V tom balíku byl i návod a zatím se podle něj dá v pohodě montovat. Jsem u bodu 19 z 56. Další použitelný postup je na foka24.de, myslím že další návod bych v podobné kvalitě nedal. Zkusím nafotit jen to co mě zaskočilo, což je třeba teď rozmístění a barvy spínačů na pedálech. Jiný barvy než bych čekal a tam kam bych měl správně montovat snímač spojky je přinejtovaná plechová záslepka. Pak mě vcelku zaskočilo že na jednom ze tří šroubů na kterých má držet servo byl ukápnutej nějakej tmel nebo barva a šlo to dost blbě strhnout a vyčistit závit. Na jednu úchytku aby byl člověk gynekolog, zlatá výměna žárovky ve světle.Infinter píše:To zní dobře, sice to je relativně dost peněz, ale ten luxus při jízdě + úspora benálu. Doufám že při montáži použiješ foták a hodíš nám sem návod
V garáži mam mizerný světlo a fotit se moc nedá, zkusím nezapomenout foťák na další etapu.
Otázka jak to bezpečně otestovat - asi nezapojím bowden, vytáhnu ho pod kapotou, zaháknu za stěrač a budu koukat jak se ten bowden za jízdy hejbe