Bud to prodas za minimum nebo rozprodas... tezko to koupi nekdo aby to povecer zadarmo rozebiral a pro svuj dobry pocit to prodaval jen aby pokryl vlozeny kapital
Vem to tak ze: dotycny musi zajistit odtah (podval neni zrovna levny), musi to papirove dat dokupy (prepis, eko likvidace?, nevim jak je to u vas na slovensku zda vam taky tak hazi klacky pod nohy), pronajem prostor, vynalozeny cas rozebiranim.. Nevyhoda je ta ze je to nepojizdne, takze se snizuje šíře klientely (na lane uz neni problem si odtahnout cele auto na rozebrani).
Ty muzes bud jeho cenu akceptovat nebo zkusit usmlouvat pro tebe vyhodnejsi nabidku, pripadne muzes cekat dale (pokud nechas auto stat nekde verejne tak ti ho rozkradou).
A jak jsem jiz drive psal, zajistit si vse a rozebrat to svepomoci (neni to zadny med, ja pred Vanocema ztotalkoval sve auto, mezi svatkama jsem sehnal garaz, podval a s velkyma bolestma zad jsem zapocal rozebirani)
Lidi jsou špekulanti, ver ze to prodas a dotycny to minimalne za 2x vice rozproda. Chces nekomu darovat par desitek tisic a nemit s tim starosti?
//edit: jen samotny motor bez elektriky by sel prodat minimalne za cca 10.000kč