... zkuste popřemýšlet o nějakém parkingu, kde je umělé osvětlení - toho 5.10. se bude začínat stmívat už tak kolem 18:40 hod.
Bob Wolf
Já mám kdyžtak v autě baterkuBob Wolf píše: ... zkuste popřemýšlet o nějakém parkingu, kde je umělé osvětlení - toho 5.10. se bude začínat stmívat už tak kolem 18:40 hod.
A když nepřijede - nevadí - mám svého Fofíka STčko ještě o trošku silnější a rychlejší než RSko, udělal jsem nové RSko před 14 dny v Pardubicích na dálnici z 0 na 200 km/h o cca 250 metrů (stačil mi do 170 km/h, pak už ne....)alan d píše:tak jsem se prave vratil z okouknuti toho chodova a ani tmy se nemusime bat. dokonce jsem byl prekvapeny, jakou to ma atmosferu. v porovnanim se sparem v hostiku to je zahradka
no a protoze se nam ostatni nejak rozhlasovali, tak asi nebudu spatnym prorokem, kdyz rsi tipnu, ze vyhraje pondeli.
a jestli se mezi nami ukaze i nove rs, tak myslim, ze my ostatni muzem prijet sockou. stanice metra je chodov
alan d píše:cesta je jednoducha: v kazdyp patre je navigacni cedulka s napisem "strecha". ta vas navede do takovyho nekonecnyho sneka - fakt je dlouhy, otocite se asi 10x (bacha nahore, at neprokracujete do zdi) - a tam pak nekde se zacnem potkavat. je to maly, tak problem s blouzenim nebude. proste porad nahoru
Bobe: tak to vypada na vyzvumel jsem v planu sraz udelat je pro par lidi a nakonec se tu ukazou lepsi auta nez na krivonosce. ale nic proti
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti