Paliva - MONDEO

Moderátor:phofy
tomason
Test driver
Test driver

Re: Paliva

Příspěvek od tomason » 02.06.2009 17:54

pava píše:Mám Mondeo a do Focusu nechodím, myslím, že ostatní jsou na tom podobně.
Mám Focus a na Focus foru do Mondea nechodim přečti si co si napsal a pak mě poučuj ,přečti si znovu co sem doporučil peace :|
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 02.06.2009 18:11

Tomasone,musím souhlasit s pavou.My,bývalí majitelé focusu máme forum prolezlé dobře,a proto víme kde co hledat.Ale "nováčci"s mondeama do zbytku fora moc nechodí.Zaznamenal jsem jich jen pár.Prostě to tak asi musí být a separovat se to moc nedá....Jasně,že sekci pokec pro mondeáře zde zakládat nebudeme,ale takovéto duplicitě se asi nevyhneme... :idea:
A pokud každému budeš dávat odkaz na focus sekci,tak si myslím,že to lidi otráví.Při rozjezdu mondeo sekce se to tu dlouho řešilo a nechalo se to tak....
A přemýšlet nad autorskými právy???Tak u okopčené stránky časopisu to tak hrozný není,ne? :wink:
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 02.06.2009 18:18

já jen říkám že je to zbytečné a to absolutně. No není to dlouho co se tady řešilo že chod stránek něco stojí a že to není nafukovací ,tak pokud nošení rohlíků do pekárny je v pořádku tak mlčím :mrgreen: stejná věc na dvou místech v jednom fóru no asi ste opravdu něco spec :lol:
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

Rumcajs1
Test driver
Test driver

Příspěvek od Rumcajs1 » 02.06.2009 23:13

myslím že nemá smysl se tady navzájem napadat, rozhodně si tu nikdo nemyslí že jsme něco spec.
Měl jsem za to, že jsme se na první stránce domluvili a můžeme tady v tom tématu frčet dál. Ale jak vidím, tak skoro po sedmi měsících do toho zase začne něko rejpat a dělat tu rozbroje.
Nějak mám občas pocit, že jsme tu s mondeama pořád jen na návštěvě, ačkoliv jsme členy jako každý jiný s focusem a máme i svou doménu, která nás dovede přesně do sekce mondeo. Nevidím problém v tom, že rozebíráme naftu dvakrát, napodruhé tu totiž určitě nebude moc zbytečností, protože ti zběhlejší z nás co to tu stíhají pročítat ve větším rozsahu budou ostatní třeba informovat o faktech, ke kterým se došlo ve starém vlákně a nebudeme se muset složitě dohadovat o každý hlouposti. Myslím že důkazem toho že se to tu nezasírá je i fakt, že za skoro 7 měsíců je tady jen 32 příspěvků. To myslím taky mluví za své.
Za chvíli by jsme se mohli dohadlovat i o led osvětlení a takových věcech. Skoro by to tu moho být jako v té hádance "co bylo dřív, slepice nebo vejce?", "nějaké naše téma nebo focus fórum?"
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 03.06.2009 05:58

tomason: obecně by se dalo říct, že uplně každý ford je uplně stejný a nemuseli jsme si ani zakládat samostatný oddíl fora se samostatnou www stránkou, ale je tomu tak.
Hele zkus na to kouknout očima člověka co si koupil mondeo a do teď nikdy o žádným foru neslyšel a večír když děti ulehly a manželka pustila oblíbený seriál najde naše stránky (ford-mondeo) přidružené k stránkám (ford-focus) hledá nějaký informace o focusu ???? přece né..... hledá info o mondeu a tudíž to hledá v sekci mondeo :idea: :wink: je to uplně stejný se srazama atd.... Jelikož sme čistě technické forum budem podporovat jednotlivé rozšiřování technických informací pro danou skupinu zvlášť :idea: třeba u srazů a pokecu je to zbytečné, ale toto přináší jen snažší orientaci. děkuji za pochopení a dál se tu budem věnovat čistě problematice paliva pro mondeo Díky . :idea: :arrow: :!:

ivoch
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivoch » 03.06.2009 06:20

Přesně tak. Já mám Mondeo od ledna a ani by mě nenapadlo zavítat do sekce Focus. Ne, že bych něma pohrdal, ale prostě mám jiný auto, tak holt nečtu fóra pro jejich typ vozů. A ani by mě nenapadlo hledat info třeba o naftě na Focus fóru. Toť názor nováčka.
Mondeo, 2.2 Tdci 114kW, kombi, r.v. 10/05, Titanium X

m.a.x.i.m.u.s
Zkušený
Zkušený

Re: Paliva - MONDEO

Příspěvek od m.a.x.i.m.u.s » 03.06.2009 10:31

A focusáci se zase nedívají do Mondea... http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 65&t=15300 :wink: Pokud to bude tedy fungovat i pro ně...
Ex ST220 model 2004

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 03.06.2009 15:41

ca ca ca :lol: takže až příde pár S.MAXÍKŮ tak si založej taky svou sekci PALIVA ,protože by je nikdy nenapadlo hledat to u Mondea nebo Focusu a tak tady bude několik stejnech témat o jednom a tom samém .Nechtějte abych vyjmenoval kolik motorů je totožnejch v obou dvou verzích vlastně u všech třech vaše unifikace není na místě a je krátkozraká nicméně nejsem ani moderátor takže si odpovím sám můžu jenom remcat.Svůj názor ještě vyjádřit doufám můžu :mrgreen: [ quote="ivoch"]Přesně tak. Já mám Mondeo od ledna a ani by mě nenapadlo zavítat do sekce Focus. Ne, že bych něma pohrdal, ale prostě mám jiný auto, tak holt nečtu fóra pro jejich typ vozů. A ani by mě nenapadlo hledat info třeba o naftě na Focus fóru. Toť názor nováčka.[/quote]
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

jama
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jama » 03.06.2009 15:55

tomason: nazor vyjadrit samozrejme mozes, to nikto nespochybnuje, ale ja sa priklanam k chalanom, ktory nepresedlali z fofa na mondeo a tak chodim z 98% len do sekcie mondeo.
Vec vsak podla mna riesenie v style aby sa vlk nazral a aj koza ostala cela predsa len má :idea:

- založené téma Paliva-MONDEO "presmerovať" na stejné téma vo Focus sekci, samozrejme s tým že po opustení témy by ťa automaticky vrátilo do "Vše o Mondeu" resp. "Vše o Focusu" podľa toho odkial by si tam bol prvotne presmerovaný.

záleži na to či to systém používany pre toto forum umožnuje. Takým to spůsobom by sa potom dalo "zjednotiť" viacero spoločných tém :wink:

- ale toto je vyjadrenie mojho nazoru samozrejme spolu s návrhom riešenia, namiesto osočovania sa a hádania sa :wink:
FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005
Obrázek
Obrázek

Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 03.06.2009 18:38

Jama: tomason: oba máte pravdu :idea: jama s automatickým přesměrováním a tomason s duplicitou, ano je to duplicitní ale v našich podmínkách by se dalo prakticky říct na vše "už se to řešilo" ať dezinfekce klimatizace nebo kola atd........ jen tě malinko poupravím majitel s-maxu už tu mraky věcí najde již teď, jelikoš s-max je postavený na mondeo platformě uplně stejně jako c-max na focus :idea: :idea:, už bych dál tohle téma neplevelil debatou vhodnou spíš do jiného vlákna aby to zůstalo pouze pro informace hodnotné všem kdo zhání informaci pro danou motorizaci :idea: :wink: :arrow:

Odpovědět

Zpět na „Motor - Mondeo“