Já tuto funkci mám a díky za nipbjun píše:pri prejizdeni z pruhu do pruhu na bezne ceste kdy je treba to udelat rychle a ne plynule jak na dalnici je toto taky nepohodlne... Osobne bych to nechtel, jsem spokojeny s tim co mam, u fofa totiz jde pridrzet packu aniz by se zacvakla do polohy blikani stale coz treba polo ktere asistenta nema neumi takze pokud chcu bliknout jednou tak musim packu prepnout, u me jen pridrzim...
tak zkus pres IDS dat modul s asistentem , stahnout a pak dat jako novy modul a prehrat konfiguraci . , tahle jsem delal sklapeni zrcatek na fusionuvitut píše:Chce to zkusit. Pres IDS jsme nasli moznost aktivace trojiho bliknuti, nastavili "aktivovat", dalo nam to hlasku "hotovo", ale neslo to (mam 12/2001 po FL) - takze mam GEM bez moznosti aktivace trojbliku. Na foka24.de (odkaz viz vyse) se pise, ze by melo stacit vymenit GEM modul z modelu od 2004, ale ja predtim mel 2003 a tam uz to bylo. Pokud to nepujde aktivovat, tak mi jako nejschudnejsi reseni pripada poridit tu krabicku, ktera to simuluje (viz foka24.de) - tam pry lze nastavit pocet bliknuti od dvou az do deseti ...
tak řidiče, kteří bliknou jednou a myslí si, že udělali pro bezpečnost dopravy vše bych střílelpbjun píše:Nevim co na tom vsichni vidite, otec to ma u octavky a tam mi to vadi, nejde jednoduse jednou bliknout, vzdycky to blikne trikrat, ...
plně využívám, ruce z volantu nesundám a vůbec mi to nedělá problémypbjun píše:...... jsem spokojeny s tim co mam, u fofa totiz jde pridrzet packu aniz by se zacvakla do polohy blikani ...... ...... jen pridrzim...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host