mobydick: me najdes pod prezdivkou r0mik, zkus vyhledat kdyztak
vlastni server se nam nepodarilo vytvorit, bude zrejme chyba v tom ze nemame verejnou IP adresu, takze musime dat sraz jedine na cizim hostitelskem serveru
Na LFS fóru jsem se dočetl že mám na hovno počítač (už hold má nějaký ten pátek za sebou) mám procesor Celeron CPU 2.6GHz a to prej není to nejlepší pro tuhle hru. Ram mám 512 a to taky není optimum takže si s váma asi jen tak nezahraju, leda že by jsme našli nějakou prázdnou dráhu.
moby: no na vykon v hrach je asi najdolezitejsia grafika, tak ak mas nejaku vyrazne starsiu, tak za nejaku tisicku by sa dala zohnat nejaka rozumna kde ti to pofici jak drak !
inac s tou prazdnou drahou mas pravdu, lepsie by sa nam jazdilo keby sme boli sami, dvaja, traja, styria max. to by ti slo v pohode si myslim.
asi si uz skusal znizit uroven grafiky v hre co ?
bobane: no hura, dost ze dete... dnes vecer po 21 by som mal byt ready to win !
po grafice už nějaký čas pokoukávám, ale když ty prachy furt tečou jiným směrem, ve hře jsem vypnul vše co se dá, to mně napadlo jako první věc jak to vylepšit
Tak vam kluci pekne dekuju za vcerejsi hru, ale asi to navolim na automat a hlavne nebudu u toho nabumbanej Jsem na vas zvedavej, jak se ukazete na Focusicich s volantem a hlavne jak se vam bude radit
P.S. Neni to zadna prd.....l
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je