Kód: Vybrat vše
Dobrý den, stěrače jsou vynikající, koupila jsem je na doporučení kolegy, který je má asi měsíc. Já jsem si je namontovala před pár dni, zařila jsem velký slejvák v pátek a opravdu stírají dobře. Jsou dodávány se 3 druhy úchytů, musíte zkusit, který se hodí na Vaše auto, jinak jsou v originálním balení stejné jak na foto aukce. Fakt mohu jen doporučit. Bohužel se nehodí na zadní okno. Zdravím Dočkalová
Dobrý večer,
jsem spokojený, já si podobné koupil pred pul rokem, sice drazsi, ale sou to ty samy a dobrý. Obrázek odpovídá a je to opravdu na velkou škálu aut. Dobře stírají, opravdu lépe než origa, doporučuju koupit, urcite neprohloupíte. Za 100Kč je to přijatelné, stírací lišta je i po půl roce jako nová
Dobrý den,
stěrače jsem koupil teto týden, jsou to ty samé co jsou na obrázku a stírají super,
neskáčou a nevržou, jsem spokojen.
S pozdravem Jiří Nesvačil
I ty delší stírají velmi dobře, přítlak celého stěrače je dostatečný po celé délce, to je dané jeho konstrukcí.. Zkoušel jsem je ve 180 a fungovaly bezvadně, na tom stěrači je udělaná aerodynamická přítlačná ploška o dostatečné velikosti po celé délce stěrače, takže myslím že celkem dobré.. právě sem se toho bál, protože mi někdo říkal, že to někdy umí trochu vrzat, ale nic nepozoruju a funguje to 100% a naprosto tiše..