Bankove poplatky SVK-CZ
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bankove poplatky SVK-CZ
Dorazili moje alebo TJ-ove korunky???Je kriza tak mozno aj zdvihli taxu ale 

- HORST
- Test driver
Ty penizky byly od TJ, vcera nebyl jaksi cas na kontrolu uctu, (nohejbalek a pak pivni relaxace ve Slunicku
) takze dnes dam vedet, co vse dorazilo! 

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No dobre,ja som bol v piatok na medzinarodnom fotbalovom turnaji policajtov v Sali a boli aj vasi cesky kolegovia z Telč-a.nadherne mestecko,poznate ho vsak???
- WnemOne
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Teraz ma napadlo, neviete ako je to s poplatkami pre do zahranicia v mBank ? ma to tu niekto ?
Rozmyslam nad premiestnenim firemneho uctu do mBank, len cakam kym doriesia "vkladomaty" lebo len to ma zatial odradza ...
mBank vyzera v poho, ci ???
Troska odbieham od temy, sorry
Rozmyslam nad premiestnenim firemneho uctu do mBank, len cakam kym doriesia "vkladomaty" lebo len to ma zatial odradza ...
mBank vyzera v poho, ci ???
Troska odbieham od temy, sorry

Ford Focus 1.8 TDCi 85 kW HatchBack (3-doors) Bol ....
Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

Galeria: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 4&start=45

- karolkopictures
- Zkušený
a neprídu vôbec :moja skusenosť,prišiel som takto o 2000,-czk,už posilam len cez EUROGIROQuickie píše:nebolo by v tomto pripade vyhodnejšie medzi SVK a CZ posielat peniaze obycajnou listovou zasielkou? Doporučene, prvou triedou a ešte to možno za nejaku stovku aj poistiť![]()
Focus FUTURA 2002
Kuga ST line 4x4 2019
Mondeo Titanium X 2019
Kuga ST line 4x4 2019
Mondeo Titanium X 2019
- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes po bezmala 6mesiacoch mi opat KB strhla 8eur co absolutne nechapem,viem mi povedat pricinu?
dnes ma pekne nasrali

dnes ma pekne nasrali

- Marťas
- Test driver
Ja jsem pres CSOB v CR do Sporitelny v SR uz 2x posilal penize. Nejen, ze byl vyborny kurz CZK/EUR, ale poplatky byly do 10kc
A to jsem posilal castku pres 20.000kc. Je to ale mazec, to snad ani neni mozny, kolik si u tebe vzali....hovada 

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- richisan
- Zkušený
Vazeni,
zial poplatky za medzistatne prevody su vtedy take vysoke, ked "nezaciarknete" moznost SHA / teda, ze poplatky zdiela sucasne prikazca aj beneficient (prijemca), kazdy vo svojej banke. V tom pripade musi ist taka platba cez medzistatny clearing a zbytocne to dlho trva. Pri platbe s instrukciou SHA prejde platba o 2-3 dni (skoro ako vnutrostatna medzi bankami) a stoji to par supiek, dobre mozno tych 30 centov, co niekto pisal...Pri "zbytocnej solidarite" prikazcu sa na neho zvali takyto nehorazny poplatok.
V mBanke nie su zatial medzinarodne bankove prevody mozne
Hoci to uz dlho "pripravuju", zatial taka moznost nie je.
zial poplatky za medzistatne prevody su vtedy take vysoke, ked "nezaciarknete" moznost SHA / teda, ze poplatky zdiela sucasne prikazca aj beneficient (prijemca), kazdy vo svojej banke. V tom pripade musi ist taka platba cez medzistatny clearing a zbytocne to dlho trva. Pri platbe s instrukciou SHA prejde platba o 2-3 dni (skoro ako vnutrostatna medzi bankami) a stoji to par supiek, dobre mozno tych 30 centov, co niekto pisal...Pri "zbytocnej solidarite" prikazcu sa na neho zvali takyto nehorazny poplatok.

V mBanke nie su zatial medzinarodne bankove prevody mozne

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
richi poplatok bol 8kil co som pisal na zaciatku ale teraz po pol roku zas mi stihali to nechapem preco...
- richisan
- Zkušený
Banky sa musia riadit nejakou smernicou EHK, cislo z hlavy neviem ale plati uz urcite viac ako pol roka, no sucasne upravuju aj cenniky, takze je dost mozne, ze koncom min. roka mali ine sadzby. Zasa v kazdej banke je to trochu ine
Urcite ak nic ine nezostava, na hladku platbu treba pouzit SHA - poplatky sharuju obe strany, to je najmenej "bolestive". Ale urcite lepsi je paypal alebo paypay, WU si uctuje tiez dost vysoky poplatok.
Ja pouzivam casto aj https://www.moneybookers.com/app/. Treba vyskusat

Urcite ak nic ine nezostava, na hladku platbu treba pouzit SHA - poplatky sharuju obe strany, to je najmenej "bolestive". Ale urcite lepsi je paypal alebo paypay, WU si uctuje tiez dost vysoky poplatok.
Ja pouzivam casto aj https://www.moneybookers.com/app/. Treba vyskusat