se, jak kluk sedí. Byl jsem tam za týmem, samozřejmě i za klukem, ale nikdy jsem nešel za trenérem a neřešil to. Ale ostatní rodiče to řešili a řeší to dodnes. Odmítám se na toto téma s nimi bavit. To je dlouhá písnička. Prostě objektivita musí být a ne každý to umí. A těch co to umí, je jako šafránu napříč všemi sporty.
- postak
- Test driver

A ještě jedna pasáž, kterou s dovolením ocituji.
Tohle je taky naprosto běžné a byl jsem toho několikrát svědkem.
S přibývajícím věkem dětí ubývá na utkáních rodičů, nicméně co rodič, to nejzasvěcenější rádce, trenér, ale i kritik, „šťoural“ nebo odborník. Na utkáních samotných se mnohdy neví, kdo je vlastně trenér. Každý rodič je přesvědčen o své trenérské kompetentnosti, vždy ví, co je špatně. Ovšem zlepšení je z jejich pohledu pouze úlohou klubů a trenérů. Jak tedy rodiče důvěřují práci trenéra? Neustálá kritika z řad rodičů na trenéry má jeden zásadní důvod – opomenutí rodičovské role, která spočívá v povzbuzení a pozitivní kritice a ne v mnohdy agresivním až urážlivém jednání rodiče „za lajnou“. Ať už se rodičům práce trenéra líbí, nebo ne, musí především naplňovat své rodičovské role. Svým nevhodným zasahováním nerespektují mimo to také vize a strategie klubů, jimž dali svou důvěru v momentě, kdy tam své děti nechali zaregistrovat.
Tohle je taky naprosto běžné a byl jsem toho několikrát svědkem.
S přibývajícím věkem dětí ubývá na utkáních rodičů, nicméně co rodič, to nejzasvěcenější rádce, trenér, ale i kritik, „šťoural“ nebo odborník. Na utkáních samotných se mnohdy neví, kdo je vlastně trenér. Každý rodič je přesvědčen o své trenérské kompetentnosti, vždy ví, co je špatně. Ovšem zlepšení je z jejich pohledu pouze úlohou klubů a trenérů. Jak tedy rodiče důvěřují práci trenéra? Neustálá kritika z řad rodičů na trenéry má jeden zásadní důvod – opomenutí rodičovské role, která spočívá v povzbuzení a pozitivní kritice a ne v mnohdy agresivním až urážlivém jednání rodiče „za lajnou“. Ať už se rodičům práce trenéra líbí, nebo ne, musí především naplňovat své rodičovské role. Svým nevhodným zasahováním nerespektují mimo to také vize a strategie klubů, jimž dali svou důvěru v momentě, kdy tam své děti nechali zaregistrovat.
- ZaQik
- Admin

neresim to, zda jde o fotbal - proste podle meho nazoru ma rodic sve dite podporovat (ve spravnych vecech) a nedat mu najevo ani znamku "neduvery"
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
- postak
- Test driver

To není známka nedůvěry. "Nedělám si naděje, že ho vyberou" není přece známka nedůvěry. Možná to tak vyznělo z toho co jsem napsal, ale myšleno to bylo naprosto objektivně. Věřím mu, podporu má, ale nebudu ho motivovat tím, že mu budu mazat med kolem huby a říkat mu, že věřím, že to vyhraje a pojede do Barcelony
Tohle je špatně. Já jsem rodič a ne trenér, ani psychoterapeut.
Schválně zkopíruji to, co mu poslali z Nike Chance. Ptali jsem se, jestli se můžeme na ten camp jít podívat. Odpověděli nám tohle. Důležitá je poslední věta.
Ahoj,
už se určitě těšíš na finále The Chance. Posíláme Ti základní informace, abys věděl, co a jak.
11.6.2012: 14:00-15:00 registrace účastníků The Chance v hotelu XXX
Tady na Tebe již bude čekat náš tým, zaregistruješ se, obdržíš ID kartu a veškeré informace.
Poté Tě čeká uvítání a večerní program.
12.6.2012: Budíček, odjezd na hřiště a celý den nabitý fotbalem
13.6.2012: Budíček, odjezd na hřiště, testování a odpoledne vyhlášení reprezentantů na světové finále a odjezd domů
Po celou dobu finále pro Tebe bude zajištěno ubytování, strava po celý den a doprava po Praze. Celý náš tým Ti bude k dispozici.
V příloze Ti zasíláme souhlas s účastí na Velkém finále The Chance. Prosím, souhlas si vytiskni a přivez na registraci do Prahy. Pokud je Ti méně než 18let, musí za Tebe formulář podepsat rodiče nebo zákonný záastupce. Bez tohoto souhlasu nebude možné, aby si se Velkého finále zúčastnil.
Co se týče účasti Tvých rodičů, tak se mohou přijít podívat na hřiště, ale ostatní program je určen pouze pro účastníky The Chance. 11.6.2012 bude program probíhat v centru Prahy, v hotelu XXX, kam je přístup jen hráčům.
12.6.2012 bude probíhat trénink v Centru mládeže Sparty na Strahově- dopolední jednotka, pauza, diskuze, přednáška, odpolední trénink, odjezd na hotel.
13.6.2012 bude trénink probíhat na hlavním stadionu Sparty na Letné v Generali aréně.
Rodiče se mohou přijít podívat na tréninky na hřišti, dopolední a odpolední část. Mohou být pouze diváky a nijak nezasahovat do průběhu finále.
Děkujeme za pochopení.
Počítáme s Tebou!
Schválně zkopíruji to, co mu poslali z Nike Chance. Ptali jsem se, jestli se můžeme na ten camp jít podívat. Odpověděli nám tohle. Důležitá je poslední věta.
Ahoj,
už se určitě těšíš na finále The Chance. Posíláme Ti základní informace, abys věděl, co a jak.
11.6.2012: 14:00-15:00 registrace účastníků The Chance v hotelu XXX
Tady na Tebe již bude čekat náš tým, zaregistruješ se, obdržíš ID kartu a veškeré informace.
Poté Tě čeká uvítání a večerní program.
12.6.2012: Budíček, odjezd na hřiště a celý den nabitý fotbalem
13.6.2012: Budíček, odjezd na hřiště, testování a odpoledne vyhlášení reprezentantů na světové finále a odjezd domů
Po celou dobu finále pro Tebe bude zajištěno ubytování, strava po celý den a doprava po Praze. Celý náš tým Ti bude k dispozici.
V příloze Ti zasíláme souhlas s účastí na Velkém finále The Chance. Prosím, souhlas si vytiskni a přivez na registraci do Prahy. Pokud je Ti méně než 18let, musí za Tebe formulář podepsat rodiče nebo zákonný záastupce. Bez tohoto souhlasu nebude možné, aby si se Velkého finále zúčastnil.
Co se týče účasti Tvých rodičů, tak se mohou přijít podívat na hřiště, ale ostatní program je určen pouze pro účastníky The Chance. 11.6.2012 bude program probíhat v centru Prahy, v hotelu XXX, kam je přístup jen hráčům.
12.6.2012 bude probíhat trénink v Centru mládeže Sparty na Strahově- dopolední jednotka, pauza, diskuze, přednáška, odpolední trénink, odjezd na hotel.
13.6.2012 bude trénink probíhat na hlavním stadionu Sparty na Letné v Generali aréně.
Rodiče se mohou přijít podívat na tréninky na hřišti, dopolední a odpolední část. Mohou být pouze diváky a nijak nezasahovat do průběhu finále.
Děkujeme za pochopení.
Počítáme s Tebou!
- r0mik
- .

- Kontaktovat uživatele:
letni premie v praci
U hledam cislo uctu na fokiho

U hledam cislo uctu na fokiho
Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- miki21
- Test driver

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Marťas
- Test driver

Prima clanek
.... "Velký pták tady ročně napáchal milionové škody"....

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam
- Hal9000
- Test driver

Jako studovaný rybář vědící jak to je mám taky hroznou radost. Ještě povolit odstřel ekoteroristů a svět bude krásnější 
- petulak
- Test driver

A senátorů,poslanců a další verbeš.Hal9000 píše:Jako studovaný rybář vědící jak to je mám taky hroznou radost. Ještě povolit odstřel ekoteroristů a svět bude krásnější
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback