Cisto motorcek mi nevedia zohnat, ale len komplet cely spatak aj s motorcekom ... official cena ? 290 euro

Takze uz mi ostava iba vrakac, ktory mi doporucil BobTDCi.
Tak si počkáš - ak nebude - veď nehorí...zrkadlo máš funkčné iba nesklápa.Lopik@Trance píše:no ved prave, davam tomu malu nadej ... ale nejako to prezijem ked sa nebude sklapat.
ja bych ti ho dokazal sehnat za 200eLopik@Trance píše:no tak zistil som cenu vo forde...
Cisto motorcek mi nevedia zohnat, ale len komplet cely spatak aj s motorcekom ... official cena ? 290 euro... po znamosti sa da sklepnut na 220 euro
![]()
... ked som spominal ze max. by som do toho dal 1000sk - 30euro a tychto 220 euro ... chrrrrrrrr ... cink! = nie dakujem neprosim
![]()
Takze uz mi ostava iba vrakac, ktory mi doporucil BobTDCi.
... tak v Trendu jsi to jeste nevidel ... hmmmm, to zni zajimave ... pisu si to na seznam WISHAnduril píše:V Trendu jsem to jeste nevidel.
Mel jsem v ruce tento "skvely" konektor na sklapeni: A z mereni vyplyva takoveto zapojeni:ZaQik píše:Mozna by to slo udelat i bez dvernich modulu, ale to bych musel tlacitko na sklapeni drzet, dokud se zrcatko nesklopi/nevrati do spravne polohy. A to se mi zase nelibi.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti