Bliká mi kontrolka žhavení 1.8tdci
- Mara.32
- Nováček
Re: Bliká mi kontrolka žhavení 1.8tdci
Tak auto už mi ani nestartuje tak si na diagnostiku nezajedu. 

Ford Focus 1.8 TDCI 85kw r.v.2002
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
predpokladam odhlasene striky , a kdyz jsi byl 50km od pisku tak to si se mohl stavit a ja bych ti je naprogramoval .Mara.32 píše: musel jsem ujet ještě 50KM domů

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Mara.32
- Nováček
Ono to bylo včera docela dost pozdě večer co sem se vracel a ani sem o tobě Foki nevěděl, ale děkuji za nabídku. Auto jde snad zítra do servisu, prý 1 špatný střik, který už měnily tak nevím co si o tom myslet. Tak sem zvědavý jak to dopadne, prý to bude do konce týdne hotový. Je prosím na tebe nějaký kontakt?
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
608050009
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- Mara.32
- Nováček
Děkuju za kontakt. Uvidim s čím přijdou s toho servisu a určitě se ozvu.
-
- Nováček
Ahoj lidi mám stejný problém-závadu.Začne blikat kontrolka žhavení a motor netáhne nereaguje na plyn.FF2002 1.8TDCI 85kW Než jsem se dostal do servisu tak jsem musel 3 dny počkat a ty 3 dny když jsem startoval tak vás upozornuju že jsem větší dýmovnici jsem ještě neviděl
no masakr.No nic tak v servisu to ďoubali (diagnostika) Závada č.1 pedál plynu v prdeli a vstřiky.Tak že vstřiky namočili na pul dne do ultrazvuku a vyčistili.Teď už čekám na ten pedál a pak se uvidí.Teď už to jede normálně jako dřív jen mě vyhazuje ten pedál plynu-musím to resetovat klíčem a pak to jede dál.Doporučil mě vyměnit paliv.filtr a tankovat jen lepší naftu jako je třeba Shell V-Power Diesel.Ve středu bych měl mít novej pedál tak uvidím jak se to bude chovat. 

- lukyfa
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Maximus777cz píše:Ahoj lidi mám stejný problém-závadu.Začne blikat kontrolka žhavení a motor netáhne nereaguje na plyn.FF2002 1.8TDCI 85kW Než jsem se dostal do servisu tak jsem musel 3 dny počkat a ty 3 dny když jsem startoval tak vás upozornuju že jsem větší dýmovnici jsem ještě nevidělno masakr.No nic tak v servisu to ďoubali (diagnostika) Závada č.1 pedál plynu v prdeli a vstřiky.Tak že vstřiky namočili na pul dne do ultrazvuku a vyčistili.Teď už čekám na ten pedál a pak se uvidí.Teď už to jede normálně jako dřív jen mě vyhazuje ten pedál plynu-musím to resetovat klíčem a pak to jede dál.Doporučil mě vyměnit paliv.filtr a tankovat jen lepší naftu jako je třeba Shell V-Power Diesel.Ve středu bych měl mít novej pedál tak uvidím jak se to bude chovat.
Na kolik tě to vyšlo a kam jsi dal auto? Myslím do servisu nebo do autorizovanýho servisu. Dík
Ford Focus 1.8 TDCi, 85 kW (115 PS), r.v. 10/2001, zelená metla
"Lidé si nezaslouží žít." -"Ale zaslouží si udělat tohle rozhodnutí sami."
-
- Nováček
Servis je v režiji autobazaru je to i můj známej tak že zatím veškeré zavady které se projeví zaplatí bazar
Uvidím co s toho vyleze.Auto bylo dotažený z německa ale bez servisky tak že najeté kilometry nikdo nezjistí
A to je právě ten největší problém.Zítra bych měl dostat ten novej pl.pedál tak že se uvidí
Doufám že to bude v pořádku.Jsem z Náchoda a je tady jeden servis který se zabejvá jen naftovejma motorama všech značek.Byl jsem se tam podívat no to víš že jsem chtěl vědět kam mě mého Fokuska odvezli
Mluvil jsem i s majitelem servisu a v pohodě žádnej frajírek nebo tak něčo,pokecali jsme a řekl mě co a jak bude s Fokusem provádět.Diagnostika ok a když je i počítač v koncích tak používá hodně osciloskop a ten je jasnej,křivka je daná a musí sedět jinak je jasná závada když jde jinak.Tak zítra 

-
- Nováček
Tak je to OK pedál mám novej a vše funguje 

- lukyfa
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A cena za vyčištění vstřiků?
Ford Focus 1.8 TDCi, 85 kW (115 PS), r.v. 10/2001, zelená metla
-
- Nováček
Hele cenu nevím já jsem to neplatil ale v pondělí se zeptám protože tam jedu.Ve čtrvtek jsem byl ve Stříbře pro štěně tak jsem protáhnul Fokuse co se do něj vešlo
Od Prahy na Plzeň jsem se honil s Oktávkou 1.9 TDi a držel jsem to zhruba 30Km dálnici 180Km/h až 220Km/h
A fakt paráda 

-
- Nováček
Tak že vyčištění vstřiků stojí 2500 Kč
No je to docela dost ale vzhledem k tomu kolik stojí vstřiky a že mě to fakt pomohlo to čištění v ultrazvuku Tak je to OK
No je to docela dost ale vzhledem k tomu kolik stojí vstřiky a že mě to fakt pomohlo to čištění v ultrazvuku Tak je to OK