Mapy pro navigaci Blaupunkt TavelPilot FX
- Stela
- Test driver
Re: Mapy pro navigaci Blaupunkt TavelPilot FX
To by ta mapa mohla jít i do NX ? Na DVD?
S-Max - 2.0 Duratorq TDCi 140 k, Titánium - 7 míst černá Panther
Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO

Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO

- venda74
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nechci kazit radost, ale od kdy umi navigace FX cist DVD??? Tam pasovaly vzdycky bud CD nebo SD karty. Nebo se mylim???DaveXx píše:Stahl jsem mapove podklady s nazvem: Blaupunkt.SD.Navigation.Western.Europe.and.Turkey.FX.MULTiLANGUAGE.2009.DVD-RESTORE - toto jsem vypalil programem CLONE DVD na DVD![]()
na jistých forech jsem se dočetl, že zasadní chybou je používání paměťových karet SDHC (Blaupunkt TravelPilot FX nepodporuje), místo SD - ty přístroj načítá, zitra si objednám např tuto kartu: http://eshop.kak.cz/zbozi/ada065-pretec ... sd4gb-60x/ otestuju to a dám vědět
někteří píšou, že to funguje, jiní ne, podělím se s vámi o své zkušenosti velmi rád
FORDU ZDAR a FOCUSU DVAKRÁT!!!!
- DaveXx
- Nováček
venda74 píše:Nechci kazit radost, ale od kdy umi navigace FX cist DVD??? Tam pasovaly vzdycky bud CD nebo SD karty. Nebo se mylim???DaveXx píše:Stahl jsem mapove podklady s nazvem: Blaupunkt.SD.Navigation.Western.Europe.and.Turkey.FX.MULTiLANGUAGE.2009.DVD-RESTORE - toto jsem vypalil programem CLONE DVD na DVD![]()
na jistých forech jsem se dočetl, že zasadní chybou je používání paměťových karet SDHC (Blaupunkt TravelPilot FX nepodporuje), místo SD - ty přístroj načítá, zitra si objednám např tuto kartu: http://eshop.kak.cz/zbozi/ada065-pretec ... sd4gb-60x/ otestuju to a dám vědět
někteří píšou, že to funguje, jiní ne, podělím se s vámi o své zkušenosti velmi rád
FORDU ZDAR a FOCUSU DVAKRÁT!!!!
Jasné, mapy mám na SD kartě

FORD FOCUS 1,6 TDCI 80kW - 100kW - 300Nm TITANIUM BLACKPANTHER

- DaveXx
- Nováček
Musím se přiznat, že jsem nečetl pravidla fóra, ale mapy do TravelPilot FX, u kterých já budu testovat funkčnost se dají stáhnout např. ZDE:
Kdyby nějaký problém, kvůli warezu, nebanujte me, prosim
, NAPRAVíM SE!!! Zatim jsem ty mapy v navigaci nezkousel, jak je zkusim podelim se o info 
Kód: Vybrat vše
http://www.relink.us/view.php?id=89dce8d972cb9cd206b06d5de4fb52
Kód: Vybrat vše
Password: mjp4gsmfree

- kony
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nějaké novinky ? Zkoušel někdo něco nového ? Mám původní mapu (DE) na kartě, koupím ještě jednu kartu a pak se vrhnu na pokusy. Mám několik Image stáhnutých. Ale jak čtu nejen na českých forech budu asi neúspěšný 
Ještě jeden dotaz, někdo se tu zmínil že je lepší použít klasické SD karty. Ty jsou ale limitované velikostí 2GB, tak to asi nepůjde ... grrrr..

Ještě jeden dotaz, někdo se tu zmínil že je lepší použít klasické SD karty. Ty jsou ale limitované velikostí 2GB, tak to asi nepůjde ... grrrr..
Focus II 1.6 TDCi 80kW Titanium Kombi - Color:Avalon, 2008/4
Focus 1.6, 74 kW, 2003
Focus 1.6, 74 kW, 2003
- DaveXx
- Nováček
Zdravím! V autě mám origo Blaupunkt CD + SD Beneluxu, mam 4 GB SD i SDHC kartu = obe funguji v Travel Pilot FX
MOJE ZJISTENI: zkousel jsem vsemi moznymi zpusoby dostat ze stahnutych map Evropy(image disc) funkcni mapy i v aute v blaupunktu, bohuzel neuspesne!
ALE to originalni CD (DVD Travel FX necte) pri vlozeni do pristroje jde nahrat na jakoukoliv jinou kartu i SDHC a pak mapy bezi. trva to asi 30 min nez se to v aute prekopiruje + se to nejak zapecpeci=hlavni problem, ktery se zcela jiste da vyresit pomoci sikovneho hackera (otazka max na 1 hodku).
Pripadne dotazy piste do SZ, omlouvam se za nesrozumitelne vety, ale jsem mirne v nalade

MOJE ZJISTENI: zkousel jsem vsemi moznymi zpusoby dostat ze stahnutych map Evropy(image disc) funkcni mapy i v aute v blaupunktu, bohuzel neuspesne!
ALE to originalni CD (DVD Travel FX necte) pri vlozeni do pristroje jde nahrat na jakoukoliv jinou kartu i SDHC a pak mapy bezi. trva to asi 30 min nez se to v aute prekopiruje + se to nejak zapecpeci=hlavni problem, ktery se zcela jiste da vyresit pomoci sikovneho hackera (otazka max na 1 hodku).
Pripadne dotazy piste do SZ, omlouvam se za nesrozumitelne vety, ale jsem mirne v nalade

Byl jsem to já a beru z5, i v návodu na Blaupunk je, že čte SD i SDHC. Jinak ale existuje i 4 GB SD, ale sehnat jí je takřka nemožnékony píše: Ještě jeden dotaz, někdo se tu zmínil že je lepší použít klasické SD karty. Ty jsou ale limitované velikostí 2GB, tak to asi nepůjde ... grrrr..

- venda74
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To, ze jde origo CD prekopirovat na SD kartu neni zadna novinka, to je uvedeno i v navodu. Ale dulezita vec je, ze navigacni CD se poprve a naposled vydala v r.2008. Od te doby se vydavaji pouze SD karty, protoze to Blaupunkt taky zjistilDaveXx píše:Zdravím! V autě mám origo Blaupunkt CD + SD Beneluxu, mam 4 GB SD i SDHC kartu = obe funguji v Travel Pilot FX
Pripadne dotazy piste do SZ, omlouvam se za nesrozumitelne vety, ale jsem mirne v nalade![]()

- DaveXx
- Nováček
momentalne shanim nekoho aspon s mapami 2008 na originalnim CD
, mozna jsem jednoho nasel

- Diggys
- Nováček
DaveXx píše:momentalne shanim nekoho aspon s mapami 2008 na originalnim CD, mozna jsem jednoho nasel
A jak to vypadá?
- DaveXx
- Nováček
Bohužel jiný typ navigace než FX, 

- venda74
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- DaveXx
- Nováček
to venda74: KDES TO SEHNAL CHLAPE???? to by mi vic nez stacilo! mohl bych nekdy prijet a pujcit si na 20 min to CD
?
JSES BOREC

JSES BOREC

- venda74
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Prijet sice muzes,ale to CD s tou SD kartou uz davno nemam-to je jen historicka fotka. Je to rok 2008 a jsou tam vseho vsudy jenom 4 staty. K cemu je dobre takove omezene navigovani a navic se zastaralymi mapami ...
-
- Nováček
Mám Ford Mondeo 2,2L, 127 kW, pěkná výbava...V navigaci mám celou západní Evropu, severní(ta už je udělaná hůř, některé ulice nejsou přesně popsané, např Norsko). Teď se chystám na jih(Chorvatsko, atp..) a tam nahrané mapy nemám. Nevíte někdo, kde bych je mohl stáhnout?
Druhý dotaz: Navigace mi funguje perfektně, ale je v angličtině. Anglicky sice umím, ale čeština je přirozenější. Jde to stáhnout? Nebo v jakémkoli servise předělat nebo s tím už nepohnu a bude v angličtině pořád? Na netu jsem našel pouze firmu, která poskytovala češtinu do menu, ale to mi je prd platné.
Děkuji
Druhý dotaz: Navigace mi funguje perfektně, ale je v angličtině. Anglicky sice umím, ale čeština je přirozenější. Jde to stáhnout? Nebo v jakémkoli servise předělat nebo s tím už nepohnu a bude v angličtině pořád? Na netu jsem našel pouze firmu, která poskytovala češtinu do menu, ale to mi je prd platné.
Děkuji
- venda74
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A jaky model navigace tam mas - dotykovou NX a nebo nedotykovou FX? Z popsani vybavy se to dost tezko poznava...