6000CD -bluetooth
-
- Test driver
Re: 6000CD -bluetooth
Ford tam ponuka Parrot,ale daju sa urco aj ine zariadenie.Predpriprava tam vsak nebyva ziadna.
- Matej
- Nováček
Mám rovnaký problém ale nikto tu zatial nepotvrdil ako to je s tým radiom a tlačítkom na telefon. Podľa tohoto odkazu ak som dobre porozumel všetkozirafak píše:Ford tam ponuka Parrot,ale daju sa urco aj ine zariadenie.Predpriprava tam vsak nebyva ziadna.
http://www.ford.co.uk/FordInnovation/Te ... bienceZone
z odkazu sa dá aj vyhladať podľa typu vozu aký typ telefonu je podporovaný
Keď tam nie je tlačítko VOICE tak nemá zmyslel špekulovať nad tým že bluethot je zabudované. Vie to niekto potvrdiť alebo vyvrátiť.???
FORD-Focus C-MAX 1.8TDCi Ghia
- rudko.f
- Nováček
Mam TravelPilot EX, taktiez mam na ovladaci tlacitko VOICE. Po stlaceni na mna teta hovori nemecky... ak je to mozne, pozrel by som si ten navod, zavesis ho sem? dakujem.Míra píše:Jinak mluvení po stlačení tlačítka Voice je pro hlasové ovládání klimatizace,ventilátoru a rádia - nepoužívám to, potřebuje to poměrně přesnou artikulaci.
Pokud bys chtěl, mám návod, ale jen v Němčině, mohu Ti jej oskenovat.
A ozaj, nevies ci sa neda zmenit jazyk toho hlasoveho ovladania? anglicky artikulujem lepsie...
Naposledy upravil(a) rudko.f dne 14.09.2009 09:12, celkem upraveno 1 x.
-
- Test driver
Nieje VOICE,nieje BTMatej píše:Mám rovnaký problém ale nikto tu zatial nepotvrdil ako to je s tým radiom a tlačítkom na telefon. Podľa tohoto odkazu ak som dobre porozumel všetkozirafak píše:Ford tam ponuka Parrot,ale daju sa urco aj ine zariadenie.Predpriprava tam vsak nebyva ziadna.
http://www.ford.co.uk/FordInnovation/Te ... bienceZone
z odkazu sa dá aj vyhladať podľa typu vozu aký typ telefonu je podporovaný
Keď tam nie je tlačítko VOICE tak nemá zmyslel špekulovať nad tým že bluethot je zabudované. Vie to niekto potvrdiť alebo vyvrátiť.???

- Matej
- Nováček
Nieje VOICE,nieje BT
[/quote]
Vďaka za odpoveď i keď škoda že to nie je

Vďaka za odpoveď i keď škoda že to nie je

FORD-Focus C-MAX 1.8TDCi Ghia
-
- Nováček
rudko.f:
Návod Ti sem dám začátkem příštího týdne, dříve se k tomu nedostanu.
Jazyky v jednotce opravdu nejde měnit, pro každý jazyk je jiná jednotka,a pro jistotu v češtině,či slovenštině neexistuje. /již to bylo na fóru probíráno/
Jazyky v jednotce opravdu nejde měnit, pro každý jazyk je jiná jednotka,a pro jistotu v češtině,či slovenštině neexistuje. /již to bylo na fóru probíráno/
FoFo II, 1,8 TDCi, 4/2006, jeansblue
- rudko.f
- Nováček
cestinu ani slovencinu by som necakal, na to som maly optimista, ale anglictina by potesila, mam teda rozumiet (hypoteticky) ze je potrebne vymenit jednotku? aku jednotku, nejde o SW? dik.Míra píše:rudko.f:
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
je to pravda je to modul ne SW co zeme to modul
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- rudko.f
- Nováček
Dobra vec ten katalog ForEcat, da sa tam registrovat? alebo je to len pre pracovnikov ford, dalo by sa tam vycitat vela veci...foki píše:je to pravda je to modul ne SW co zeme to modul
Da sa ten modul niekde zakupit a vymenit?, resp. nevymeni niekto hlasovy modul nemecky za anglicky?
-
- Nováček
NEFUNKCNY BLUETOOTH VO FFII - 6000CD
Ahojte,
mam v Focuse radio 6000CD a je tam aj bluetooth zabudovany, predtym som ho v pohode pouzival, bola to super vec ale z nicoho nic prestal ist. Neviem to nijak zapnut, ani v menu ked dam BT ON tak ked sa tam po par sekundach vratim tak tam uz svieti BT OFF, neviem ci sa to da nejak potvrdit. Nechce mi ani telefon najst parove zariadenie FORD AUDIO co predtym nebol problem. Uz som skusal aj vybrat poistku 58 co ma na starosti radio, radio sa "restartovalo" dal som kod ale nic sa s tym neudialo.
PORADTE MI AK MOZETE! velmi mi to pomoze
mam v Focuse radio 6000CD a je tam aj bluetooth zabudovany, predtym som ho v pohode pouzival, bola to super vec ale z nicoho nic prestal ist. Neviem to nijak zapnut, ani v menu ked dam BT ON tak ked sa tam po par sekundach vratim tak tam uz svieti BT OFF, neviem ci sa to da nejak potvrdit. Nechce mi ani telefon najst parove zariadenie FORD AUDIO co predtym nebol problem. Uz som skusal aj vybrat poistku 58 co ma na starosti radio, radio sa "restartovalo" dal som kod ale nic sa s tym neudialo.
PORADTE MI AK MOZETE! velmi mi to pomoze

-
- Test driver
PRE j.kastierMíra píše: V mém autě to bylo, ale musel jsem jej nechat znovu naprogramovat, řekli mi k tomu pouze že se "ztratil" program, pravděpodobně déle odpojenou baterií . Takže i toto by mohl být u Tebe ten důvod.

- juso
- Nováček
Skusal si restart radia? (podrzis dlhsie tlacitko na zapinanie radia (to cim pridavas zvuk)). Pripadne v menu Blue on/off. Pls, to si tak kupil alebo si daval dodatocne namontovat blue? Som to chcel a vo forde mi povedali, ze sa to uz neda
FF2 1.6 Duratec 74kW 100k CollectionX
-
- Nováček
uz som to kupil s tym, hore medzi osvetlenim interieru je namontovany mikrofon. Ten restart som nepochopil lebo ja som to restartol aj tak ze som vybral poistku pre radio... A stale mi to nejde
-
- Nováček
Dakujem za odpoved, isto to bude tento problem lebo predtym mi to fungovalo, este si pre istotu skontrolujem ci mi v servise nevybrali ten modul lebo na slovensku je vsetko mozne! Ak tam ovsem je ako chalani vyssie pisali, niekde za schrankou spolujazdca.. len divne je ze baterku som nemal odpojenu ani na minutu... Kolko ta vyslo to preprogramovanie softweru?zirafak píše:PRE j.kastierMíra píše: V mém autě to bylo, ale musel jsem jej nechat znovu naprogramovat, řekli mi k tomu pouze že se "ztratil" program, pravděpodobně déle odpojenou baterií . Takže i toto by mohl být u Tebe ten důvod.
DIK ZA ODPOVEDE

-
- Nováček
Nechával jsem to dělat v Německu, ale cenu si již nepamatuju - v Čechách jsem zkusil asi 3 servisy v okolí, ale nikde se k tomu neměli, takové to neurčité, že to zkusí, musí to jít atd. Dle mého názoru tady s tím neměli žádnou zkušenost - asi to tady moc nedodávají díky absenci češtiny.
FoFo II, 1,8 TDCi, 4/2006, jeansblue