co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
VH123
Zkušený
Zkušený

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od VH123 » 01.04.2011 07:58

Škrábanec asi 30 cm přes pravé dveře u 4 aut v řadě. Snad jen lak. Jednou nechám Focuse venku, protože se s půjčeným vozejkem do garáže vejde leda tak Fiesta. Já už nevím, jednou urvaná anténa, jednou luxusní "zelenáč" až z paty přes celý sklo. To je fakt 8 let starej Focus takový lákadlo pro netáhla že si musí léčit komplexy? Na sídlišti někde v Prahe bych to možná bral jako folklór, ale v malý uličce na maloměstě?
Vojta

VH123
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od VH123 » 01.04.2011 07:59

Škrábanec asi 30 cm přes pravé dveře u 4 aut v řadě. Snad jen lak. Jednou nechám Focuse venku, protože se s půjčeným vozejkem do garáže vejde leda tak Fiesta. Já už nevím, jednou urvaná anténa, jednou luxusní "zelenáč" až z paty přes celý sklo. To je fakt 8 let starej Focus takový lákadlo pro netáhla že si musí léčit komplexy? Na sídlišti někde v Prahe bych to možná bral jako folklór, ale v malý uličce na maloměstě?
Vojta

KASHA
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od KASHA » 01.04.2011 08:14

Někteří lidi sou fakt kkti :nunu: :irre:
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA :o), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 01.04.2011 08:17

souhlas, koupil jsem fungl nové auto, taky už jsem s nim nechtěl jet do garáže a tak jsem ho nechal přes noc venku a ráno? Přes celou přední haubnu rýha - nejspíš klíčem. Dodneška na to nemůžu zapomenou a i když je to už pár let pořád mě to se*e :nunu:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

Devilstorm
.
.

Příspěvek od Devilstorm » 01.04.2011 09:25

Když jsme u těch škrábanců... jednou zaparkuju v práci jinde než normálně na svém obvyklém a bezpečném místě a někdo mi flákne dveřma do boku :-( Nad víčkem nádrže cca 10cm dlouhý škrábanec a sousední auto fuč. Každý ví, že to je moje auto, ale že by přišel a řekl aspoň promiň...

Jinak tohle mě spíš pobavilo, to nemůžou myslet ty magoři v Bruselu vážně
http://auto.idnes.cz/uzijte-si-auta-evr ... tomoto_fdv
Ale ten šéf britského autoklubu :palec_nahoru:

Fokal
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fokal » 01.04.2011 09:52

Ten to řekl výstižně :palec_nahoru:

Pokud ten článek neni apríl, tak....ani nevim, co říct...snad jen, že z EU se stává novodobá diktatura (ne jen v oblasti automobilismu) a já osobně bych byl za její zrušení :palec_dolu:
ST150

Mufin01
Test driver
Test driver

Příspěvek od Mufin01 » 01.04.2011 10:09

A to ti guvernáti mají nějakou křišťálovou kouli, nebo co? Já totiž nechápu, jak někdo může něco plánovat 40 let dopředu. To je stejný, jak kdyby na začátku minulýho století, kdy se jezdilo s koňma, někdo centrálně nařídil, aby do roku 1950 stáli všude u cest krmelce s ovsem a napáječky pro koně. A ejhle, ono se začalo jezdit v autech a koně šli na salám. Copak někdo může vědět, jak bude vypadat doprava za 40 let ?

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 01.04.2011 17:00

FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 01.04.2011 18:19

heh lidi ,tak vám dneska povím svou dlouhou historku co se mi dneska stalo předem upozornuji že to opravdu neni apríl (což mě sere).
Ráno to začlo hodinou angličtiny ptám se učitelky co mám z testu z angličtiny,dala mi test z maturit nenačisto a ona že mám 3ku a já no super to ste mi udělala radost a ona na mě že se na to podívá jestli se nepřehlídla,no tak zazvonilo,přišla na hodinu a řekla mi že se přehlédla a že mám z testu 5 :dih: a já sem řekl nahlas že sem debil že sem se na to ptal! no tímhle se mi už posral den,pak sme měli účetnictví z testu sem dostal 4-5 no to mě taky nasralo :(,nicméně skončila škola ,jel jsem domu busem tak přijedu do vesnice přestoupim z autobusu do auta a jedu domu, ted jedu na polní cestu a vidim proti sobě auto na úzké cestě tak instinktivně jsem jel doprava a najednou vidim jak to auto prudce strhlo řízení doleva asi se mě leklo(tímto příběh nekončí) tak jsem přijel domu zaparkoval, jdu za tátou tati udělal si ty řízky mám hlad,táta spí na gauči a říká že ne(volal sem mu před 3 hodkama než sem vyjížděl ze školy a on řekl že to udělá) no nic,mezi tím se chystám do patra do pokoje tak jdu a najednou na mě volá stavbyvedoucí jakube máš problém a já jakej problém a vylezu ven ze dveří a k nám na pozemek šel takovej cikánek,a řve na mě ty čůráku ,neumíš řídit kvuli tobě jsem musel strhnout řízení do škarpy(jen pro všechny čtenáře zdůraznuji že opravdu škarpa na té cestě nebyla) no a pak mi řekl že kdyby tam bylo dítě že bych to nestihl na štěrku zastavit(podotýkám že to je selnice a nikdy jsem na této cestě nepotkal dítě,ani si nedovedu představit že by tam vůbec šlo neni tam ani chodnik) nicméně 6xmi řekl že sem čůrák a pak mi řekl že jestli se to příště bude opakovat tak na mě něco vytáhne z kufru v tu uchvílí sem měl ruku na pistoli a čekal sem jestli se přiblíží a nebo ne... no pak přišel jeho táta a odvedl si svého syna pryč s tím že at se já zabiju za volantem,no a já jen čuměl tak si říkám fajn mám den na hovno ,tak jdu do pokoje a dívám se na stůl a říkám si tady něco chybí ... a taky že jo chybí mi digitální foták,no tak jdu za tátou s tim že nejspíše mi ho ukradl nějakej dělník ,a on že to není možný že si výmýšlím a sem bordelář,no na foták mám místo na stole a nikam jinam ho nedávám,takže mi ted nezbejvá nic jiného než se s tím smířit že mi ho někdo ukradl fakt super den ty wole! :wallbash: no a pak ještě v 17hodin měl přijet manager s vejplatou za přivýdělek a už je 18:17 a on nikde :wallbash: heh tak to je nejspíš všechno co se mi dneska stalo a ani jedno z toho neni apríl,mám dotaz měl též někdo takovej debilní den v životě?a nebo sem to jenom já? ..... néjvíc mě jen sere ten foták byl zánovní..... :(
Naposledy upravil(a) jakub.sampon dne 01.04.2011 18:23, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 01.04.2011 18:21

stačít si zapatentovat pořádný prezervativ, který se pak nasadí na výfuk a vypustí za městem. Bájo příležitost jak si přivydělat. :cooler:

Jindrich
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jindrich » 01.04.2011 18:39

Pěkný vtip. V Bruselu možná budou dojíždět MHD 300km, ale tady v tý době nebude ani MHD.
Ford Focus 1 combi 2002, TDDi 66kw, základní červená Colorado
Obrázek
Galerie https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=10821

georgi
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgi » 01.04.2011 19:25

Ziaden strach, tato myslienka EU sa SR a CR netyka, pretoze tu uz bude davno po autach - ked sa liter phm vysplha na 5 eur, sami pochopime, ze drviva cast pohodlia, ktore si momentalne vychutnava nasa rozkvitnuta civilizacia, nie je len zasluhou pokroku, ale vdaka neuveritelnemu mnozstvu lacnej energie, na ktoru sme natrafili vo forme ropy (Ako je mozne, ze produkujeme tak lacne zradlo? Traktory, kombajny, ... velka cas procesu je zavisla od ropy). Ak si niekto mysli, ze obmedzeny objem ropy vyriesi slobodny trh, tak je na velkom omyle. Ludska natura je taka, ze budu zrat kym jesto a potom umru miesto toho, aby sa zamysleli a snazili sa so zdrojmi narabat efektivne (ok, vynimka japonsko, ako sme videli po poslednej katastrofe - japonec pride do shopu a pokojne caka v 200 metrovej rade a vezme si potom presne tolko, kolko potrebuje pre seba a svoju rodinu - vo zvysku sveta by sa ludia posekali, pokusali a kto by prisiel na rad, nalozil by plny kufor, aby to mohol dalej predat, alebo aby mu to doma zhnilo). A rovnako je to so vzduchom - osobne mam velke dychacie problemy, takze vnimam problem citlivejsie, ale fakt si ho neskutocne sami zasierame. A pokial sa niekto nezamysli a nepovie "kurva chlapi stop", tak sa s tym nic nestane. A aj potom pride niekto ako USA a povie, ze emisne kvoty splnat nebudu, lebo by to malo negativny vplyv na ich ekonomiku (fuck them, ale nech sa oplotia a dychaju si ten sajrajt sami).

Takze long story short - osobne som vsetkymi desiatimi za budovanie fukcnej infrastruktury, ktora umozni zredukovat automobilovu dopravu (btw - v Mnichove som 2x skusal chodit do prace autom, ale potom som zistil, ze s S-Bahnom/U-Bahnom je to fakt pohodlnejsie) a akykolvek navrh, ktory pomoze k dychatelnejsiemu vzduchu. A ano chapem, ze auta su len "A" a este potrebujeme aj "B", ale dufam, ze do roku 2050 bude tej "cistej" energie (napriklad jadrovej) viac.

Co sa tyka krizy vdaka automobiloveho priemyslu, z toho by som si tazku hlavu nerobil - proste zredukujeme nepotrebnu aktivitu. "Nadbytocni" ludia budu moct byt produktivni v inej oblasti alebo sa proste vyssia celkova efektivita spolocnosti vyuzije na skratenie pracovnej doby alebo znizenie dochodkoveho veku. Vsak tak je to aj teraz - kedysi sa clovek lopotil od nevidim do nevidim a vacsinu casu stravil na to, aby si zabezpecil zivotne minimum. V dnesnej dobe sa tiez lopotime, ale /v priemere/ to nie zdaleka tak vela, ako to bolo kedysi a aj tak je na zabezpecenie minima potrebny len zlomok usilia, drviva vacsina nasej namahy je vynalozena na zabezpecenie isteho standardu a pohodlia (daleko daleko nad tym, co bolo este pred 50 rokmi a pred 100/200/500 ani nehovorim).

p.s. V 2050 uz budem sice mat 70, ale dufam este budem nazive a pri sile... rad sa pojdem vyblaznit na Focuse 12 ST s hybridnym elektricko/nuklearnym pohonom ;).
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

Obrázek

jakub.sampon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jakub.sampon » 02.04.2011 08:09

KASHA píše:Někteří lidi sou fakt kkti :nunu: :irre:
SOUHLASIM!! A NE JEN NĚKTEŘÍ :) :wallbash:
Obrázek
Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ :-) PRODÁNO
Obrázek
+Ford Fiesta (1.4) 2004

LamB_17
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od LamB_17 » 02.04.2011 12:21

uz je to par tydnu, ale az ted jsem sel okolo s fotakem tak jsem to blejsknul

moji mati nekdo na parkovisti (tesco) brutalne naboril auto a zbabele ujel, nastesti to je sluzebni, ma to najeto skoro 350t km a brzo pujde do srotu, ale i tak je to svinstvo, stat se to me tak brecim jeste ted :palec_dolu: sak posudte sami, tohle uz neni zadnej malej skrabanecek :puke_r:

Obrázek

Obrázek
Ford Focus kombi, 1.6 benzín, rv. 2004, černá panther, dotaženo z NDR :) , fólie SunTek HP15 (už jen vzadu)

Obrázek

Zemča
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemča » 02.04.2011 22:44

něco podobnýho jsem si svou blbostí udělal na mém FoFo o sloupek u přístřešku, naštěstí mám takovou pomuchlaninu, že se to mezi tím ostatním skrylo :D
je: Kia Rio 1,4 16V Play, 71kW, 2011

byl: Ford Focus Combi 1,8TDDi, 55kW, 2001
byl: Fiat Tempra 1,9TD, 66kW, 1993
byl: Ford Fiesta, 1,1i, 37kW, 1993
byl: Trabant 601s de Luxe, 19kW, 1986

https://www.ermail.cz/link/maemVJJcYjNlT ... lVN2ClVjmV

Odpovědět

Zpět na „Pokec“