Autovysavače
- Radekjo
- Zkušený
Re: Autovysavače
Taky jsem se jednou snažil takovým neidentifikovatelným vysavačem něco jako povysávat ale byl to spíše jen zvukový efekt. Na Aralce vysavač stojí taky za ho... a tak jsem miláčka vzal do práce kde jsem ho projel strojem a autíčko bylo jako nové 

FM MKV 2,0 TDCI 15
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)
RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro
FF II 1,8 TDCI 05 (pořád žije ale hnije)

RS MSI GS73VR 6RF-048CZ Stealth Pro
- globe
- Test driver
Tibi: ten jsem mel taky, nemel jsi problem s prehrivanim ? 

- Tibi
- .
vobec.. povysavam si celeho fofa,ozaj ze do jednej smietky dokladne a nasledne aj brat kombajn 5er a v pohodicke...
- globe
- Test driver
tak jsem mel asi nejakej vadnej kousek 

- Tibi
- .
- globe
- Test driver
tak ze bych si ho znovu koupil ? 

- Tibi
- .
- Quickie
- Moderátor
tak ho teda skusime 

- matys
- Pokročilý
Quickie.........po vyzkoušení by jsi mohl podat Tvůj dojem a hodnocení výkonu sání .
........Ať Ti slouží . Zdravím
........Ať Ti slouží . Zdravím
FOFO 1,6 16V TREND 5HB r.v.2003 STŘÍBRO MOONDUST

- risomas
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam tiez tento vysavac. Co to povysava (neprehrieva sa) ale v porovnani s obycajnym je slaby. Ma problem povysavat zazratu spinu z toho koberca co je na podlahe najme v zahyboch kde ta kefka nie je taka ucinna.
Honda Shadow 130dB
toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

toto uz len odpociva pred barakom - FoFo Combi 1,8Tddi 2003, strieborna Trend, kupene v 53t km. Teraz 98 000 km
Foto https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=96&t=10373

- globe
- Test driver
Quickie: zrovna predevcirem jsem premyslel, zda teda objednat nebo ne

- Reno-hawr
- Pokročilý
Quickie:tak nad ním už hooodně dlouho uvažuji ale furt se nějak k tomu nemám ho koupit tak pak poreferuj jak saje
doteď vysávám tím co je dole http://www.centralni-vysavace-husky.cz/ ... savani.htm a ten tahá i asfalt pod autem 

- Quickie
- Moderátor
tak zase 1000 evri na huskyho nemám a nedám.
pravdupovediac ani od čierneho dekla nečakam zázraky. Ide o to že nebudem musieť zakaždým chodiť do garáže len kvoli vysávaniu. Ďalšia vec je tá, že mne sa s vysavčom okolo auta bohvieako dobre nemanevruje
Toto je fajn do ruky, praktickejšie ako domaci vysavac, lahučký. Povysávam auto aj pred panelákom a pokoj. Samozrejme raz za čas povysávam aj normálnym vysávačom.
otestujem a napíšem
pravdupovediac ani od čierneho dekla nečakam zázraky. Ide o to že nebudem musieť zakaždým chodiť do garáže len kvoli vysávaniu. Ďalšia vec je tá, že mne sa s vysavčom okolo auta bohvieako dobre nemanevruje

Toto je fajn do ruky, praktickejšie ako domaci vysavac, lahučký. Povysávam auto aj pred panelákom a pokoj. Samozrejme raz za čas povysávam aj normálnym vysávačom.
otestujem a napíšem

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Myslím,že vysavač na 12V nemůže mít nikdy takový výkon jako klasický,bytový.Pokud je v autě velkej bordel,tak malej ani nevyndavám.Pokud ovšem synek třeba nadrobí rohlík,tak to ten automobilový zvládne.Mám nějaký z elektra za necelou tisícovku...
- Quickie
- Moderátor
tak som s nim povysaval cele auto.. Je dobrý. Povysával všetko pekne. Ani náznak nejakeho prehrievania. Ako keby sa ani nezohrial.. Oproti tomu, ked vysavam s velkym vysavacom tak je horuci.
Ale dávam mu jedno maličké MÍNUS... ten vysúvací bazmek, akože štrbinový.. je trošku hrubší ako by mohol byť.. zle sa s ním vysáva priestor medzi sedačkou a stredovym tunelom. Na druhej strane s velkym vysavacom som to nepovysaval vobec, lebo ten nastavec nemám , takže to je OK.
Som s nim spokojny
Ale dávam mu jedno maličké MÍNUS... ten vysúvací bazmek, akože štrbinový.. je trošku hrubší ako by mohol byť.. zle sa s ním vysáva priestor medzi sedačkou a stredovym tunelom. Na druhej strane s velkym vysavacom som to nepovysaval vobec, lebo ten nastavec nemám , takže to je OK.
Som s nim spokojny