A já se Bučiho maminky zeptám, zdalipak ví, že její syn je ve Forďácké rodině proslavený zejména pak psaním příruček k vozům s modrým oválem pod pseudonymem Bučizold. A když to okořením tvrzením, že má v Jedovnici ještě téhož dne autogramiádu své nové příručky " Pečeme s Duratecem aneb zelený dým není na závadu" , nezůstane doma ani tata a půlka Olšan dorazí obdivovat činy svého rodáka
Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus, Limited edition GHIA MÍNUS
Fanďulo v pohodě ...ale vždycky když sem jí pak volal z některýho srazu, tak se ptala, jestli tam byli z Prahy
Hele hovinka, tak se nějak domluvte, dejte mi echo, já pak zvážím nějakej ten čas a nou problém ....dojet může kdokoliv...je to jen o 1 sjezd na dálnici dál....no a nebo nlíž
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008 Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
jj, je to kousek, to muzu potvrdit... a taky bych dal klidne kafco s pani buckovou pak otevru rum, umicham si pullitr na cestu, abych to nemichal pod volantem za cesty (to je nebezpecny) a hurra do jedovnic
Ford Mondeo 2,2 TDCi, 2006 GHIA X, DeCat, Airtec IC, bluefin STAGE II, Eibach ProKit 30/30, ATE PowerDisc GALERIE